vrijdag 4 november 2005

In het zonnetje

Vandaag scheen al weer het zonnetje ons stralend tegemoet. Het heeft hier al weer een hele poos niet meer geregend en daarvoor was eer ook al sprake van een behoorlijke lange periode. Het is nu zelfs zo dat er een waterbeperkingsregeling aan zit te komen. De meren zijn ver onder hun normale peil en er komen nu dus regels om spaarzaam te zijn met water. Geen auto meer wassen, bepaalde tijden sproeien en nog meer van dat soort regels. Voor ons is dit echt een nieuw iets, maar het schijn hier dus wel vaker voor te komen. Lake Jordan is zover beneden normaal waterpeil dat dit toch wel zorgwekkend schijnt te zijn.

Image hosted by Photobucket.com

Deze foto heb ik van het internet van een weer station in North Carolina. Normaal is het water tot boven aan en nu is het echt een behoorlijk aantal meters gezakt. Langzaam aan begint ons gras ook het "zomerse" geel weer ten toon te spreiden. Al met al heb ik vandaag toch weer heerlijk van het zonnetje kunnen genieten. En ook vanmiddag nog in het bubbelbad lekker in het zonnetje gezeten. Gisteravond was hij al op temperatuur en hebben Ron en ik onze eerste "duik" genomen. Heerlijk!!! Het is echt zo ontspannend. Ook weer wat geleerd...., want het was nog vrij vroeg op de avond, en toen we er uit kwamen waren we beiden toch behoorlijk loom en roezig. Maar ik wilde nog heel graag de Apprentice zien met Donald Trump. En al knikkebollend heb ik deze gekeken, maar geloof dat deze uitzending toch iets korter was dan normaal, of misschien lag het aan mij ;-) Voortaan dus net voor slapen gaan bubbelen, want je valt als een blok in slaap, hi hi hi.

Vanavond zijn we met de buurtjes uit eten geweest. Naar Carrabas, het Italiaanse restaurant. Het was heel gezellig en het klikt heel leuk met Alison en Bob. Ze zijn van dezelfde leeftijd als wij en we hebben veel gezamelijke interesses. Kortom een gezellige vrijdagavond, met heerlijk eten ! Een goed begin van het weekend !!!

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Petra zei

Jee, dat het al zo droog is bij jullie! Hebben jullie die hele erge regen van een paar weken niet gehad? Wij hebben toen zoveel regen als gewoonlijk in de hele maand oktober valt gehad!
Ik moet toch ook maar weer eens gaan bubbelen, het werkt aanstekelijk!

Anoniem zei

Mogen jullie " bubblen " ondanks de droogte ?

En ...... Hebben Stace en Connor geen zin om erbij te lomen ?

Anoniem zei

The anonymous was ikke dus * zucht *

Anoniem zei

Dat is vervelend die droogte!! Mooi weer is dus ook niet alles...

Het lijkt mij ook echt heerlijk die bubbels in! Wat vinden Stacey en Connor ervan?

Petra zei

@ Kasaka
We hebben toen wel buien gehad, maar dat was het. Daarvoor heel veel droog en ook van Wilma en Ophelia geen druppeltje.....
Zijn vandaag langs Jordan Lake gereden en het is ongeloof lijk laag. Het strandje daar is nu een mega lang strand. De rivieren in de county staan ook behoorlijk laag. Er komen nu dingen boven water die altijd verborgen zijn gebleven. Ook wel weer apart.


@ Marieke en Nadine
Connor komt steeds even op het trappetje staan om te kijken. Denk dat hij heel graag mee wil bubbelen, hi hi hi. En Stace komt zijn frisbees brengen, want al zitten wij te ontspannen er moet wel "gefrisbeed" worden ;-)
groetjes Petra