donderdag 30 maart 2006

Met Libelle in de zon

Na een hectisch ochtendje vanmorgen koffie wezen drinken met de Nederlandse vrouwen. Dit keer bij Eugenie. Had vanmorgen weer een aantal telefoontjes, dus was eigenlijk iets te laat, maar gelukkig stond mijn Fresca nog koud. Even voor de niet Fresca kenners, fresca is een citrus achtige limonade met "zero calories". Had er nog nooit van gehoord voordat ik hier kwam, maar vind het erg lekker. We zaten buiten op het deck van Eugenie. In het zonnetje was het lekker, maar in de schaduw was er toch een fris windje waarna we besloten om uiteindelijk de koffie binnen voort te zetten. We hebben afgesproken om a.s. donderdag met zijn allen een keertje uit eten te gaan. Gezellig!
Op de terugweg naar huis ben ik nog even bij de Walmart in Cary gestopt. Had er hier een leuk t-shirtje gezien en wilde kijken of ze hem in Cary nog in een ander kleurtje hadden. Bij ons was hij inmiddels al weg. En ik had mazzel hij was er nog. Dus snel even bij de self check-out afrekenen en weer naar huis. Het was namelijk veel te lekker weer om in de Walmart te lopen. Er was een heerlijk zonnetje en wilde snel naar huis. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat ik de belasting formulieren nog naar het postkantoor moest brengen. Oja...., maar vond het ook vervelend om dan thuis te komen en de hondjes gelijk weer alleen te laten. Dus eerst een stuk met hun wezen wandelen en daarna hondjes in de auto en op naar het postkantoor. Gelukkig was het niet zo druk en stond ik zo weer buiten. Ook weer afgehandeld, tijd voor leukere bezigheden dan belasting.
Vroeger in Nederland gingen we vaak even 's avonds een ijsje halen. In Hellevoetsluis altijd in de haven bij Stars en in Zierikzee bij Capri. Vond dat altijd gezellig en de hondjes mochten dan het wafeltje. Hier zit dat er eigenlijk niet voor ze in. En in de auto terug bedacht ik me dat dat hier ook kan. Waarom niet? Dus op naar de Dairy Queen en bij de drive-in een vanille icecone (zonder chocola)besteld voor ze. Daarna parkeren en klep open van de achterbak en om de beurt een likkie. Heerlijk vonden ze het.....



Natuurlijk waren er reacties te verwachten en alle voorbijgangers reageerden heel enthousiast. Stace en Connor trokken er zich weinig van aan en genoten van hun ijsje. Daarna terug naar huis en de tuin in. Eerst de honden de tuin in en daarna liep ik even terug naar de brievenbus en zie daar.... een dikke enveloppe uit Nederland !!! Ik herken het handschrift inmiddels. Het was van Erna. Er zat een hele stapel Autoweek boekjes in voor Ron en een Libelle.... Al lezend, met de stapel boekjes onder me armen liep ik terug naar de tuin. Stace en Connor waren helemaal aan het rollen in het gras. Ze kunnen zo lekker na-lekkerbekken die twee. En ik nam plaats op ons nieuwe terras in het zonnetje, met mijn verse Libelle!!




Heerlijk.... Hartstikke bedankt weer Erna!!!! (en zekers namens Ron!!)

Groetjes Petra

2 opmerkingen:

Nel zei

Onze hond lustte vroeger ook heel graag een ijsje. Gekke beesten. Geen wonder dat je veel bekijks had.

Fijne vrijdag !

Anoniem zei

Volgende week weer een stapel maar dan kom ik ze persoonlijk brengen.

Nog 7 dagen.


Erna