vrijdag 3 maart 2006

Soms ??

Vandaag was er weer een zonnetje, maar niet meer zo warm als gisteren hoor. Hoogstens 15 graden denk ik. Van het weekend gaan we weer naar de min in de nacht dus het echt warme weer is weer even over.In Nederland nog steeds sneeuw vandaag hoorde ik. Zag vandaag wel hele leuke foto’s van Marisca uit Zierikzee. Daar is dus een heel pak sneeuw gevallen. Ze had er 1 van de dikke toren. En met permissie van Marisca hier even die foto.....

Image hosting by Photobucket

Prachtige foto!!!
En hieronder nog 1. Prachtige lucht en Zierikzee op zijn mooist!

Image hosting by Photobucket

Verder nog even wat huishoudelijk mededelingen, hi hi hi.
Wellicht weten jullie nog het verhaal van Megan die hier op een middag langs kwam omdat ze een spreekbeurt had over Nederland. Van de week kwam ze weer langs om te vertellen dat ze een A had gehaald voor haar “presentation” Een A is het hoogste wat je kunt halen hier, dus helemaal toppie gedaan door Megan.
En verder nog het volgende.... Want misschien weet niet iedereen het, maar in het blokje waar Petra’s blog staat zit een vierkantje, waar je op kan klikken. Ik klik daar vaak op en dan kan ik zien hoeveel keer er naar het blog is gekeken. En je kan zien vanaf waar men het blog leest en wie de provider is. En eigenlijk ben ik best nieuwsgierig wie er allemaal leest.



Er zijn een aantal mensen die altijd een reactie plaatsen en dat vindt ik hartstikke leuk. En misschien weet ook niet iedereen dat je rechts onderin kunt klikken op het woordje ”comments” wat onderaan elk stukje staat om een reactie te plaatsen. Hier kun je dus de reacties lezen die mensen hebben op het stukje in het blog, maar ook een reactie achter laten. Dat is mijn “ding” als ik ’s morgens wakker wordt. Kijken of er iemand gereageerd heeft ;-) En als ik zo soms zie zijn er meer dan 100 bezoekjes geweest .Dusse ....... laat maar horen wie je bent en wat je leest en wat je er van vindt ;-) Ik ben er klaar voor, zeg maar, ha haha.
Nog even voor de zekerheid maar uitleggen hoe het reageren werkt.
Onderaan elke stukje staat rechts onderin dus het woordje “comments”. En daar kun je op klikken. En dan komt er een nieuw scherm te voor schijn met rechts een vlak waar in je tekst kunt tikken. Als je klaar bent met tikken klik je op “Anonymous” en tikt je de letters over die boven het vakje “word verification” staan. Daarna klik je op publish. En zie daar het berichtje staat er !!!!

Een heel goed weekend gewenst!!!

Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Nel zei

Ja......ik weet het al !!
Maar het is gewoon hardstikke leuk als men reageerd. Ik heb ook weleens zoíets geschreven op mijn blog, maar er waren maar 2 mensen die extra reageerden, behalve natuurlijk degenen die altijd reageren.

Leuke foto's trouwens uit het Zeeuwse.

Anoniem zei

Nou peet weer wat geleerd hahahahah

Zal meteen ff reageren, heb je weer wat te lezen, tenslotte hebben we elkaar nog niet gesproken vandaag!!!!

Vindt het wel jammer dat je geen smiley's hebt.

Nou Doei weer

Anoniem zei

mooie foto's hoor, ik zal ze ook eens in de andere jaargetijdes maken, kan je die ook een keer plaatsen. Overigens is de sneeuw hier helemaal weg, maar is het wel ijzig koud.
Nou, ik zal wat vaker een comment achter laten hoor... groeten uut zierikzee

Anoniem zei

Pffff is bij mij ook wel nodig. Enige uitleg. Lees momenteel weinig, maar is er even tja dan wil ik toch wel graag weten hoe het over zee is. Dus...wel uit het oog, niet uit het hart hoor! Verder verry bizzy, maar het word mooi

Petra zei

Prachtige foto's van Marisca!! Maar nu moet het lekker warm worden en de wereld moet weer kleur hebben (hoewel jullie wereld wat dat betreft al verder is dan de onze)! Prettig weekend!

Anoniem zei

Ik heb genoten op weg naar mijn werk, wat is de omgeving hier mooi vooral bij de soesterduinen waar jullie ook wel met de hondjes wandelden.Sproojesachtig. Als er morgen weer verse sneeuw is gevallen zal ik de moeite nemen wat foto's te gaan maken. De sneeuw is hier nog steeds niet helemaal weg en ik hoop, voor de kids dat er morgen ook nog een pakje valt wat wel verwacht wordt. Koud is het ook -8 geeft de thermometer aan. Ik vind t wel leuk hoor dit winterweer nog een weekje en dan graag weer wat lenteweer.
groetjes van de Soester hillbilly's

Anoniem zei

ik reageer meestal niet zo vaak, omdat alles al gezegd is. Dan zit je potdikkie niet op hetzelfde commentaar te wachten.

Trouwens het gaat goed met die 2 teven hier. Daar was ik wel bang voor. En voor de rest is Mojo nu klit vrij verklaard:-)

Anoniem zei

en dan vergeet ik 9 van de 10 keer te zeggen wie ik ben.

Groetjes Nop/Mirjam en 3 idioten

Anoniem zei

Hoi,

Hier ook iemand die nog niet heeft gereageerd. Ik heb het wel geprobeerd, maar het mislukte. Je hebt het me een keer uitgelegd, maar ja dan nog een keer toepassen. Bij deze.

Groet,

Liesbeth

Anoniem zei

Ha petra, heb ook even in dat hokje van je gekeken. Wat leuk zeg al die lezers over de hele wereld. Uruqua. Zouden ze daar ook beardies hebben?
gr.anja

Anoniem zei

hoii peetje ,
die fotos zijn echt moooi!!
hihihi.

ennûh, elke keer als ik online ben
ben jij er niet
haha we moeten echt snel ff bijkleppen

kuss monique

Anoniem zei

okee ,Ik waag me ook op dit pad.Die bomen zijn wel mooi hoor prachtige kleur is dat alleen in de herfst? Groet uit Bilthoven Ada

Petra zei

@ Nel
Leuk he de Zeeuwse kiekjes ;-)

@ Erna
Ja jammer he van de smiley's... Maar ik kan daar helaas niks aan veranderen. Dit zit standaard bij Blogspot.

@ Marisca
Nog bedankt hoor. Het zijn echt hele mooie foto's!

@ Kasaka
Hoop dat jullie ook een lekker weekend hebben gehad, met wat meer warmere temperaturen.

@ Anneke
Prachtig he die verse sneeuw. Helaas hier niet mee gemaakt dit jaar. Maar moet zeggen dat het zonnetje veel goed maakt.

@ Nop/Mirjam
Inderdaad goed te horen dat het met de dames goed gaat. Vast wel gezellig die Mojo er bij. Denk je dat er een behendig hondje van gemaakt kan worden? ;-)

@ Liesbeth
Het is je gelukt!!
Hartstikke goed en bedankt hoor ;-)

@ Anja
Ja dat vraag ik me nou ook af. Uruguay. Denk dat ze geen woord kunnen lezen van mijn gebrabbel, hi hi hi.

@ Monique
Doen we gauw Monique ;-)!!

@ Ada
Ja inderdaad alleen in de herfst dat kleurtje hoor. Zomers "gewoon" groen en 's winters "gewoon" kaal.
Enne... harstikke goed dat het je gelukt is hoor!!!
Dikke knuf voor jullie van Stace en Con

Anoniem zei

hihihi....ik reageer nooit......:-)!!!!