woensdag 22 maart 2006

Na regen komt zonneschijn

En dat was hier vandaag ook het geval. Gisteren kwam het met flinke hoeveelheden naar beneden, maar vandaag een stralend zonnetje.

Image hosting by Photobucket

Dat is het mooie van hier, vindt ik persoonlijk. De regen duurt nooit lang en het was gewoon even nodig voor de tulpjes (en onze grassprietjes). Vandaag wezen koffie drinken wij Helga. Eugenie was jarig vandaag dus er was taart alom. Liesbeth had een cake gebakken met chocolade er omheen. Helga had lekkere bladerdeeg met aardbeien en Eugenie had zelf ook een taart gemaakt met cake en heerlijke vruchten en slagroom. Dus ik heb gezondigd en heb een punt genomen van de cake met vruchtjes. Hij was heerlijk.
Afgelopen maandag en dinsdag was Stacey niet helemaal in orde. Had hem en Connor zondag een kluif gegeven en die was niet helemaal goed gevallen bij Stace. Wat dus resulteerde dat we (lees Ron) maandagnacht drie keer met hem naar buiten konden. De arme ziel had echt krampen. De maandag zelf was het nog niet helemaal toppie. Geef dan altijd beschuitjes, maar ook die vielen niet goed. Dus maar even een dagje eten overgeslagen. Wat natuurlijk tot grote vreugde van Connor was, want die ontfermde zich wel over de bak met voer van Stace. Net zo makkelijk werkte hij alles naar binnen. De lekkerbek! Dinsdag ging het gelukkig al een stuk beter met Stacey en die middag ook weer wat eten gegeven.En dat ging goed. Vandaag was hij weer kiplekker en wilde weer flink rennen en spelen en dat is altijd een heel goed teken bij Stace. Gelukkig maar....

Image hosting by Photobucket

Wat nou vrouw?

Image hosting by Photobucket

Ik zit gewoon even lekker bij baasje buiten op de oprit van het uitzicht te genieten.

Image hosting by Photobucket

Kan nu weer lekker alles in de gaten houden. Dus nu even niet storen graag ;-)

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn die vriendinnen Amerikaans? Helga, Eugenie en Liesbeth lijken mij geen Amerikaanse namen en zelf een taartje bakken lijkt me ook niet echt iets voor Amerikanen... maar ik kan natuurlijk er volledig naast zitten. En zo'n heerlijk zelfgemaakt gebak zou ik ook wel zien zitten. Spijtig dat we nogal ver van elkaar wonen, anders was ik even binnen gewipt ;-)
Gelukkig is Stace er weer helemaal bovenop...

Groetjes,

Petra zei

Ach arme Stace!!! Gelukkig voelt hij zich alweer beter! Ik vind het ook heerlijk hier, al die zon, hoewel wij nu wel echt regen kunnen gebruiken (maar niet tot 1 april, want tot dan is mijn vriendin Petra hier). Mooie foto van die tulp! Jullie nieuwe camera doet het goed!

Anoniem zei

Gelukkig is de Stacebees weer opgeknapt allemaal maar niks die poeperitus:-))
Dikke lebber van Ayla en Twinkle

Anoniem zei

Fijn dat het weer goed gaat met je hondekind!! Maar zo te zien passen jullie niet allemaal te gelijk in dat autootje??

kastelke zei

Een langharige hond is natuurlijk niet het ideaal om te hebben als ze krampen hebben. Misschien nog een tip om op die ene website te zetten, zodat mensen daar ook aan denken als ze in een opwelling een Beardie (of andere langharige) willen kopen. ;-)
Gelukkig is Stace weer helemaal opgenknapt. En voor een hond is een dagje eten overslaan niet zo moeilijk als voor een mens!

Nel zei

Lust Stace echt een beschuitje. Honden eten veel, maar beschuitjes. Het is natuurlijk wel prima als je stoelgang van slag is. Moet er niet aan denken als het gaat racen..... dan kan je aan de poets.

Anoniem zei

Gelukkig gaat het beter met Stace, anders voel je jezelf ook niet lekker...
Wat een gaaf bakkie staat er op de oprit, mooi hoor!
Mooie tulp foto, net een NL ansichtkaart

Annemiek zei

Gelukkig dat hij weer helemaal beter is. Ik dacht even dat het een deuk was in de auto op de eerste foto, maar hij wordt gewoon gewassen :-)

Petra zei

@ Hilde
Nee dat zijn inderdaad een aantal Nederlandse vrouwen. Die bij toeval eigenlijk zo bij elkaar komen elke week om koffie te drinken. Heel apart he?

@ Kasaka
Veel plezier met Petra gewenst!!

@Yvonne
Lebber door gegeven ;-)


@ Anonymous
Nee dat gaat inderdaad niet lukken ;-)


@ Kastelke
Ja dat is zeker iets om bij stil te staan en om over na te denken bij aanschaf van een langharige hond.

@ Nel
Ja dat vinden ze allebei heerlijk. Onze vorige dierenarts raadde ons dat aan. En werkt perfect. Net als bij mensen die niet lekker zijn, werkt een beschuitje stoppend.
Gelukkig geven ze het altijd aan als ze hoge nood hebben en kunnen we met ze naar buiten ;-)

@ Patricia
Inderdaad vind het altijd zo zielig voor ze. Een beetje verwennen is dan wel op zijn plaats.
Ik had al gezegd dat hier, net als bij jullie, ook gewassen werd inderdaad ;-)
Mannen en auto's, hi hi hi....