woensdag 10 mei 2006

Zelfs op de Nederlandse teletekst

Zelfs op de Nederlandse teletekst staan de uitslagen van de Hurricanes. Vond het wel grappig toen ik dit plaatje zag. Zo ver weg, maar de uitslagen van het ijshockey staan gewoon op de Nederlandse teletekst.

Photobucket - Video and Image Hosting


Zaterdag avond hebben ze met 6-0 van de New Jersey Devils gewonnen en maandagavond weer met 3-2 gewonnen. Het was lange tijd 1-1 en 20 seconden voor tijd scoorde de Devils. Het leek door deze goal net voor tijd een duidelijke afloop te hebben. Maar de keeper van de Hurricanes werd er weer uitgehaald en de aanvallers erin. En met nog 3 seconden te gaan scoorde de Hurricanes weer, en stond het weer gelijk met 2-2. Op de tv leek het al of het dak er af ging in het RBC-center, niet te geloven. Laat staan wat er in het echt in het stadion gebeurde. Had het heel graag mee willen maken. Niet te geloven, zo op het nippertje nog de gelijk maker. Na deze goal kwam er een verlenging en daarin scoorde de Hurricanes als eerste!!! En werd het uiteindelijk 3-2. Vanavond spelen ze weer. Dus ben benieuwd of het weer zo spannend wordt.

Gisteren was ik met de hondjes naar Jordan Lake geweest. Ben er inmiddels achter dat je alleen in het weekend hoeft te betalen om naar het meer te kunnen. Door de weeks is het gratis en heerlijk rustig. Althans, toen wij er nog niet waren. Connor was helemaal in zijn nopjes en liep, nee ik bedoel rende, zo "the Lake in", hi hi hi.
Had een tennisballetje mee genomen en die werd driftig opgedoken. Heerlijk even uitrazen in het water en daarna een stukje langs het strand gelopen en via de andere kant weer naar de auto toe. Lekker zelf ook even "gepootjebaad" natuurlijk. En ook geen ranger tegen gekomen dit keer gelukkig. De hondjes hebben er weer van genoten en ik ook!! Het is alleen niet erg bevorderlijk voor hun kapsels. Nouja, we hebben allemaal wel eens een "bad-hair-day" niet waar?

Photobucket - Video and Image Hosting


Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, als mijn beardies zo mooi met witte pootjes uit het meer kwamen wist ik het ook wel. Een beetje nat, kniezoor die daar op let!!

Heerlijk toch zo'n meer in de buurt!!

Leuk he zo'n wedstrijd ijshockey, houdt de spanning er lekker in!!

Anoniem zei

De hondjes hebben zich weer helemaal kunnen uitleven, en het is daar goed vertoeven weet ik inmiddels. Ze zullen wel uitgeteld zijn geweest de rest van de dag.

Ben benieuwd wat de Hurricanes de volgende wedstrijd gaan doen. (werkt verslavend!!)

Nel zei

Wat leuk die bad-hair-day-beardies. Ik denk dat je ze geen groter plezier kan doen dan lekker in en bij het meer rondhollen. Zij hebben zeker geen spijt van jullie verhuizing.

Anoniem zei

Hoi Petra we kunnen jou niet per mail bereiken neem evev kontact op Groetjes Oma Ada

Anoniem zei

Heerlijk voor de hondjes lekker plonzen.

Ik volg de Canes op de voet en zie dat ze woensdag alweer gewonnen hebben.

Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!

Erna

Anoniem zei

Hoi Peet,

Even voor de duidelijkheid, het bericht zonder afzender, is van mij (Kaar). Als je er zelf nog niet was achtergekomen.

Groetjes,
Karin

Petra zei

@ Karin
Had je helemaal door hoor dat jij het was ;-)

@ Nel
Vroeger ging ik vaak naar Renesse met ze. Vonden ze ook erg lekker ;-) Maar dit is een goed alternatief.

@ Ada (en Henny)
Hartstikke Gefeliciteerd met kleindochter Lois !!
Wens jullie veel lieve en mooie momenten met haar toe.
Ook onze felicitaties voor Wendy en Donny natuurlijk!

@ Erna
Ja ze hebben weer gewonnen. Het was een pittige wedstrijd en er werd heel hard gespeeld. Ze staan nu drie nul. Als ze de wedstijd van zaterdag ook winnen zijn ze weer een ronde verder!