zaterdag 14 februari 2009

Happy Birthday Valentine!!



Vandaag is ons Connortje jarig. Nouja, Connor"-tje". Laat het "tje" maar weg inmiddels. Hij is bijna een jaar jonger dan Stace en eigenlijk is hij toch altijd onze grote pup. Hij gedraagt zich er vaak ook naar. Hij verzint ter plekke gekke dingen en vindt alles wel best. Een echt goedsul en de grootste kroelewoel die er bestaat! Een echt Valentijntje dus! Het blijste kan je hem maken met een lege keukenrol of wc rol. Beter kado bestaat er niet en loopt er dan ook heel parmantig mee in de rondte, van kijk wat ik eens gescoord heb. Kortom het is een lekker ding en hij wordt vandaag al weer 6 jaar, onze puppedup! Er waren via de post al verjaardags kaarten binnen gekomen voor hem! En vanmorgen kreeg hij van zijn mama en zusje en andere Beardie vriendjes, leuke emails!. Hartstikke bedankt hoor namens Connepon ;-) En we zagen zojuist ook deze felicitatie kaart. Ik vindt hem helemaal geweldig!

Photobucket

Zo mooi!! Hartstikke bedankt Marchiena een dikke knuf van Connor (en mij)!

Gisteren was een mega drukke dag in de bloemenschuur. Was er aan de eind van de dag erg moe van. De hele dag staan ben ik echt niet meer gewend! Maar het was weer leuk. Zo was er een boertje dat langs kwam met zijn eigen mee gebrachte vaas. Of we er wat leuks in konden stoppen voor zijn vrouw. Had geen cent te makken, maar was blij met alles wat er in kon. Een man met zijn zoontje, die bloemen uitzochten voor zijn vrouw/moeder en dochter/zus. Ik kan daar zo van genieten om dat te zien. Verder komen eigenlijk alle bestellingen via telefoon of internet. En die mensen zie je dus niet. Van familie leden die bloemen sturen aan moeders. Voor vandaag, zaterdag, zijn er vijf bestellers die rond rijden de hele dag. Kun je nagaan hoeveel bloemen er bezorgd moeten gaan worden. Gisteravond toen ik weg ging stond de hele "schuur" volg met klaar gemaakte boeketten voor vandaag. En we waren nog niet klaar met maken gisteren. Mijn favoriete roos is inmiddels de "lavender" roos. Die een beetje oud roze is van kleur. Echt prachtig is ie en heb er een aantal "one dozen" boeketten mee gemaakt. Maar standaard is toch rood. Waar in mijn ogen een mega bedrag voor gevraagd wordt. Maarja, wie ben ik? Verder zoals Ineke in het vorige berichtje als comment schreef, de "Heart & Soul" en meer van die fraaie namen, hi hi hi. En natuurlijk met ballonnen, beertjes en chocolaatjes! In ieder geval vandaag dus nog werken en misschien dat ik op andere feestdagen ook gevraagd wordt te komen. Vindt het wel leuk zo af en toe bij springen.

Groetjes Petra

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Connor ook uit Barendrecht gefeliciteerd.

Een dikke knuf.

Anoniem zei

Hoi Petra,

Wat een leuk werk heb je gevonden. Lekker creatief bezig zijn echt wat voor jou. Ben benieuwd of de ontvangers de nieuwe stijl ook opmerken!
Happy Valentine en gefeliciteerd met jullie Connor.

Groetjes ook aan Ron.

Andrea & Gerard

Anoniem zei

Van harte gefeliciteed met junior! Wat een heerlijke hond is het toch ;-)
Ben weer helemaal bijgelezen met je blog, leuk dat je het naar je zin hebt tussen de bloemen, leuk hoor en zeker met Valentijn! Je wordt vast en zeker meer gevraagd hoor, je hebt het in je vingers!

Groetjes Mariet

Anoniem zei

Gefeliciterd met Connortje valentijn.
Ook namens zijn zussie.

Van de Boys uit Voorhout

Annemiek zei

Proficiat aan Connor!
Leuk dat je met de bloemetjes bezig kunt zijn. Bloemen zijn hier inderdaad erg duur, maar moeten ook van ver komen dacht ik zo.

Anoniem zei

Hoi
Connor van harte gefeliciteerd met je zesde verjaardag en een poot en knuffel van Beau. Groetjes Ingrid

Happy Valentine

Anoniem zei

Connor...van harte gefeliciteerd boefie, met je verjaardag!!!
Van ons allemaal dikke verjaardagsknuffels.

Leuk te lezen Peet, over je bloemschikken!! Lekker creatief bezig zijn, hardstikke goed joh!!

Zou wel graag een paar eindresultaatfoto's willen zien van jouw kunstwerken ;)

Happy Valentine's Day!!

XXXMarieke

Marchiena zei

Bedankt Petra, ik vond het heel erg leuk om hem te maken.

Ik denk dat ik de lege keuken- en tioletrollen maar voor Connor ga bewaren. Dan mogen Cooper en Charlie het papier er van hebben :)

Ik hoop dat je indruk op je nieuwe werkgevers hebt gemaakt en dat ze je snel terug zullen vragen. Tenslotte gaat er niets boven leuk werk.

Groetjes,
Marchiena

Anja zei

Hiep Hiep Hoera voor Connor!!
Fijn dat je het werk in de bloemenschuur zo leuk vond.

Anna zei

Nog van Harte en geef hem maar een dikke knuffel.

Anna zei

Nog van Harte en geef hem maar een dikke knuffel.

Miranda zei

Gefeliciteerd Connor! En jullie ook natuurlijk. Maar ik ben blij te lezen dat het je goed bevalt zo in die bloemenschuur. Zou ook wel iets voor mij zijn, alleen heb ik wat meer moeite vrees ik om telkens hetzelfde boeketje te maken, en hoop voor jou dat je ook eens je eigen werkjes mag maken/verzinnen.
En ja onze zoon was bij jou in de buurt aan het springen. Graag zouden ook wij wel eens langs dat friettentje willen gaan als we weer eens in de buurt zijn.Laat het adres maar eens weten. Groetjes en geniet van je vrije dag.
ps hebben jullie nog sneeuw?

Ineke zei

Gefeliciteerd met je hondje!

Heb je (weer) zo'n mooie hondentaart voor hem laten bakken?

gr, Ineke

Anoniem zei

Gefeliciteerd nog !

Zag hier vandaag zulke lelijke rozen staan dat wil je niet weten, ze waren rood maar de randen waren helemaal verdroogd en bruin/zwart.
Geloof dat een bosje van dit prut nog ruim $ 20,-- moest kosten pfff
Lijkt me wel leuk om de mensen zelf te zien die bloemen komen kopen en lijkt me een superleuke baan.

Anoniem zei

Nog gefeliciteerd met Connor!!

Peet, zit je nu met je voeten omhoog bij te komen van de afgelopen dagen?? Hele dagen staan, dat is wel even wennen. Maar je kon gelukkig fijn met bloemen werken en zelfs andere nog wat leren, super toch?!?!?
Ik hoop voor je dat de bloemenschuur je nog eens belt om te komen helpen, nu ze je bezig hebben gezien moet dit toch wel het geval zijn.
Groetjes Kaar