zaterdag 25 juli 2009

Ik had nog zo gezegd....

GEEN BOMMETJE.....

Photobucket

Photobucket

We zitten op het moment veel bij het zwembad. Ergens anders is het eigenlijk niet te harden. Behoorlijk warm in ieder geval.En erg druk is het er ook weer niet. Nou blijven we tot een uur 1 en de glijbaan gaat tegenwoordig open van 2 tot 6 uur. Maar buiten die tijden zijn er niet veel mensen te zien. Nouja, helemaal alleen waren we ook niet....

Photobucket

Deze hield ons gezelschap. En Ron heeft die met het schepnetje weer buiten de hekken gezet. Tot grote opluchting van mij. Ik heb het helemaal niet op kikkers. Zeker niet in actie....

Gistermiddag zijn we trouwens ook nog naar de nieuwe film van Kathrine Heigl geweest. Zij speelde Izzy, in Greys Anatomy. The Ugly Truth heet deze film.Hij was gisteren in premierre gegaan en het was behoorlijk druk in de zaal. Vond het een erg leuke film. Natuurlijk ook een happy end, wat wel een beetje bij dit soort films hoort eigenlijk. Zo meteen gaan we weer zwemmen en een beetje hangen bij de pool. En dan 's middags naar de Farmers market. Goh het lijkt wel echt zomer!

Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Martin zei

Wat heerlijk rustig in jullie zwembad! Bij ons is het vaak te druk naar mijn zin, dus ben er niet veel (lees: nooit) te vinden. Tova wel, die is er niet weg te branden! :-)

De film die jullie gezien hebben, lijkt mij ook er leuk. Bedankt voor de tip! Die ga ik zeker kijken.

Bibi zei

Nou lekker hoor, wrijf het nog even lekker in met je zwembad en je mooi weer foto's, MET kikker nog wel hihi
Vandaag lijkt het bij ons ook eindelijk een beetje weer mooi te worden, wie weet kan ik zelfs in korte broek (tenminste, als ik er een had, tot nu toe is het echt warm genoeg geweest dus ook niet een gekocht)

Anoniem zei

Whahahah nou een prive zwembad is het wel een beetje.
Ziet er wel zalig uit dat water.
Gezellig weekend.

Erna

Annemiek zei

Dat is lekker zomers!

www.ine1149.web-log.nl zei

Begrijp ik het goed, dat dit het pasgebouwde zwembad bij jullie in de buurt is?
Mooi!

Anja zei

Ook wij zitten op dit moment veel bij het zwembad, helaas is het daar wel wat drukker als bij jullie. Brrr, wat een grote kikker.

Kasaka zei

Hier is het bij het zwembad ook een stuk drukker. Te druk voor kikkers (hoop ik!). Wel een mooi exemplaar (maar niet in het zwembad ben ik helemaal met je eens!)

Bianca (Hollandranch) zei

Heerlijk zo'n kristalhelder zwembad ! en die kikker lijkt me toch wel een boomkikker (geel aan de achterpoten ?) die hebben niets van chloorwater, vinden ze heerlijk ;-)
Het is hier nog steeds HEET.

Wat zien je bramen er prachtig uit en VEEL, hebben jullie geen wasberen enz die ze opeten ? elke keer als ik hier een braam vind die bijna rijp is is die de volgende dag verdwenen.

Miranda zei

GENIETEN PETRA, zowel jij als ik!
Groeten uit het zonnige Zeeland

Marchiena zei

Julle boffen maar met zo'n privé zwembad.
Houden ze bij jullie in de buurt niet zo van zwemmen of durven de buren niet in zwemkleding de andere buren te ontmoeten? Het lijk me dat de kinderen zwemmen toch wel leuk vinden. Vinden ze het abonnement misschien te duur?

Groetjes,
Marchiena

Annemiek zei

Petra, heb je deze blog al eens gezien? http://cakewrecks.blogspot.com/
Ik dacht dat je die wel leuk zou vinden.

Petra zei

@ Marchiena
Eerste was dat de pool drie weken later open ging en er geen bericht was geweest wanneer ons bad open ging. Dus een aantal mensen met kinderen zijn ergens anders lid geworden. En ja de prijs is ook een hekel punt geweest. Vooral omdat het later open ging. Kortom heel wat boze gezichten, maarja wij hadden zoiets, boos kun je altijd nog zijn ;-) Laten we eerst maar gaan genieten en dat doen we nu dus bijna alleen. 's middags is het wel drukker hoor. Maar tot dat de glijbaan open gaat is het bijna altijd een prive badje....

Petra zei

@ Annemiek
Jeetje wat een boel creaties op dat blog zeg.... Dat is nog een taarten maken ;-)

Guus zei

Bij ons is het zwembad op zondag pas om 13 uur open. We zijn twee keer op het fietsie heen geweest, even in het water, praatje maken met bekenden, dan een ijsje eten, weer afkoelen, iets opdrogen en naar huis. Heerlijk, zo simpel, maar kan er zo van genieten!