zondag 26 juli 2009

Koopje

Nou we zijn dus niet op de Farmers Market terecht gekomen. We gingen op weg, maar er voor moesten we nog even naar de Home Depot. En daar zag ik 'em, met een nieuwe nog goedkopere prijs.

Eerst een heel verhaal. In Zierikzee hebben we destijds een nieuw tuinset gekocht, een echte Kettler. Hartstikke duurzaam en is nog steeds hartstikke mooi. Maarja, na al die jaren wil ik ook wel eens wat nieuws. Maarja die Kettler he? Nog niks aan te zien en is nog steeds zoals we hem kochten. Die tuinset is dus ook met ons mee verhuisd vanuit Nederland. En zelfs 4,5 jaar hitte in North Carolina heeft de set door staan en doet dus nog steeds zijn werk.

Maarja, nu had ik een andere mooie tuinset gezien bij de Home Depot. In het voorjaar al. Bij de Home Depot hebben ze zo'n hoek waar alles uitgestald staat. Had er ook al ingezeten en de stoeltjes zaten heerlijk. En hier heb je eigenlijk niet van die hele leuke moderne tuinsets. Vaak toch een beetje oubollig voor mijn smaak. Deze was voor hier erg "contemporary". Maarja toch bijna $ 800,-. En inderdaad die oude is ook nog wel goed.

Afijn zo'n drie weken terug waren alle nog aanwezige tuinsets bij de Home Depot in de aanbieding. 25% korting op alle sets. En zo zou de set op $600,- komen. Goede deal dacht ik nog. Maar Ron vond de tafel die er bij zat wat te klein. Dat was ook wel zo, maarja die stoelen vond ik zo leuk. Afijn gisteren waren we er weer en nu stond de set voor $ 500,-. Echt een koopje, want hij is van aluminium en kan (als het goed is) niet roesten. En inclusief vier stoelen en de kussens en ook nog eens 5 jaar garantie.

En zo kregen we ter plekke de briljante ingave om dan de oude tafel te laten staan in de porch en de nieuwe tafel bij de oude stoeltjes te zetten, buiten op het terras. De nieuwe stoeltjes zouden dan in plaats van de oude stoeltjes in de porch komen. Kunnen jullie het nog volgen?

Dus we waren het eens, we gingen hem kopen. Wij een mannetje er bij gehaald en hij gaf ons een bon. En daarmee moesten we naar de kassa van de klantenservice.
Staan we daar en willen we afrekenen, zie ik dat de bon niet klopt. Dus ik "kijk" alleen nog maar naar de kassajuf en ze zegt tegen me. "Ja ik heb u ook 10% korting gegeven omdat het een display model was" Ik helemaal verbaasd en teken de bon. Dus de set kostte nu nog maar $450,-. Echt, in dit soort gevallen hou ik zo van Amerika, de klantenservice gaat soms echt tot het uiterste. Ik hoefde er zelf geen eens om te vragen! Alleen, de nieuwe set was geen display model en zat nog nieuw in de doos.Maar ja, wie ben ik, om dat tegen haar te zeggen niet? hi hi hi. Ze was net zo blij en daarmee ik ook niet waar?

Dus daarna met de betaalde bon, weer terug naar het mannetje, die er een grote sticker verkocht op plakte. Wij daarop weer naar huis en de aanhanger van de buurman geleend en weer terug naar de Home Depot. En daar werden door weer twee andere mannetjes de dozen in geladen.....

Photobucket

Thuis aangekomen alles uit gepakt en in elkaar geknutseld en zie daar....
Onze nieuwe creatie....

Photobucket

En de nieuwe tafel met de oude stoeltjes....

Photobucket

En zelf Stacey heeft het nieuws ontdekt en getest.... Volgens mij vond hij ze ook wel okay.

Photobucket

En echt, ze zitten zooooo lekker! Na het inelkaar knutselen van de tafel en het uit de dozen pakken van de stoelen, was het wel hoog tijd voor weer een duik in het zwembad. Het was zoooo warm. Maar na een uurtje of wat begon het te betrekken en hoorden we donder in de verte. Dus weer uit het zwembad en naar huis. Waar we de regen in de porch hebben meegemaakt. In de nieuwe stoeltjes!!! Wat een heerlijkheid.

Ron had trouwens ook een nieuw biertje ontdekt van de week.

Photobucket

Hollande heet het en volgens het etiket al 400 jaar oud. Nou was het nog maar afwachten of het dan nog smaakt na die 400 jaar. Maar Ron vond het een lekker biertje. Kan natuurlijk ook zo zijn, dat het nog lekkerder smaakte, omdat hij zo heerlijk zat op die nieuwe stoeltjes natuurlijk. Dat weet je natuurlijk nooit.

Photobucket

Kortom het was een geslaagde zaterdag. Eeen middaagje zwemmen en zo 's avonds in de porch met een boekje en biertje er bij op onze nieuwe stoeltjes. Helemaal zomer toch weer!

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie tuinset!
En ik kan me goed voorstellen dat zo'n biertje op die stoelen zeker beter smaakt.
Groetjes, BiancaF

www.ine1149.web-log.nl zei

Heerlijk zo'n koopje, daar ben ik ook altijd gek op. Helaas zijn ze hier in Nl niet zo scheutig daarmee.

Veel zitplezier

Kristel Holsbeek zei

weer een leuke dag gehad en een mooie set;-)

Anoniem zei

Kijk daar houden we van, korting!
Prachtige set en leuk opgelost zo..
Lekker genieten zo ;-)

groetjes Mariet

Bibi zei

Ik vind die nieuwe stoelen erg mooi, een beetje asian/contemporary, mooi!
Heb nou ook wel zin om dat biertje te proberen.;-)

Anja zei

Leuk zo'n koopje, nu hebben jullie 2 mooie tuinsets!

elmarstel zei

nou das mooi zo'n koopje, hahaha en het ziet er zeer fraai uit hoor.

Annemiek zei

Mooi hoor!

Karin (dh) zei

Hele mooie tuinsetten heb je nu hoor, goed idee van die oude stoelen/nieuwe tafel v v..hihi.
Trouwens, nooit gehoord van dat uit Holland geimporteerde biertje, ziet er wel lekker uit volgens mijn hubby die achter me staat mee te lezen (ik ben geheelonthouder, volgens diezelfde hubby wegens gebrek aan smaak...:-))

Martin zei

Wat een schitterende tuinset hebben jullie gekocht voor een super prijs!!! De stoelen zien er machtig uit, echt heerlijk luxe!

Ja, in Amerika kun je dit soort idiote kortingen verwachten. Als men in Amerika met korting gaat werken, dan zijn het ook vaak echte kortingen en niet zoals in Nederland dat iets van 800 euro is afgeprijst naar 793 euro! LOL!

Kortingen van 50%, 60% tot en met zelfs 80% zijn heel normaal hier. Dat hebben wij ook gemerkt. :-)

Hahahahaha... ik lag helemaal dubbel van de foto met jullie hond op de nieuwe tuinstoel! Schitterend, haha

Petr@ zei

Heerlijk, al die korting op korting. Gaan de stoeltjes nog lekkerder van zitten.
Ziet er erg gezellig uit, die twee (half)nieuwe tuinsets.

www.hildezug.info zei

Mooi combinaties die je creeerde met de tuinstoelen en tafels! En inderdaad, enkel in Amerika kan je korting op korting krijgen... 'k Hield ook altijd van die aangename verrassingen.

Groetjes,

Anoniem zei

Wat een leuke stoelen en met creatief denken heb je nu twee leuke tuinstellen in de tuin.
Altijd leuk kortingen en vooral als je er niet eens om hoeft te vragen.

Groet,
Kaar