zaterdag 4 december 2010

Cars 'n Coffee

Vanmorgen zijn naar een auto bijeenkomst geweest in Raleigh. Elke 1e zaterdag van de maand komen er exotische auto's bij elkaar op de parkeerplaats van Brier Creek. Wat een groot winkel centrum vlakbij het vliegveld in Raleigh is. Het heet Cars 'n Coffee omdat ze daar vrij vroeg verzamelen. Na de "koffie" gaan ze dan een stukje toeren met elkaar.

Dus het was zaak dat we er waren voordat ze zouden vertrekken. Eenmaal daar zagen we heel wat wagens staan. Er stond zelfs politie bij om het geheel een beetje te regelen. Toen we het gedeelte van de parkeerplaats op liepen (onze auto valt namelijk niet in de categorie exotisch ;-) ) Liepen we eerst langs een lange rij Corvette's.Nieuwe, maar ook oude....Daarna kwamen we bij de Ferrari's. Er stonden er best een heel stel.

Deze vond ik wel grappig. De meeste Ferrari's zijn namelijk wel rood ;-)Zoals ik al zei ging alles onder begeleiding van politie.Verder stond er deze Mercedes. Volgens Ron 1 van de duurste en dan ook nog in een AMG versie.Mooi vond ik wel de vleugel deuren van deze wagen.

Ook wel bijzonder was dat de motor voorzien was van een badge met de naam die hem gebouwd had. Dus in de fabriek zeg maar.Verder waren er Porsches... Spiksplinter nieuwe ....

En oude....


Een speciale versie van een Nissan...

Een Hummer-achtige Lamborghini de LM. Ding maakte echt een herrie!Verder een rijtje BMW's. Of zoals ze die hier noemen "De Beamers"Deze hing aan de spiegel van 1 van de BMW's. Moet eerlijk zeggen dat het me deed denken aan Mc.Dreamy ;-)Vipers....Rond 11 uur vertrokken ze richting Apex vandaag. Daar zouden ze naar de parade gaan en hun mee gebrachtte speelgoed voor "Toys for Tots" in gaan leveren, begreep ik. Want in elke wagen lag wel wat kinder speelgoed. En als ze stilstaan is het mooi, maar als ze gaan rijden is het eigenlijk veel leuker. Het geluid, was erg luid in ieder geval.
Daarna zijn we naar North Hills gereden, wat weer een ander winkelcentrum is.Ik had gelezen dat ze hier een ijsbaan hadden en er zijn altijd wel leuke winkeltjes daar. Alleen eenmaal daar bleek het ijsbaantje wel heeeeel klein....En... er kwam geen ijs aan te pas. Het waren eigenlijk gewoon witte plastic platen. Heeeeel vreemd. Toen we op de heen weg er langs kwamen was er nog niemand aan het schaatsen, maar erna toch wel en het schijnt wel te werken. Maar voor mij.... persoonlijk...., telt dit niet als ijsbaan ;-)We komen niet zo vaak op dit winkelcentrum, maar we zagen dat het Renaissance gebouw inmiddels klaar was.Het zag er zo erg sjeik uit in ieder geval. Daarna zijn we weer op huis aan gegaan en onderweg vielen zowaar vlokjes sneeuw naar beneden! Sneeuw?????

Eenmaal thuis begon het door te sneeuwen.En het bleef nog liggen ook! Hondjes helemaaaaal blij!

Op zich wel raar, want in onze tuin staan nog drie bomen die nog niet alle bladeren zijn verloren. En daar viel nu dus gewoon sneeuw op....De eiken boom en de perenboom hebben dus nog steeds bladeren. Het is ook voor waar wij wonen erg vroeg dat er sneeuw valt in deze tijd van het jaar. Maar net als in Nederland zullen we het er mee moeten doen.De rozen waren er volgens mij niet helemaal blij mee. Door het best nog warme weer wat we gehad hebben in de herfst waren die nog niet gestopt met bloeien. En dus hadden we nu rozen met sneeuw. Ook voor het eerst dat ik dat zag!

Het plaatje met de hulst, ziet er weer een heel stuk vertrouwder niet?Vanavond hebben we de open haard aangehad en lekker gerelaxed, wetende dat buiten nog de sneeuw viel maakte het een heel stuk aangenamer om lekker binnen te zitten!

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Jasmino zei

Wat een heerlijke en mooie foto's weer! Altijd genieten. Je maakt zo'n mooie composities, de detailsfoto's vind ik erg mooi ook. En dan de sneeuw en de hondjes, die van ons vinden het ook zo heerlijk. Ik lig altijd dubbel als ik met ze buiten ben. Ze gaan door het dolle heen van elke sneeuwbal die je maakt.

Geniet nog van je weekend!

www.ine1149.web-log.nl zei

Leuk, die sneeuwfoto's en het is wel heel duidelijk te zien dat de hondjes gek zijn op sneeuw.

BiancaF zei

Van die foto's van "de natuur" geniet ik meer dan van de auto's;-)

B. zei

Doe mij maar die Mercedes, wat een supergave auto!

Marchiena zei

Zo daar zitten gave karretjes bij, dat was zeker wel genieten (Adriaan vond het wel jammer dat je een muziekje onder de video had geplaatst;)).
Wat leuk dat jullie nu ook sneeuw hebben, dat was natuurlijk dikke pret voor de boys. Mooi zijn de foto's van de rozen en de bessen.

Anja zei

De laatste foto kan wel voor een kerstkaart doorgaan. Leuk de hondjes in de sneeuw!

Petra zei

@ Jasmino
Dank je wel hoor.
Ik kan zo genieten van de hondjes in de sneeuw. Ze zijn zo blij!

@ Bianca
Ik kan me er iets bij voorstellen ;-)

@ B.
Ja erg fraai niet?

@ Marchiena
Het was een probeerseltje. Voor het eerst met een nieuw programma en camera in elkaar geknutseld. Het is allemaal nog even wennen.

Groetjes Petra

Kristel Holsbeek zei

Leuke fotos, hihi die roze roos met sneeuw!!

Anoniem zei

Hoi, Leuk hoor die huizen. Echt mooi versierd. Krijg er meteen zin in. Heb vandaag toevallig zelf de bomen versierd. Bij ons hebben ze dat ook wel eens van die ijsplaten om op te schaatsen. Groetjes Ingrid

Edwin zei

Enne Ron in zijn nopjes ???

Petra zei

Ja... , Ron in zijn nopjes ;-)