donderdag 23 december 2010

Postbode kadootjes

Gisteravond zijn we lichtjes wezen kijken hier in de buurt. Had de camera mee dus hier zijn de foto's.....We waren ook nog even bij Bass Lake wezen kijken. Daar waar de foto club elke maand samen komt. Altijd mooi versierd met de kerst vind ik.

Photobucket

Het ligt ook echt op een mooi plekje zo aan het meer. Vandaag zijn we richting Durham gereden en onderweg nog even gestopt bij Harris lake. En ja... we zagen alweer hertjes!

Photobucket

Hij, een kleintje nog, bleef echt stok stijf staan kijken naar onze auto. Pas toen er een fietser langs kwam nam hij de benen. Daarna zijn we door gereden naar Durham en zijn we bij Stam, de Nederlandse Chocolaterie, wezen kijken. Nouja niet alleen wezen kijken, ook wat gekocht hoor ;-)

Daarna door gereden naar South Point. Een grote mall die ik altijd erg mooi vind. Op de parkeer plaats was het best druk, maar in de winkels vond ik het reuze meevallen...

Photobucket

Behalve bij de Apple winkel!

Photobucket

Daar was het erg druk. Ook wij deden er aan mee, want Ron heeft een iPad gekocht. Ja... als dat maar goed gaat. Ik en iPod zijn in het verleden niet altijd vriendjes geweest, maar voorals nog gaat het internetten goed op het ding. Zolang we niet gaan synchroniseren gaat het allemaal wel goed komen. Voor degene die al een iPad hebben, ik hou me aanbevolen voor tips voor welke App we echt niet zouden moeten missen op het apparaat.

Daarna zijn we op de terug weg nog even langs Cross Roads gereden. Ook een mall hier en daar....., daar was het ernstig druk! Heel ernstig. Ik had van de week iPad hoesjes gezien bij Marshalls. Nou daar werd je zowat de winkel uit gedragen. Er stond een hele rij bij de kassa. De hoesje waren er nog en dus sloot ik aan. Maar het duurde niet zo heel lang, want alles kassa's waren open en zo schoot het lekker snel op. Eenmaal betaald, snel weer weg, want dit was wel heel erg druk. Maar eigenlijk ook wel de drukte die je zou verwachten twee dagen voor kerst.

Nou had ik van de week trouwens nog wat. Je weet het verhaal van de postbode vast nog wel. Onze Richard, zeg maar. En over het kerstkadootje wat we hem nog nooit gegeven hadden. Nou daar ging dit jaar dus verandering in komen. Ik wist niet zo goed wat ik nou moest geven, maar toen zag ik een thermos kan en twee warmhoud mokken staan en dacht dat is misschien wel wat. Het is hier nu ongewoonlijk koud op het moment. En er wordt zoals ik gisteren al schreef een witte kerst verwacht. De laatste keer dat dat gebeurde was in 1947. Dus kun je nagaan!

Afijn ik dwaal af. Afgelopen maandag stond het kado dus gereed voor Richard op de aanrecht. Als we hem aan zouden horen komen zou Ron naar buiten gaan om hem het te geven. En zo gebeurde. Ron had het hem gegeven en Richard bedankte hem uitbundig, maar toen gebeurde het..... Hij lag ons mooi ingepakte kerstkadootje op een grote stapel andere kadootjes! Een hele berg vertelde Ron. Jeetje dat is ook wat. Nu weet hij nooit meer van wie hij wat had gehad. En ja nu begreep ik ook dat hij nog altijd zo aardig tegen ons was. Hij weet natuurlijk nooit meer van wie wat. Logisch ook. Als je zo'n stapel krijgt.

Tenminste dat dacht ik. Vanmiddag kwamen we terug van het shoppen op South Point en toen kwam Richard net de hoek om rijden. Dus ik wachtte even om de post aan te pakken. Hij gaf de post en vertelde dat hij ook twee pakjes voor ons had. (Erna alles is nu binnen hoor!) Dus hij staat op en loopt naar achteren in zijn postbusje. En terwijl hij de pakketjes aan het bliepen is komt het hoor. "Petra, I would really like to thank you for the Christmas gift", zegt hij. Oh dat had hij dus wel onthouden. Dus ik zeg tegen hem dat het goed te horen is dat hij het leuk vond. "Ja", zegt hij,"iemand anders had een pakket gegeven met warme chocolade melk gegeven en onze thermoskan en coffee mugs kwamen zo goed bijelkaar"
En joh!!! Ik was helemaal van de wap er van. Hij wist het gewoon! En nu vraag ik me dus af hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen in die hele stapel kadootjes. Die postbode van ons is echt supersonisch volgens mij. Hij onthoudt niet alleen alle namen, maar ook welke kadootjes. En zelfs bij jaren geen kadootjes is hij er niet minder aardig om. Geweldige man, die Richard niet?

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Oh wat leuk kadootje...en hij vindt het ook leuk...super toch...
Kan hij niet stiekem jullie naam erop geschreven hebben als hij wegreed?

Rita Meyer zei

Joh, alle Amerikanen doen een kaartje bij het kadootje met hun naam, dus jullie kadootje was de enige zonder naam. Vandaar dat hij het nog wist ;-) LOL

Anoniem zei

Ohhh jullie wel een I pad Ron ging van de week op pad voor 1 nou je raad het al, niet leverbaar!!!!
Maar volgende week komt hij er hoor.
Als je tips wil bellen we wel hahahahah.
Heb je mijn pakketje eigenlijk al binnen is al 2 weken onderweg zeg!

Erna

Petra zei

@ Kristel
Ja daar zat ik ook aan te denken, tot ik Rita's reactie zag.

@ Rita
Oh ja???? Dat zal het hem geweest zijn. hahaha. De naamloze gevers, dat moeten wij geweest zijn,hi hi hi.

@ Erna
Nee nog je pakketje is nog niet binnen....
Zodra hij binnen is laat ik het je weten! Ja we willen wel tips hoor. Sommige dingen willen toch net ff niet. Zoals foto's van de iPad naar de gewone compuut. Lijkt een mijl om zeven op het ding.... Onze cmpuut ziet helemaal geen foto's in het apparaat.
Wat balen dat hij er niet meer was voor Ron. Hier zagen we in de tijd dat wij in de winkel waren ze over de toonbank vliegen hoor. Echt niet normaal. Stond er zo van te kijken. Maarre de iPad stond niet op het bestellijstje van jouw Ron aan mijn Ron. Had ook gekund natuurlijk he?

Groetjes petra

Annemiek zei

Wat leuk dat hij het nog wist!
Een fijn kerstfeest!

Aïda zei

Zou hij stiekem stickertjes plakken op elk pakje?