vrijdag 10 december 2010

Ge-moun-tain-bi-ked

Vanmiddag zijn Ron en ik wezen mountain biken bij Harris lake. Het was er heerlijk rustig en op weg door het park richting parkeerplaats zagen we ineens een stel herten staan. Nou ga ik altijd gewapend met cameraatje op pad, maar nu, in mountainbike outfit, natuurlijk niet he? Baalde flink...Er stonden er een stuk of 5 zo bij elkaar. Prachtig om te zien. Dus dan toch maar een fotootje genomen met Ron's telefoon. Het houdt niet over, maar beter iets dan niets.

Photobucket

Daarna dus op naar de parkeerplaats en de fietsen van de auto gehaald. Ron heeft zijn kerst kadootje al gehad. Hij wilde namelijk graag een "hero" camera. Niet te verwarren met de cassis in dit geval hoor. Hero is een heel klein cameraatje wat je om je pols of helm kunt doen bij het sporten (of motorrijden), maar dan in HD kwaliteit. En van de week was hij binnen gekomen. En zowaar hij kon ook op de fietshelm. Dat moest dus geprobeerd worden.

En zo gingen we op pad....Op zich best een leuk gezicht zo met dat cameraatje niet? Al moest ik hem wel verkleinen anders duurde het opladen op Photobucket een eeuwigheid. Volgende keer eens kijken of dat bij Youtube beter gaat. Gisteren had ik ook al zitten klungelen met het kerst filmpje. Mijn fotocamera filmt ook HD, maar zo'n in elkaar geknutseld filmpje is zo meer dan 150 MB en dan duurt het opladen heeeeeel lang.

Maar hij doet het dus en we kunnen hem hier op onze eigenste tv, super scherp bekijken. Echt een wonder voor zo'n klein cameraatje. Zo maar actie te zien bij de Glories ;-) Trouwens over actie, op het eind van de route waren we nog even om gereden en zagen we de hertjes weer. Ook te zien op het filmpje aan het eind. Toen we aankwamen fietsen zetten ze het wel gelijk op het rennen. Jammer, maar ook dat was wel een mooi gezicht hoor. Ze waren echt heel snel.

Na al die activiteiten, zijn we naar huis gegaan en daarna door naar Apex. Vandaag ging de film de Tourist met Angelina Jolie en Johnny Depp in premierre. We waren er al met al net op tijd. Het was best druk in de bioscoop en toen we een leuk plekje gevonden hadden en even wel zaten, begon de film. Perfecte timing!!!Het was een amuserende film. Eigenlijk wat minder actie dan verwacht, maar zeker leuk! Heerlijk weekend gewenst!!!

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

B. zei

Zelfs met een foto cameraatje komt er nog een aardige foto uit:-)

Kristel Holsbeek zei

wat een leuke dag hadden jullie....leuk zo een klein cameraatje;-)

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat grappig zo'n Hero cameraatje, ik had er nog nooit van gehoord.