maandag 20 december 2010

Koekjes en gearriveerd

Gisteren was dan de cookie party...

Photobucket

Twee tafels vol met koekjes leverde het op! Echt niet normaal. Ik heb dan ook niet weer 70 koekjes mee naar huis genomen, maar een paar die me lekker leken en geloofde het daarna wel. Ik had een paar happen genomen van wat anderen gemaakt hadden, en zoveel suiker! Ik vind koekjes altijd wel lekker, maar dit was echt een beetje ernstig zoet. Daar is de tandarts vast niet blij mee.

Photobucket

Na het feestje hebben Ron en ik wat gegeten bij Panda Express, wat altijd erg lekker is. Hun Bejing Chicken is echt zalig! En daarna zijn we door gereden naar het vliegveld waar we Ron's moeder op gehaald hebben. Ondanks de sneeuw in Nederland gisteren is gelukt om op Schiphol te komen en redelijk op tijd te vertrekken.

Ook de reis zelf, is met behulp van een Nederlandse vrouw die bij haar in het vliegtuig zat, goed gegaan. Die mevrouw had haar wat op weg geholpen bij de douane en naar de gate toe. Dus.... was ze om half negen hier in Raleigh.

Photobucket

De hondjes waren erg blij om haar te zien en Connor heeft zijn stek op de logeerkamer weer ingenomen. Het is ook een apartje hoor die Connor. Die eigend de logeer kamer altijd helemaal toe. Normaliter houden we de deur van die kamer altijd dicht. En wellicht juist daarom vind hij die kamer helemaal geweldig.Uit de koffer kwam weer van allerlei lekkers! En met de kerst eten we dus lekker bakjes kalfs ragout en 's ochtends lekkere stol!

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Aïda zei

Ah, ik zie de stol van de Lidl! Als beste getest! Ook door ons, hij is al op :( Van de week nog maar eentje halen :)

Elke zei

Amai, jullie worden daar weer lekker verwend!

Sandra zei

Jemig wat een berg koekjes!! Wat leuk!!

Petr@ zei

De koekjes zagen er wel erg leuk uit! Zijn jouw koekjes in de smaak gevallen?

Gezellig om bezoek uit Nederland te hebben met de kerstdagen. Zeker als ze zoveel heerlijks meenemen.

www.ine1149.web-log.nl zei

Lijkt me best leuk zo'n koekjesavond. Ik bak best veel maar om de een of andere reden mislukken koekjes bij mij altijd.
Wat een lekkers heeft je schoonmoeder meegebracht zeg.

Anoniem zei

Gezellig! Geniet van je bezoek!

Groetjes Mariet

Anoniem zei

Jeetje Peet, wat worden jullie toch altijd heerlijk verwend met al dat lekkers, GENIET ervan!
En wat heeft je schoonmoeder aan....is dat een nieuwe variant UGG die wij nog niet kennen hier...ziet er wel lekker warm uit ook, ze dacht zeker dat er hier ook n meter sneeuw lag, ha, ha...veel plezier samen, hele fijne kerst en knuffels aan Stacey&Conner van de meiden!

Anja zei

Leuk zo,n koekjesavond. Fijn dat de moeder van Ron goed is aangekomen, fijne tijd samen!

Natasja zei

Wat fijn dat je moeder er is. En wat een lekkere dingen geeft ze meegebracht! Je koekjes zagen er trouwens super uit! Net zoals je foto's met de ijspegels! Fijne feestdagen, geniet er van!

Marchiena zei

Wat gezellig, Nederlandsbezoek met de kerst en met al die lekkere dingen erbij gaat het vast een geslaagd kerstfeest worden.
Veel plezier met z'n allen.

Annemiek zei

Veel plezier samen!

B. zei

ooooh ragouuuuuuuu, lekkeerrrrrr!

Edwin & Danielle zei

Veel plezier met elkaar ! en denk aan de lijn haha