woensdag 22 december 2010

I'm dreaming of a

White Christmas.... Ik begrijp dat de Nederlandse lezers er misschien inmiddels genoeg van hebben, maar misschien, heeeeeeel misschien hebben wij hier ook een witte kerst dit jaar....

Photobucket

Eigenlijk zou ik dat heeeeeel erg leuk vinden. Maar we zullen het moeten afwachten. De weermannen zitten er hier wel vaker naast moet ik zeggen. Verder hoorde ik dat in Nederland de Elfsteden tocht er aan zou kunnen gaan komen.
Maar wel super als er weer eentje zou komen.

Wat hebben we van de week gedaan? Ik ben met Ron's moeder wezen wandelen met de hondjes. En koffie wezen drinken met de NL dames. Nog net even zo voor de kerst bij elkaar gekomen. Het was weer gezellig om bij te kletsen en ook Christina die ik vorige week op het feestje van de buuf had ontmoet was gekomen. Dus weer een Nederlands gezicht er bij bij de koffie dames. Later ging ik met Ron's moeder bij de Harris Teeter wat boodschapjes doen en toen kwam ik Iris nog tegen, weer een andere koffie dame, die net op het punt stond om naar familie in Pensylvania te gaan rijden.

Ron is nu ook lekker vrij voorlopig en we moeten nog even bekijken wat we deze aankomende dagen gaan doen. Eerste kerst dag eten we in ieder geval een rollade, die ik gisteren heb weten te scoren bij de Harris Teeter en tweede kerstdag, die hier eigenlijk helemaal niet bestaat, gaan we fonduen bij de Melting Pot. En...... misschien kans op een witte kerst!!! Yeah!!!!

6 opmerkingen:

Bianca (jerbia) zei

Hier sneeuwt het momenteel weer volop. Er lag al een dik pak, maar er komen de komende dagen weer heel wat centimeters bij, heerlijk!
Ik wens jullie alvast een hele fijne kerst! Ik zal proberen wat sneeuw jullie kant op te blazen ;)

Groetjes,
Bianca

Anja zei

Leuk een witte kerst, ik zal voor je duimen!

Anoniem zei

Hoi, Leuk zou dat zijn voor jullie een witte kerst. Dat is een tijd geleden. Hier is het nu ijskoud en alleen in het oosten sneeuwt het nog. Heb net gezellig in Brielle gewinkeld. Even hij doosje van Lobs gekeken. Schitterend ingericht weer. Veel plezier nog en groetjes, Ingrid

Anna zei

Hier is de dooi wat ingetreden.
Ze zijn wel een marathon aan het schaatsen, de elfstedentocht is nog ver weg.
Wij eten lekker kip en varkenshaas .
met Oma en mijn ouders.
groetjes Toos

www.ine1149.web-log.nl zei

Spannend, hopelijk krijgen de weermannen gelijk!

Kristel Holsbeek zei

Hier sneeuwt het alsmaar door, heel leuk maar ik moet boodschappen doen;-((
Och we zien wel...een witte kerst zal het zeker worden;-))