donderdag 30 december 2010

Eentje erbij..

Vanmorgen tijdens het ontbijtje zegt Ron tegen me dat de zanger van Boney M overleden is. Huh? Nee joh, zeg ik, je bent in de war, die is allang geleden overleden. Nou zegt Ron, dan is hij de eerste die dat twee keer voor elkaar heeft weten te krijgen, want het staat in de Nederlandse krant. En ik lees dan ook het artikel. Nouja zeg... ik was er echt van overtuigd dat hij er al niet meer was. Erg he? Hoe ik daar nou weer bij kom. Toch wel erg zeg als je dat van iemand denkt niet?

Als kind vond ik de liedjes van Boney M altijd erg leuk. Tesamen met de Guys & Dolls. Grappig als ik er nu weer aan terug denk. Wijde pijpen in je broek en blokhakken. Vreselijk.... wat een mode niet?. De liedjes komen allemaal weer bij me naar boven als ik er aan terug denk.



Wat ziet die Grant er uit he? En toen ik dit nummer nu weer terug hoorde.... Moest er eigenlijk om lachen. Dat we dat zo mooi vonden he? Kon het wel gelijk weer mee galmen. In mijn eigen gemaakte Engels. Ik was toen een jaar of 8 of zo en verzon de woorden ter plekke. Wel grappig om nu te horen dat de tweede regel in het refrein van "You don't have to say you love me", heel anders is dan ik altijd dacht (en zong). Het is "just be close at hand" en ik zong iets in de trend van "just because you can". Mooi he.... Believe me..... Believe MEEEEEEE...

Nouja... en dat hele Youtube verhaal kwam bij me naar boven door de zanger van Boney M. Wat toch altijd een beetje aparte snuiter was. Met zijn geniale dans pasjes... Ik durf gewoon niet de tekst van Ma Baker op te zoeken, want dat zal ook vast heel anders gaan dan dat ik als kind mee zong in mijn eigenste Engels ;-)

Gisteren had ik weer een fotosessie. Het was weer leuk om te doen en heb me weer heerlijk uit kunnen leven. Blijft zo leuk om te doen.

Photobucket

De mensen waren zelf ook heel enthousiast over het resultaat, welke ze op mijn website konden zien vanochtend. Ze bestelde meteen de CD. Vorige week trouwens ook nog een verzoek gekregen om een vistite kaartje te ontwerpen voor een honden fokster. Zo leuk alle verschillende opdrachtjes. De kaartjes kwamen vandaag binnen en ze zijn zo mooi geworden. Het is voor een Amerikaanse Beardie fokster. Daarom alleen al zijn de kaartjes mooi natuurlijk, hahaha. Er staan foto's op die ik van haar Beardies op de specialty in Concord onlangs had gemaakt. Ze had daar al vergrotingen van besteld en nu dan ook visite kaartjes.

Wat ik trouwens ook steeds vergeet te schrijven is dat ik ook een fotoblog voor Euro Photo Graphics begonnen ben. Eentje erbij dus voor de liefhebbers.... Neem gerust een kijkje.

Verder hebben we vandaag oliebollen gebakken voor morgen!

Photobucket

Onder toezicht van de opperbaas....

Photobucket

Het is ook zo'n lekker aagje die Stace. Hij zit er bij alsof het de gewoonste zaak van de wereld is het oliebollen bakken. Alsof we het twee dagen terug ook nog gedaan hebben.

Photobucket

Was trouwens nog wat, ik had een fles zonnebloem olie gekocht en die verdween zo in de frituurpan. Moest er dus twee hebben, dus kon ik weer terug naar de winkel. Nouja in de tussen tijd kon het oliebollen deeg dan rijzen en kon ik terug naar de winkel olie er bij halen. Maar we hebben olie bollen en appelflappen.....

Morgen avond gaan we in Raleigh het vuurwerk bekijken en .... het vallen van de eikel. Ik weet het klinkt een beetje vreemd. Maar Raleigh heeft als bijnaam city of Oaks en vandaar die eikel in het nieuwe jaar. Dat dus morgen!

Groetjes,

Petra

9 opmerkingen:

Guus zei

Lekker, oliebollen.

Veel plezier morgen!

Bianca zei

Heerlijk oliebollen en appelflappen !!

Alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en veel plezier morgen !

Anoniem zei

Hoi, Lekker eigen gebakken oliebollen. Ik heb ze deze week in Spijkenisse bij Voskamp gekocht die was winnaar van de Ad oliebollentest geworden. Ik was er toevallig en het was niet druk dus vandaar. Ze waren inderdaad goed. Veel plezier vanavond. Jes is al knallen buiten hou me hart vast. Groetjes, Ingrid

Anoniem zei

Haha echt jeugd sensiment die liedjes. Geniet lekker van de oliebollen.
Gezellige avond en een spetterend 2011
See you soon!!!!!!!!!!!!

Dikke knuf voor de boys.

Erna Ron
Woody Murray & Galahad

Anoniem zei

Goeie jaarswisseling!
Geniet van de oliebollen.
groetjes, BiancaF

Trudy zei

Fijne jaarwisseling enne niet teveel van die heerlijke oliebollen eten hoor......op naar het jaar van je boek!!!!! kan niet wachten...
x groetjes

www.ine1149.web-log.nl zei

Geniet maar lekker van de oliebollen (krijgen de hondjes er ook een?).
Prachtige foto weer.

Karin (dh) zei

Lekker he, zelf gebakken oliebollen, ik heb ze vanmiddag ook gebakken (en appelbeignets). Blijft apart om die gekke Hollandse traditie zo'n 10.000 km verderop ook te zien pruttelen, behalve dan inderdaad voor Stacey, lol...die vind dat heeel gewoon.

Veel plezier met de eikel !?!?

Anna zei

Mooie foto, leuk dat het zo goed gaat.
De oliebollen zien er toppie uit.
Wij hebben het met AH bollen gedaan. Was niet zo'n succes.
Een Gelukkig nieuw Jaar .