zaterdag 18 december 2010

Naar de Beardies!!!

Vandaag zijn we naar de Kerst Beardie bijeenkomst geweest. Rond twaalf uur kwamen we aan en al snel stonden we temidden van de Beardies.

Photobucket

De bijeenkomst was bij 1 van de leden van de club. En zij heeft een enorme grote tuin waar de hondjes lekker kunnen rond rennen. En die van ons vinden dat 1 groot feest!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Een beetje ballen en rennen met andere Beardies is natuurlijk ook een heerlijkheid. Naast haar tuin hebben de buurtjes ook beestjes staan en dat zijn lama's. En die vonden het maar wat interessant wat er allemaal bij de buren op visite was. En kwamen dan ook uitgebreid kijken.

Photobucket

En toen die lama's door de Beardies gespot werden, gingen ze nog harder blaffen en zetten de lama's het op een rennen. Waardoor sommige Beardies het nog spannender vonden, want Beardies zijn echte herders honden en wilden wel het boeltje bij elkaar drijven. Mooi om te zien, hoe sommige honden daar zo op reageren.

Photobucket

Photobucket

Het blaffen was dus nog niet over en opeens zie ik, vast ook door nieuwsgierigheid van het beestje zelf, een hangbuik zwijntje een schuurtje uit komen rennen. Geweldig! Wat een beest!

Photobucket

Duidelijk dat die op het geluid af kwam. Feest was nu helemaal compleet. Na nog wat sprongetjes en wat ballen gooien zijn we weer naar binnen gegaan en hebben we met zijn allen wat gegeten. Er was een heerlijke ham dit keer en verder allemaal heerlijke mee gebrachtte etenswaar.

Na het eten was er de jaarlijkse vergadering en het stemmen voor nieuwe bestuursleden en toen was het tijd voor de mee gebrachte kadootjes! Altijd leuk natuurlijk.

Photobucket

Rond 4 uur zijn we weer op huis aan gegaan en reden we onder weg nog door een snweeuwbui. Gelukkig geen drama's onder weg en konden we gewoon door rijden. En eenmaal thuis was er al helemaal geen sneeuw te zien.

Photobucket

Ik heb weer een hele rits foto's gemaakt, die ik dit keer in een foto album heb gezet.

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Annemiek zei

Wat lekker als ze zo kunnen rennen!

www.ine1149.web-log.nl zei

Haha, geinig die belangstelling van die lama's en dat varkentje! Mooie foto's weer.

Anja zei

Wat leuk zoveel Beardies bij elkaar.

Marchiena zei

Dat was een waar feest voor de heren. Jullie hebben weer kunnen genieten van al die Beardjes bijelkaar. Super foto's weer.

Ps: Die Beardie kerstbal is wel heel erg leuk.