zondag 26 december 2010

Even niet

Nou het etentje bij de Melting Pot ging even niet door vandaag.... Te veel sneeuw, dat was zeker. Het heeft nog tot een uur of 3 gesneeuwd vandaag. Toen werd het droog en om 6 uur begon het weer. Vanavond zou het nog door gaan, maar morgen is het weer voorbij. Sterker nog, volgend weekend zou het weer 18 graden moeten worden. Ik kan het me nu nog niet voorstellen. Maar weer duidelijk dat de verschillen weer enorm zijn.

Op zich was het helemaal niet zo koud buiten vandaag. En ben dan ook nog een poosje buiten gebleven en heb heel wat foto's gemaakt. Ze staan in een album voor de liefhebbers.De hondjes vonden het heerlijk al zaten hun poten al heel snel onder de sneeuwballen en dat is natuurlijk minder voor ze.

Nou was het plan om vanavond bij het restaurat de Melting pot te gaan eten, maar dat ging dus even niet, vanwege de sneeuw. Nouja dat misschien een volgende keer. Heb nog geprobeerd af te bellen, maar de telefoon werd geen eens opgenomen. Wellicht was het restaurant ook niet open. Of hadden ze geen personeel? Afijn ze hebben me ook niet gebeld waar we gebleven waren, dus het zal wel goed zijn.

's Avonds heb ik nog een paar fotootjes van de kerstlichtjes in de sneeuw gemaakt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nou tot slot een plaatje van Frosty... Die de hele dag in de sneeuw heeft moeten staan....

Photobucket

Groetjes,

Petra

9 opmerkingen:

Petra zei

Bijzonder, hoor, die sneeuw bij jullie! Hier hebben we een "dusting", maar oh, wat is het vreselijk buiten! Harde wind en -5. Hier ook voor Nieuwjaarsdag 15 graden, onvoorstelbaar na deze decembermaand.

Marjon zei

Schattig dat filmpje van de honden in de sneeuw. Ze zijn dol op sneeuw zo te zien.

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat een lekker dik pak sneeuw ligt er bij jullie (mooi om via de webcam te zien). Hier is het nu echt een beetje aan het wegdooien. Leuk filmpje.

Anoniem zei

Hoi, Mooi weer zo te zien op je webcam. Het heeft wel weer wat. Jullie hebben nog geluk als je op nieuws ziet hoe Newyork en andere steden eruitzien. Echt enorm veel sneeuw en mensen vast op luchthavens. Leuk de fotos van de honden. Veel plezier. Gr Ingrid

Miranda zei

Doet me denken aan vorig jaar...toen Jack vast zat in VA en wij al in Nederland...gelukkig waren we dit jaar allemaal tesaam! Fijne jaarwisseling

B. zei

Wat een sfeervolle warme foto's. Jammer dat het etentje niet doorging maar ja, ingesneeuwd zijn heeft ook wel wat ;-)

Marchiena zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marchiena zei

Wat leuk dat jullie ook een witte kerst hebben gehad en dat de boys hebben kunnen genieten van de sneeuw.

Wel bizar die temperatuurverschillen bij jullie

Kristel Holsbeek zei

Mooie foto's en toch wel leuk die sneeuw hè!!!
Sorry sta weer serieus achter met blogs lezen;-((