donderdag 19 januari 2006

Lake Pine

Image hosted by Photobucket.com

Vandaag weer wezen wandelen met de Nederlandse vrouwen. Leuk !! Had er zin in. 's Morgens zag ik al dat het schitterend weer was. Ongeveer 17 graden met een lekker zonnetje. Dit keer was het wandelen bij Lake Pine in Cary. En we zouden verzamelen bij Liesbeth. Zij woont vlak bij dit meer. Het meer begint zelfs zowat in haar achtertuin, bleek achteraf. Ik vond dit zo leuk wandelen. Een beetje langs het meer en een verhard pad en veel mensen ook op dit pad. En ook andere hondjes. Wat Connor, die dit keer mee was, zeer kon waarderen. Een snuffel hier en daar was toch wel erg leuk. Het rondje om het meer is 2 mile lang en we hebben hem 2 keer gelopen. Leuk. Moet zeggen dat het tweede rondje beter ging dan het eerste rondje. Raar... In het begin voelde ik me wat stijfjes, maar naderhand zakte dat weg. Natuurlijk was ik weer de hekkensluiter, ha haha. En ik kon geen eens Connor de schuld geven, want die liep heel netjes mee en vond het allemaal wel super. Denk ook zeker dat ik hier vaker zal gaan wandelen met Stace en Connor. Er waren veel mensen en het meeste loop je ook in de schaduw van de vele bomen. Het was echt heel leuk en eigenlijk miste ik zoiets hier in de buurt. Maar nu weet ik het te vinden!! Echt een aanrader.

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Petra zei

Ik ben dol op meren, we hebben er hier ook een aantal mooie in de buurt. Blijf gewoon doorwandelen, binnenkort loop jij vooraan!

kastelke zei

Vanuit de lucht ziet het er inderdaad een leuke omgeving uit.

Spannend hé Petra, straks naar de kapper!!!! ;-)) Je hebt deze nacht toch geen nachtmerries gehad?

Annemiek zei

Lekker weertje bij jullie om te wandelen. En.... straks gaat het gebeuren.... Ben benieuwd.

Anoniem zei

Nou ziet er goed uit z'on rondje meer, moeten we ook eens doen.

Ben wel errug benieuwd naar je ervaring en eindresultaat hihihihi

Erna

Anoniem zei

nog bedankt voor de mooie foto.s.en cd .ingrid .heeft de grote foto naar oma gestuurd.dat is toch allemaal veel te gek .heel erg lief van jullie .heb je net gebeld. wou zo graag weten hoe je haar zit ..je schoonmoeder groetjes

Anoniem zei

Nice walk :-))
Die moet je er maar inhouden Peet!!