zaterdag 28 januari 2006

Wat een weertje

Vanmorgen werd ik wakker en zoals gewoonlijk mijn lijstje met vaste internet bezoeken afgewerkt. Bij www.nu.nl zag ik al dat het in NL berekoud is. En ik keek op de temperatuur meter bij ons en zag -2 graden. Het had hier ook flink gevroren. Was een beetje sippies want ze hadden 18 graden voor vandaag hier afgegeven en had me voorgenomen om me lekker in het zonnetje te gaan parkeren vanmiddag. Maar van -2 naar 18? Zou dat echt gebeuren. 's Morgens met de honden in de tuin bezig geweest en heb Connor inmiddels zo ver dat hij nu echt over de sprongetjes heen gaat. En niet 1 keer, maar een aantal keren achter elkaar. Lokkend met een tennisballetje en op een lage stand, maar hij huppelt er met grote vreugd over heen! Leuk... Het was nog steeds frisjes en zag de 18 graden nog steeds niet zitten. Daarna zijn we naar de Home Depot geweest, want we wilden een nieuwe lamp aan het plafond in het stukje naast de keuken. Want..... we hebben een ontbijttafeltje besteld bij J.C.Pennings. Alleen een tafel, de stoelen gaan we waarschijnlijk bij de World Market halen. De stoelen die bij deze tafel hoorden vond ik niet zo leuk maar de tafel wel. Dus het wordt een eigen combinatie a la Petra. Hopelijk wordt de tafel in de loop van de week al bezorgd.
Bij de Home Depot geslaagd voor een leuke plafonniere en Ron heeft hem gelijk opgehangen. Daarna moest ik even de Hottub voorzien van zijn wekelijkse maaltje chemiesnoepjes en ik merkte dat het heerlijk buiten was. En kreeg ineens een enorme zin om de hottub in te gaan en heerlijk te genieten van het zonnetje. En heb dat dus ook gedaan. En al was het 's morgens nog -2 om half twee 's middags was het in het zonnetje en uit de wind 26 graden !!! Heb nu dus ook van die rode gloeiwangen. Heerlijk. Mijn voorraad vitaminen B is weer helemaal op peil. Wat kan je daar toch van genieten en al helemaal zo in januari. Het gevolg was wel dat ik de rest van de zaterdag een beetje gaar was. We zijn nog wel een stukje gaan rijden maar veel productief was ik daarna niet meer. Maar dat mag op zaterdag, want zaterdag is een dag dat je niets doet wat ook wel later mag (Waar heb ik die wijsheid toch vandaan?)

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er leuk uit, de ontbijttafel!
Ongelooflijk dat je al lekker buiten kunt zitten en in je hottub!
Wij gaan zo lekker ff wandelen met de hondjes, want ondanks de kou is het heerlijk nu buiten en ook volop zon! geniet verder van je weekend!

groetjes Mariet

Nel zei

Wat een verschil van 28 graden op één dag. Zelfs de verschillende temperaturen zijn groot in Amerika.
Ik zou ook wel lekker willen badderen in de hottub.

Anoniem zei

Ik ben jaloers!!!!!!!!!!! Zo'n heerlijk temperatuurtje, ja, daar verlangen wij wel naar. Ik heb je via de site van Nel "opgespoord" en was op zoek naar je tag-lijstje; helaas nog niet gevonden.
Het is hier inderdaad koud, maar wel een strakblauwe hemel, waarvan ik dadelijk al wandelend ga genieten.
Nog een fijne zondag en groetjes,
An.

Anoniem zei

Oh geweldig!!! Ik word er jaloers van!!26gr. ongelooflijk!!

En dan lekker in de hottub,mmm

Anoniem zei

Wat een lekkere temperatuur.
Ben benieuwd of het in April ook zo is.

Heerlijk in de tube, zie je zo zitten hihihi.

En met Connor word het wel wat haha, als ie net zo snel word als zus Jamy nou ga dan maar hardlopen.

Nel zei

Hoi An kijk maar eens bij 25 januari.
Nel

Anoniem zei

Peet, goeie keuze gemaakt voor je ontbijttafeltje (zoals gewoonlijk) Hééééél leuk.
Karin

Anoniem zei

Nou Petra wij hebben s`morgens ook min 2 maar helaas s`middags geen 26 graden.
Enne hele leuke ontbijttafel.
Gr Margret