woensdag 11 januari 2006

Tas en nog meer


Nou heb mijn tas gehaald hoor. Het bleek een Yoga tas te zijn. Maar erg leuk. Er zit dus een houder aan waar je een mat in kan doen, maar die kan je er ook afklikken. Verder een heel handig vakje waar je een bidon in kan doen. Hij blijft dan netjes rechtop in je tas. Wat wel handig, want voorheen liep hij nog wel es leeg in mijn tas..... Dus ook gelijk een nieuwe bidon gekocht en een aantal sport t-shirtjes. Voor $ 9,95 per stuk? Geen geld toch. Zag net mijn tas op internet trouwens voor het dubbele geprijsd staan. Toch wel handig zo'n outletmall lekker dichtbij.
Ron was ook mee geweest, dus ook nog even naar Ralph Lauren en Tommy winkel geweest. Bij de Tommy winkel hadden we nog een bon voor 15 % korting. Natuurlijk vond Ron daar een leuk poloshirt en bij Ralph Lauren hadden ze hartstikke mooie overhemden in de aanbieding. Nu had hij drie overhemden voor $ 75,-. Het is toch eigenlijk oneerlijk dat je er in NL zoveel geld voor moet betalen. Ron heeft nog steeds het gevoel van meenemen. We hebben elke keer ook wel binnenpretjes, want voorheen als we naar Amerika gingen op vakantie, was het een hele heisa om alles in de koffer te proppen op de terugreis en nu hangen we het hier in de kast. En kunnen we volgende week weer "outletten" als we zouden willen ;-)
Gisteren waren we trouwens nog naar de film geweest. Even lekker op pad saampjes. De bioscoop is hier zo'n kwartiertje vandaan. We waren er om kwart over zes en we kozen voor de film "Cheaper bij the dozen". Het was een relaxte film en daarvoor gingen we ook naar de bioscoop. Een "feel good movie", waar bij je erna lekker en ongecompliceerd naar buiten loopt. Vond het wel een leuke film en hou daar gewoon wel van.
Bij de previews kwam de film The Shaggy dog en daarin speelt een....... Beardie.

Image hosted by Photobucket.com
(c by Walt Disney)

Had er al over gelezen op een Beardieforum, maar zo groot in de bioscoop was toch wel anders. Vond het eigenlijk wel leuk om die Beardie in het groot op het filmdoek te zien. Hij had net als Connor van die lieve bruine oogjes. Alleen hoop ik niet dat er door de film mensen een Beardie gaan nemen........ Hij ziet er leuk uit, maar verwacht ook zeker wel wat van zijn baas. Wil lekker beweging, wil graag een mooie vacht zonder klitten en wil ook naar buiten als het regent en neemt dan echt de nodige rommels mee naar binnen. Dus ja vind het erg leuk om zo leukerd in de film te zien, maar hoop dat het geen modehondje wordt.
Ik zag trouwens toen ik naar de link aan het zoeken was dat het de vijfde verfilming al is van dit verhaal.




en nu....

Image hosted by Photobucket.com

(C by Walt Disney)

In 1959, 1976, 1987 en 1994 is deze film ook al uitgebracht door Disney. Dus misschien valt het succes wel mee en kan ik rustig gaan genieten van deze film en deze leuke Beardie. En eindigt deze film als een "Shaggy dog story" ;-)

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

kastelke zei

Petra, je beseft toch dat jullie nu voor eeuwig ginder moeten blijven wonen, want het kost je een ongeluk om al die kleren terug mee naar Nederland te brengen. Hahaha!
Hebben ze ginder ook hemden met extra-lange mouwen? Want Ron is toch ook heel groot... Ik heb hier dikwijls problemen om leuke hemden te vinden voor mijn echtgenoot, vanwege die mouwen. Moet het haast op maat laten maken (en dan kom je met 75 euro voor 1 hemd nog niet toe). :-(

Annemiek zei

Leuk dat je aan het sporten geslagen bent. Dat aquasizing heb ik ook een tijd gedaan en is leuk.

Nel zei

Lekker zo'n ontspannen bezoekje aan de bioscoop. Wat leuk, een film met een beardy, vorige week keken we een DVD en daar was ook een Beardy in. Ik zei : hé een Beardy net als van Petra...Cor zei toen : huh ?!? Moest wel lachen om mezelf.

Anoniem zei

Wat een leuke tas en superhandig. En heerlijk dat shoppen, wij (Patries en ik) krijgen er geen genoeg van. En lachen ons rot als we weer wat leuks scoren.

Petra zei

The Shaggy Dog staat hier ook al op het programma. Cheaper by the Dozen vonden wij (allebei de films) ook hartstikke leuk! Steve Martin is een van mijn favoriete acteurs!

Petra zei

@ Kastelke
Bloezen met lange mouwen zat. Vooral bij Ralph Lauren en Tommy Hilfiger. Ook Gant heeft behoorlijk lange mouwen. De laatste zag in NL ook veel trouwens. Lange broeken helaas een stuk minder, hebben we gemerkt.....

@Nel
Grappig he. Zo kijk ik tegenwoordig heel anders naar de weersvoorspelling in Amerika. Denk dan hoe is het weer bij andere Petra en Annemiek.

@ Carin
Ja die tas doet het 'em he?
Dank je wel ;-)