zondag 22 januari 2006

Lekker lui weekend

Eigenlijk niet heel erg veel gedaan dit weekend. Zaterdag ochtend bij het nieuwe bouwkavel van een collega van Ron wezen kijken. En ook in de showmodelhuizen. Er staat er 1 precies zo als hij gekocht heeft. Dus het was leuk om samen met hen door het huis heen te lopen. Daarna naar nog een andere collega die net naar zijn nieuwe huis is verhuisd. Ook leuk om te zien hoe het allemaal bij hem is geworden.(Ziet er heeeeel leuk uit hoor Mariet ;-) ) Even gezellig wat gedronken en daarna zijn we naar de winkels gegaan, maar ze hadden niet precies waar we voor heen gingen dus via de Block-buster weer terug naar huis. Hadden daar de nieuwste film van Nicolas Cage "Lord of War" mee genomen. Ik vind hem altijd wel heel goed acteren en ook deze film was erg spannend. Aangrijpend en ik hoop dat het in het "echt" niet zo gaat, maar het is een film gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Verder was er dit hele weekend, eigenlijk al de hele week, een veiling van auto's op tv. We hebben hier een tv-zender genaamd "Speed". En die zenden continue programma's van en over auto's en motoren uit. En nu heeft Ron deze zender helemaal ontdekt en is "Speed" favo hier. Er kwam op deze zender vanmiddag zelfs de Detroit motorshow voorbij met alle nieuwtjes.....
Daarmee is de zondag ook een beetje lui voorbij gegaan.'s Middags hebben we de film "The Man" gekeken. Dit was een leuke lachfilm met hele grappige stukjes erin. Eigenlijk meer een hangweekend. Het was ook een beetje druilerig weer. En zelfs de honden pasten zich helemaal aan ons aan en hebben dus lekker meegeluierd ;-)Er gaat namelijk niets boven een tukkie doen op de Cloggy's van baas.

Image hosting by Photobucket

Je gaat me toch niet wakker maken he, met dat flitsding....

Image hosting by Photobucket

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Petra zei

Schattige foto's! Ik heb ook van die mooie klompsloffen, lekker warm!

Anoniem zei

Waar blijven de krullen??!!

Nel zei

Ook jullie hebben een relaxt weekend achter de rug. Dacht al dat ik het alleen was.
Wat een leuke sloffen, daar hebben jullie zeker veel bekijks mee.

Anoniem zei

Ben ook heeeeeeeeeeeel benieuwd hoor!Ik had haast onze tickets geboekt gisteren maar kwam tot de ontdekking dat we eerst weer achter nieuwe paspoorten aanmoeten!Dus dat gaan we eerst maar regelen ;-)
Enne, je dacht zeker inderdaad dat we de krullen vergeten waren, picture please! ;-)


groetjes Mariet

Annemiek zei

Mooie slofjes.
En het zijn echt KRULLEN geworden