zondag 5 februari 2006

Blue tooth

Vandaag al vroeg op pad. We zijn samen lekker met de hondjes naar Lake Pine gegaan. Eindelijk!! Connor had namelijk nog een wandeling te goed ;-) Hoeveel het gister geregend had, zoveel scheen nu de zon. Heerlijk weer, wel frisjes, maar stralend zonnetje. Er waren veel mensen die vanmorgen dezelfde plannen als wij hadden gemaakt, want het was best druk rondom Lake Pine. Vandaar dat Stace en Connor wat extra hondjes te besnuffelen hadden. Wat zij heel graag doen.

Image hosting by Photobucket

Halverwege het meer was er een vrouw de eendjes en zwanen aan het voeren en kreeg een hele zwerm meeuwen er gratis bij. Toch wel super om te zien hoe deze vogels vreemde capriolen kunnen maken, om een stukje broood te bemachtigen.

Image hosting by Photobucket

Heb weer genoten van het leuke rondje om Lake Pine. En ook Ron, die nu voor het eerst mee was gegaan, vond het er erg leuk. (Let vooral op de krullen ;-) )

Image hosting by Photobucket

Daarna zijn we naar Best Buy gegaan. Om te gaan kijken voor een Blue tooth head set en ontvanger voor op de computer. En we zijn geslaagd !! Dit is de nieuwe aanwinst......

Image hosting by Photobucket

En inmiddels werkt het ook allemaal en ben ik niet meer via een draadje aan mijn laptop gebonden met mijn nieuwe headsetje. En kan ik aan de wandel, als ik aan het skypen ben. Wat een luxe he?

Verder nog even het recept van de Erwtensoep.

2 aardappelen
2 wortelen
2 uien
1 zakje split erwten (500 gram)
anderhalve liter water
2 "Krabbetjes" (soort van spare ribs, maar met meer vlees)
2 karbonades
1 rookworst
peper en zout naar wens

De aardappels, wortelen en uien in stukjes snijden en in de crockpot.
De spliterwten,water, kruiden en het vlees (maar nog niet de rookworst) ook in de crockpot. Dit laten sudderen en als het vlees gaar is ook in stukjes snijden.
Na ongeveer 6 uur de rookworst erbij. In totaal heb ik het op de laagste stand iets van 8 uur aan gehad. En was de soep klaar.
Eigenlijk hoort er ook knolselderij en selderij en prei in. Maar daar zijn wij niet echte liefhebbers van dus die heb ik achterwege gelaten ;-)

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een krullen!!!!!!!!!! We hebben even moeten wachten op het resultaat, maar uiteindelijk toch een foto.
Karin

Petra zei

Ha ha ha, dacht wel dat je er blij mee zou zijn ;-)
Groetjes Peet

Anoniem zei

Je haar is mooi geworden hoor krullebol ;-))
Je soep ziet er lekker uit en je Blue tooth doet het inmiddels ook!
groetjes Yvonne

Anoniem zei

Eindelijk een foto, en niet eens ge-foto-shopt ! Leuk ! Enne...bedankt voor je recept van Erwtensoep, lekker en ideaal voor in de crockpot, stokbroodje erbij, heerlijk !

kastelke zei

Da's handig hé, zo'n 'oortje'!
Recept van de erwtensoep is genoteerd!
En wat mij betreft, mag je gerust terug gaan naar dat kapsalon, de volgende keer!

Petra zei

@ Nicht uit Maastricht

Soepies maken kan ik wel, maar erwtensoep sloeg ik wijselijk over hoor, hi hihi.

En ja die van de regen, die weet ik nog wel. Maar helaas moet ik er tegen woordig voor betalen, vroeger kwam dat allemaal vanzelf!