donderdag 2 februari 2006

Groundhog day

Vandaag twee februari is het groundhog day.....
Dit is de dag dat de Groundhog uit zijn holletje komt en is er een schaduw te zien, dan volgen er 6 weken met slecht weer en dus een lange winter en is het bewolkt en is er geen schaduw te zien, is de lente in aantocht.



Vanochtend was het behoorlijk zonnig, dus als ik het groundhog day verhaal moet geloven, volgen er nog 6 weken van flinke winter hier bij ons. Volgens deze website blijkt dus dat in Gobbler's knob, waar de "echte" Groundhog woont, er ook een schaduw te zien was en dus Amerika nog even moet wachten op de lente. Al met al was er vandaag hier niet veel van te merken, want het was weer heerlijk weer.
Nogmaals bedankt voor de lieve berichtjes in het blog van gisteren. Het gaat echt al een stuk beter nu en ben al weer op de been. Doe nog voorzichtig aan, maar gisteren was denk ik de ergste dag en nu zal het steeds een beetje beter gaan, aldus Dr. Petra ;-) Stel altijd de bezoekjes aan een huisarts zolang mogelijk uit. Weet, het is vaak niet het slimste maar het zit er nou eenmaal ingebakken. Misschien een goed voornemen voor 2007?

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahaha al die goeie voornemens, 2007 is nog ver weg moet je maar denken.

Ik hoop dat de lente doorzet en de winter niet invalt bij jullie, zou wel een tegenvaller zijn.

Erna

Annemiek zei

Datzelfde dacht ik ook; zo kun je nog wel even doorgaan met zo'n winter.
Beterschap met je rug!

Nel zei

Sterkte met je rug, probeer toch nog te genieten van het weekend.
Toch anders maar eens naar de huisarts gaan.