zaterdag 25 februari 2006

Lekker zaterdagje

Vanmorgen was vooral gevuld met telefoontjes. Hadden eerst Ron's oma aan de telefoon gehad. Even weer bijgekletst. En daarna nog meer telefoon uit Nederland. Leuk om even weer te kletsen. Door al dat geklets schoot het vanmorgen niet echt op. We zouden even gaan shoppen. Ik had bij DSW nog een paar leuke schoenen gezien en in Cary hadden ze mijn maat niet. Maar in Raleigh zit ook een DSW dus wilde daar even gaan kijken. Maar eerst nog met de honden aan de wandel en ze nog even lekker in de tuin laten rennen.
De Japanse kersenboom in de tuin is nu echt in volle bloei.

Image hosting by Photobucket

Het is een plaatje om te zien. Connor had mooi in de gaten dat ik met het flitsding rondliep en wilde perse ook op de foto en drong zich lekker in beeld.....

Image hosting by Photobucket

Oke Connor ook een foto van jou. Je bent ook wel een plaatje ook. En je kan wel heeeeeel lief naar me kijken.

Image hosting by Photobucket

Mooi weer mijn hart gepikt die Connor. Daarna zijn we aan de wandel gegaan en een stukje verderop hadden ze het hoge gras gemaaid en kijk wat daar in eens te voorschijn kwam.... Wonen we op het platte land of niet?

Image hosting by Photobucket

Zo grappig. We wonen hier nu 9 maanden en elke dag loop ik hier langs en nog nooit deze auto zien staan. En zo aan de foto te zien staat hij er al langer dan wij hier wonen. Vond het wel een leuk plaatje zo'n begroeide auto.
Op de terugweg nog een foto gemaakt in de voortuin van de narcissen die nu ook echt bijna uit gaan komen.

Image hosting by Photobucket

Vind het wel leuk om te zien dat alles weer een beetje gaat groeien in de tuin. De perzikken boom en de pruimenboom die we vorig jaar gepland hebben zitten ook vol met knoppen. Verheug me om ze voor het eerst in bloei te zien staan. Leuk.

Vanmiddag dus weer naar de shops en nu naar Triangle Town Center. Eerst naar de DSW. En.... ze hadden ze!!! Goed!! Was ik even blij. Daarna nog even naar Orvis geweest. Ik was er nog nooit geweest, maar had op internet gezien dat ze leuke hondenspulletjes verkochten. De winkel was niet zo groot, maar wel leuk om even te neuzelen. Had natuurlijk een leuk hondenspeeltje gevonden, (ze hadden er nog niet zoveel). Dus liep ik naar de kassa om af te rekenen. En de dame achter de kassa was aller aardigst... En... voor het eerst sinds we hier wonen zei deze mevrouw mijn voornaam in 1 keer goed. Ze zag mijn bankpasje en vroeg of mijn voornaam "Petra" uit Duitsland kwam. En ze zei niet "Ptra" maar "Peeeetra". Het was wel grappig en ik vertelde haar dat ik het zo leuk vond dat ze mijn naam in 1 keer goed uitsprak. Ze vond dat wel weer leuk om te horen. Daarna nog even staan kletsen en ze vertelde dat bij Orvis elke hond mee naar binnen mag. Dat is echt een uitzondering hier hoor. Alleen bij de Petsmart weet ik dat honden naar binnen mogen. En verder eigenlijk nergens. Maar hier dus ook. Leuk! Ze vertelde wel dat in het hele verdere winkelcentrum die weer niet mocht, maar dat ze het me toch wilde vertellen. Het is wel jammer hoor dat ze hier zo strict zijn in die regels. Soms een beetje te vind ik zelf.
Op de terugweg zijn we bij O'Charleys wezen eten. Er was een hele rij mensen voor ons. En we stonden in twijfel of we wel wilden wachten. Uiteindelijk toch maar gedaan en toen we na tien minuten voor een vrij tafeltje werden opgehaald, zagen we dat er veel vrije tafels waren, terwijl er zelfs buiten mensen stonden te wachten. Het probleem was, dat ze niet genoeg serveersters hadden die avond. Wel heel slordig hoor. Wij hadden een leuke serveerster die lekker aan het kletsen was. Ze vertelde dat ze geboren was in Belgie. Maar er maar drie jaar had gewoond en zich er niet zo veel meer van kon herinneren. Haar vader had nog wel een goede vriend in Nederland. En ze noemde zijn naam. Of wij hem niet konden? Uhhh... nee, helaas die meneer die konden wij niet. Leuk is dat toch dat ze altijd denken dat Nederland maar een klein landje is, maar vergeten dat er "maar" 16 miljoen mensen wonen. Ach ze was wel lief en ze bedoelde het goed. Ze ging het vanavond gelijk aan haar vader vertellen!
Ze had mensen uit Nederland bediend.....

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat wordt het weer allemaal mooi en vrolijk in het voorjaar :-))
Heerlijk hoor vind het de mooiste tijd van het jaar!
Je kan je bijna niet voorstellen dat je die auto niet gezien hebt he, zeker met die kleur.
In ieder geval nog een lekkere zondag ;-))
Groetjes van Yvonne en een dikke lebber van Ayla & Twinkle

Annemiek zei

Mooi dat er al dingen bloeien bij jullie! Daar moeten we nog een paar maanden op wachten hier...
Die auto lijkt wel op iets uit de Waltons.

Anoniem zei

Ja leuk die bolletjes die opkomen en de chinese kers...geeft echt weer kleur na een saaie winter!! Hier mag het voor mij ook gaan voorjaren hoor!! Heerlijk, kan niet wachten tot de korte broek weer aan kan!!

Mooie foto's trouwens!! (maar dat wordt een beetje eentonig, je maakt zulke mooie!!!!

Petra zei

Oh, dat stemt me goed, om bloesems te zien daar. Hopelijk wordt het weer weer wat warmer, want ik wil hier eind maart ook bloesem zien. De crocussen zijn in ieder al uit hier, dus het schiet al op!
Leuk is dat, he, als iemand opeens zomaar Petra goed uitspreekt! En ik erger me aan degenen, die na tig keer verbeteren nog "Pettra" zeggen!