dinsdag 14 februari 2006

Hiep Hiep Hoera voor Valentijntje

Image hosting by Photobucket


Vandaag Valentijnsdag. Voor ons een hele leuke dag, want drie jaar geleden is onze Connor op Valentijnsdag geboren. Toen zo'n klein ieniemienie hondje en nu zo'n lieve zwarte langharige knuffel. En ook vanmorgen zoals elke dag begroet met een lieve knuffel van hem. Had afgelopen zondag na het planten van de bomen bij de Petsmart zijn kadootjes uitgezocht. Had een rode bal en een klein eendje voor hem gekocht als speeltje. En ook nog een Nylabone. En die viel goed in de smaak. We hadden ze gegeven voordat Ron naar zijn werk ging en "Valentijn" is daarna twee uur zowat aan het kluiven geweest, met het nodige kabaal. Dus laten vallen en snel weer pakken. Laten vallen en weer pakken. Het is ook zo'n lekkere druif. Stace had ontdekt dat in de rode bal een piepertje zat en om het geheel nog wat meer geluid te geven had hij zich ontfermt over dit kadootje en zo vormden ze samen een lekker muzikaal duo, waarna slapen er voor mij niet meer in zat. ;-)
Via de email kregen we vandaag ook een foto van Connor's zus Ilya toegestuurd. Ook zij dus jarig vandaag en het was zo'n lieve foto. Net zo'n lief koppie als Connor. Zo leuk om contact te hebben met Connor's nestgenootjes. Is het geen plaatje?

Image hosting by Photobucket

Vanochtend zou ik ook gaan wandelen met de Nederlandse vrouwen bij Lake Pine. En eigenlijk was het Stacey's beurt om mee te gaan, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om Connor vandaag thuis te laten. Hij was per slot van rekening jarig vandaag. Dus met zijn drietjes op pad dus!! En het was weer heerlijk weer en hebben we genoten van de 6,5 km die we gelopen hebben.
Vanavond was er nog een lekker maaltje voor de jarige. Het was een heerlijke bak vol met brokken en daarboven op een lekker toefje slagroom. Als bij ons de slagroomspuit ten gehore komt, gaan alle alarmbellen bij Stace en Connor af en dringen zij zich lichtelijk op om een toefje te kunnen bemachtigen. En dat mag natuurlijk op je verjaardag. Met grote happen aten ze hun brokken op om daarna likkebaardend na te genieten. Wat kan een hondenleven toch heerlijk zijn ;-)
's Avonds zijn Ron en ik naar de bioscoop geweest. Okay het is een commercieel gedoe geworden het Valentijnsgebeuren, maar ik zie er niet zo veel kwaad in en grijp de kans om leuke dingen te gaan doen. Dus onder het mom van, "plezier moet je maken, want de ellende komt vanzelf", geniet ik gewoon lekker van zulke dagen en vind het leuk om dan vanavond lekker naar de film te gaan en even te genieten met zijn tweetjes. We zijn naar de film van de Pink Panther geweest en het was toch wel een hele leuke film. Halverwege de film besefte ik me dat veel mensen in Amerika de oude inspecteur Clouseau misschien helemaal niet kenden. Ik vond het weer heel erg leuk om te zien en de film zit vol met flauwe grapjes, maar moet daar altijd wel erg om lachen. Dus om deze dag te evalueren, denk ik dat het een zeer geslaagd daagje is geweest, voor Connor en Stace en voor hun baasjes. Hoop voor jullie ook ;-)

Image hosting by Photobucket

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Petra zei

Happy Valentine's en happy birthday, Connor!!! Ik moet wel lachen om alle "het is wel commercieel, maar" berichtjes, die ik vanavond lees. Het maakt het toch niet minder leuk? Een vrolijk feest midwinter, wat wil je nog meer.

Anoniem zei

Happy valentine's day ! En een happy birthday connor. En in vergelijking is het natuurlijk ook commercieler dan NL. Mensen kopen hier ook wel massaal in hoor, aan snoep, parfums, electronica, sieraden...Het maakt het niet minder leuk, maar wij houden het ook bij een kaartje en wat lekkers, het gaat wel om de boodschap, hahaha

Anoniem zei

Connor gefeliciteerd met je verjaardag.
Gr. Nop

Anoniem zei

Connor, alsnog van harte gefeliciteerd!! Ook voor je zusje Ilya uiteraard!! (prachtige foto trouwens!!)