zaterdag 18 februari 2006

Jam met grote wielen

Gisteravond was de avond van de "Monsterjam". En dat is niet een reuze grote aardbeienjam, maar een spektakel met auto's met hele grote wielen.

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Onder het mom van je moet alles een keertje meegemaakt hebben hier heen gisteravond. En ik moet zeggen dat ik het wel grappig vond. Het was een reuze kabaal en was ontzettend blij met mijn oordopjes, die we op aanraden van collega's van Ron meegenomen hadden. Bulderend kwamen de auto's binnen en moeten ze over auto's heen rijden en wie het eerst over de lijn komt, die aan de anderkant van de rij auto's is, heeft gewonnen. En daarna gaan de winnaars tegen elkaar en uit eindelijk is er dan 1 winnar.

Image hosting by Photobucket

Mijn god wat een kabaal. Het viel me op dat er ontzettend veel ouders met kinderen waren. Vooral jongetjes. Helemaal uit hun dak gingen die. En schreeuwen en dansen, met hun oorkleppen op. Zo leuk om te zien. Na de auto's kwamen er ook motoren die over een soort van schans sprongen en in de lucht allemaal trucs uit haalden. Super eng om te zien vond ik zelf. Maar alles is goed gegaan en geen enge dingen gebeurd.

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Heb er ook een filmpje van voor de liefhebbers......


View this clip on Vimeo


Het wordt trouwens een druk weekend. Vanavond hebben we bij een collega van Ron een Diaperparty. In december is hun dochtertje geboren en nu dus een feestje ter ere van haar. Dus van de Monsterjam zo naar de "diapers". Wat een contrast. Ben benieuwd hoe zoiets gaat en vind het eigenlijk wel leuk om naar toe te gaan. Heb een fotoboek voor ze gekocht en natuurlijk op zijn Amerikaans ingepakt met een leuk tasje en veel papier erin. Ze hebben hier zulke leuke dingen om alles leuk in te pakken.
Verder gaan we morgen naar Winterplace in Virgina. Het is hier zo'n vier uur vandaan. Ron wilde heel graag weer een keertje skieen. Dus morgen gaat het gebeuren!!!
Het ziet er allemaal heel leuk uit. Ik zal trouwens niet gaan skieen hoor. Ik heb een soort aangeboren magneet in me en die me trekt meestal naar het dichtsbijzijnde kinderklasje op elke berg. Ik ga daar vaak regelrecht op af en heb tot nu toe gelukkig altijd net op tijd mijn noodrem kunnen vinden. Dus we gaan het noodlot maar niet tarten he?
Wel denk ik dat ik hier te vinden zal zijn..... hi hi hi. Dat lijkt me zo leuk, dus dat ga ik zeker doen!! (En ja het fototoestel gaat ook mee ;-) )
Het weer voor morgen ziet er goed uit. Vandaag valt er verse sneeuw, dus hopelijk wordt het lekker skieen voor Ron.....
Wens jullie ook een heel fijn weekend en ga heel erg hopen dat er weer een plak voor de Nederlandse delegatie in Turijn inzit dit weekend!!

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

Anoniem zei

He Petra, waar was die monsterjam? Ik woon in Chapel Hill, dus ik neem aan dat het wschlijk niet te ver hiervandaan is. Ik denk dat zo'n monsterjam zo iets super-Amerikaans is dat ik toch ooit es zal moeten doen tijdens mijn verblijf hier.

Petra zei

@ Nico
Het was in het RBC center in Raleigh. Van de Huricanes en NC state basketball.
En het is vanavond ook nog ;-)
Dus je kunt nog heen. Kaartjes zijn 15 Dollar.
Ben bezig het filmpje er op te krijgen, maar wil niet echt lukken overigens.....
Groetjes Petra

Petra zei

Het filmpje is gelukt....
Poe hey....
Groetjes Petra

Anoniem zei

Bedankt!

kastelke zei

Onze zoon droomt ook al jaren van zo'n 'monster jam'... Formule 1 hebben we al wel gedaan, dat vond ik leuk.
Veel sneeuwplezier!!!

Petra zei

@ Kastelke
Formule 1 hebben wij ook al es gedaan ;-)
Dus wie weet gaat jouw zoon dit ook nog zien andere keer......
Groetjes Petra

Anoniem zei

Zo'n monstertrucks hebben we ook een keer gezien toen de kinderen klein waren. Vonden ze wel leuk, ja, jongens.
Leuk, skien... en tubing is toch ook leuk, veel plezier!
Annemiek

Petra zei

Hoi Petra,

Winterplace is in West Virginia en Wintergreen in Virginia ;), maakt hier wel verschil uit, hoor, ha ha! Maar het ziet er leuk uit en je zult dat tuben echt wel leuk vinden (gevonden hebben)! Volgend weekend gaan wij ook weer even, lekker hoor, die sneeuw!

Petra zei

@ Kasaka
Ik moet heel eerlijk vertellen dat ik niet wist waar Winterplace lag. Ik had iets gehoord van Virginia van Ron, maar verder zei me dat eigenlijk weinig....
Pas in de auto zag ik het bord Virginia en ook West-Virginia. Maar vond het er prachtig!
En hele mooie wegen.
Veel plezier in Snowshoe!
Groetjes Petra