vrijdag 1 december 2006

Niet kerstachtige temperaturen.....

Van de week zijn we met de hondjes naar Jordan Lake geweest. Het weer was super en wij in korte broek en de hondjes lekker zwemmen. Dat is toch wel erg lekker hier hoor. Overal kerstversieringen en gewoon 23 graden. Het is waarschijnlijk nu wel weer over met het lekkere weer, maar we hebben het toch maar nog even mooi gehad! (En terwijl ik dit schrijf komt het inmiddels met bakken naar beneden......)

Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting

En Connor die nog even nadruipt van het zwemmen....

Photobucket - Video and Image Hosting

Verder alles weer opgeruimd. Ook de koffers van Ron, die Connor in gebruik had genomen als hondenmand. Een er van was kapot gegaan, tijdens de vlucht van Ron naar hier. Het wieltje was er van af gebroken. Het ziet er dus naar uit dat wij nu zelf koffers kunnen gaan kopen. Mooie is wel, dat na de vele kofferzoektochten met de bezoekers van Hotel Glorie, wij nu precies weten waar ze wat hebben, dus dat moet goed gaan komen ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting

Wat??? Hoe bedoel je het is een koffer en niet een mand?

Photobucket - Video and Image Hosting

Tsjonge jonge.... je mag tegenwoordig ook niet heel veel meer als hond zeg......

Verder nog even melden dat ik een nieuwe link heb geplaatst. Deze link is om dit blog naar het Engels te vertalen. Toevallig kreeg ik van de week een Amerikaans mailtje over het blog. En dat deed me bedenken dat het misschien ook voor Amerikaanse mensen leuk is om een beetje te lezen wat ik hier allemaal brabbel. Nou heb ik via het blog van Blips een link gevonden om een website te vertalen. Nou moet ik zeggen dat het echt een heel erg letterlijke vertaling is. En er totaal niet op zinsopbouw wordt gelet. Maar iets is beter dan ,toch?
Verder heb ik ook via het blog van Blips RSS en www.bloglines.com ontdekt. Even in het kort. Op veel blogs staat een RSS tekentje. Dit tekentje (en achterliggende html) zorgt er voor dat ik nu een berichtje krijg als 1 van de blogs die ik volg een nieuw berichtje heeft. Wat inhoud dat ik niet alle blogs langs hoef, want dat is toch best een tijdrovend geheel. Ik zag dus ook dat er al 7 mensen zijn die een "abonnement" hebben op mijn blog. Grappig is dat. Inmiddels heb ik 26 blogs in mijn "bloglines" staan. Weest gerust als je van dit hele verhaal niks snapt. Ik had er ook al es eerder naar gekeken en snapte er niks van. En nu (eindelijk dan toch) snap ik het. RSS betekent gewoon "Ready for Some Stories". Kortom er zijn nieuwe berichtjes. En die vindt ik dus op Bloglines. Wat een handigheidje is dat toch weer.

Groetjes en een lekker weekend gewenst. En voor degene die Sinterklaas zullen gaan tegenkomen, pas op dat je niet in die zak beland. Alhoewel.... Spanje kan ook best leuk zijn voor een poosje?

Groetjes Petra

English note
I have placed a link on the sidebar to the right, on how to translate this blog. The translation isn't optimal, but it could give you a hint of what I am writing about ;-) Just paste this webaddress in the free webtranslator and choose Dutch to English. And it will translate this blog.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat raar dat die koffer kapot is gegaan....je had toch geen overgewicht of rare dingen in die koffer.


Lekkker zwem temperatuurtje voor de Boys het ziet er heerlijk uit.

Erna

Nel zei

Nog even en dan is het kerst en dan loop je gewoon met een korte broek buiten, onvoorspelbaar. Het is hier ook één van de zachtste 2 decembers die ik me kan herinneren.
Handig is bloglines zeker, ik moest vroeger ook elke keer weer iedereen langs, wat wel goed was voor de tellers, maar erg onhandig.
Nu zie je alleen de updates.
Alvast een heel fijn weekend hoor.

Petra zei

@ Erna
Nee hoe kom je daar nou toch bij ???
Ze hebben allebei weer witte pootjes ;-)

@ Nel
Ja hoorde inderdaad van de super warme temperaturen in NL.
Wat een uitkomst he? Houden we mooi tijd over nu Nel ;-)

Groetjes Petra

Anoniem zei

Het is de schuld van Bing Crosby, waardoor we altijd dromen van een witte kerst, hahaha. Ik vind deze temperaturen best lekker, maar ben ook niet vies van een lekker vriesweertje. Met sneeuw erbij vind ik ook wel lekker, hahaha. Thanks voor de tip wat betreft vertalen ! Fijn weekend ! Are the chestnuts already roasting ?

Petra zei

@ Mary-Ann
Nouwww nee, we hebben geen "open fire" voor die chestnuts ;-) Ben inmiddels wel meer "dressed up as an eskimo", want het is inmiddels een stukje frisser geworden hier. Nog niet echt schokkend zoals verderop in Amerika, maar 's nachts vriest het weer.

Groetjes Petra

Anoniem zei

Heerlijk hoor die Connor in zijn koffertje :-)) Nog een lekkere zwempartij voor de mannen bij een heerlijke temperatuur!! Heb je al een mooi badpak uitgezocht voor de kerst?? hihi

Anoniem zei

Geweldige foto van Connor die aan het uitdruipen is! En dan de koffer als mandje....hahaha!
Ik heb ook je Kersthuisfoto's gezien plus filmpje....MOOI!! Ik wil ook kerst....nog een paar daagjes wachten en dan gooi ik de kleine boompjes erin! Groetjes!

Annemiek zei

Prachtige foto, in de koffer. Misschien probeert hij je wat te vertellen :)