woensdag 4 juli 2007

Happy independence day!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Vandaag is het hier en natuurlijk ook in Nederland, 4 juli. Nou is dat in NL niet zo'n hele bijzondere dag, maar hier in Amerika wel. Het is namelijk onafhankelijkheidsdag, wat met veel smeulende BBQ's en vuurwerk gevierd wordt. Het zomerfeestje bij uitstek. Sinds zaterdag avond hoorden we wel elke avond vuurwerk hier in de buurt. Gisteravond was er het vuurwerk in onze woonplaats. Waarom dat niet gewoon vandaag was weet ik niet, maar rond kwart over negen begon het geknal. Normaal reageren onze honden er niet zo op, maar Stace is nu duidelijk onder invloed ;-) De prednison (denk ik) zorgt er voor dat hij nu ineens ging blaffen. En niet gewoon, maar meer een soort "hou-nou-is-op-met-die-ongein"-blaf. Hij is al een beetje prikkelbaarder sinds hij die medicijnen heeft, maar dit was wel een erg uitbundige reactie zo in ene. Gelukkig duurde het maar een kwartiertje. Al begon het even over half 10 vanuit een andere hoek weer voor een kwartier. Waarschijnlijk was dat weer van een dorp verderop. Stacey was duidelijk "not amused". Ben benieuwd hoe het vanavond zal gaan met hem. Connor daarentegen vond het niet zo interessant allemaal en maakte zich dus ook niet zo druk.
Ron is trouwens vandaag lekker vrij, want onafhankelijkheidsdag is hier een nationale feestdag. Dus daar gaan we even van genieten vandaag.
Gisteren had ik overigens een lunch afspraak met Katja. Katja woonde voorheen bij Petra in de buurt. Zij is ook een Nederlandse en is sinds een week of twee in Cary komen wonen. Het was heel leuk om Katja te ontmoeten en met haar te kletsen. En na de lunch ben ik even bij haar (zeer mooie) huis wezen kijken en heb ik haar kinderen en hond Merlin ontmoet. Voor donderdag hebben we weer een afspraak staan en we zullen zeker een keer met de hondjes gaan wandelen. Ze woont vlakbij lake pine, waar ik heel graag wandel. Dus dat is wel heel leuk.

Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is het toch eigenlijk een klein wereldje... Zo zit Petra met Katja aan tafel en nu zit Petra met Katja aan tafel (hahaha)

Have a nice day Petra en Ron!!!

Anoniem zei

Gezellige dag vandaag zo saampjes.

Erna

Wat is het toch een lekkerdje die Connepon

Petra zei

Leuk, zeg, dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden! Ik benijd je wel, hoor, want het is met Katja heel leuk lopen, dat ga ik erg missen! Doe haar de groeten!

Anoniem zei

Een hele fijne dag vandaag.Ah die Stace...van hem hoef het nu allemaal even niet die herrie.
En Connor blijf gewoon zich zelf hihi

Groetjes Nancy

Anoniem zei

Gezellie hoor Ron ook vrij vandaag, maak er een leuke dag van!!!
Geef die stoere Beardiebink maar een dikke knuf en meneer de Bruin ook! We zullen duimen voor de Stace dat het vuurwerk niet te lang zal duren!!

Anoniem zei

Wat leuk he, dat je via internet zoveel andere mensen leert kennen!Fijn zo`n vrije dag saampjes...

Annemiek zei

Die opmerking van Wendy is grappig. Klein wereldje toch.

Onze Kibbels vindt die knallen ook maar niks, zo heeft ze met onweer en vuurwerk een excuus om op de bank te springen en tegen iemand aan te kruipen.

Anoniem zei

Vanuit de Queens City, happy 4th of july. Hier is het vuurwerk ook losgebarsten en gelukkig reageren onze honden hier niet op.

blips zei

Happy 4th of July. :)

Anoniem zei

He wat leuk dat Katja 'van Petra uit Vienna' nu zo in de buurt woont bij jou; moet ik natuurlijk wel goed blijven opletten welk blog ik nou eigenlijk aan het lezen ben..:-).

Hopelijk hebben jullie een gezellige 4e juli gehad!

groetjes,

Anoniem zei

Dus de verwarring om de blogs bestaat overal... pfff wat een mazzel. Hier is het opletten want er is onze Petra (jij dus, van Brabantse voorouders vandaar dat onze), Petra Washington, Petra Hardloop die weer met Washington op stap gaat. En Petra Washington heeft een dochter Katja en een Katja waar ze mee wandelde die nu bij onze Petra woont en verhip nu gaat onze Petra ook met die Katja wandelen waar voorheen Petra Washington mee op stap ging.

Volgen jullie het nog...............

Nou hoop in ieder geval wat jullie ook gaan doen dat t gezellig is en en knuf voor Stacebees, kan ie gezellie naast Connor bij de logees komen liggen "knorren" hahah.

Anoniem zei

Hoi
Als een buitenstaander dit allemaal leest dan denkt hij waar gaat dit allemaal over. Maar alles is waar en heel grappig eigenlijk. Fijne dag. Groetjes Ingrid

Larissa zei

Haha, wat een toffe foto van de hond!

Echt een raar idee dat ik precies een jaar geleden ook the 4th of july zat te vieren in de States!

Anoniem zei

Gezellig dat Katja nu bij je in de buurt woont en jullie samen kunnen wandelen.