dinsdag 24 juli 2007

Rustdag

Vandaag was even een ademhaal dag voor Stace (en ook voor ons). Stacey heeft lekker geslapen vannacht en was een heel stuk rustiger. Om twaalf en drie uur 's nachts ben ik even met hem naar buiten geweest en daarna sliep hij weer verder. De pijnstillers werken dus heel goed.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Duidelijk dat Stace mijn tijdelijke bedje ook zelf wel wat vond. Ron had het bed klaar gemaakt en ik zag hem er zo naar toe lopen. En met een plof en zucht had hij mijn bedje toegeeigend. Niet veel erna ging hij weer op de houten vloer er naast liggen want dat is toch wat koeler voor hem.
Het geheel ziet er wat minder vurig uit nu, maar de zwelling is er nog steeds. Ik hoopte natuurlijk dat na het geven van twee keer antibiotica dat dan alles over is ;-) Maar dat werkt zo niet in het "echte" leven. Het is inmiddels hier een heuse pillen fabriek geworden. En ben ik 's morgens eerst bezig met alle pillen uit te tellen. Die leg ik dan klaar zodat ik zeker weet dat hij alle pillen krijgt die hij nodig heeft die dag.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Even voor de duidelijkheid, Stacey zelf vindt de pillen in de gele zak helemaal links op de foto de lekkerste ;-)

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Petra zei

Ha ha, ja, dat kan ik me voorstellen, die vindt Cosmo ook super ;). Hoe geef je hem al die pillen? Met pindakaas of zo? Dat was het enige, waarmee Cosmo zijn pillen slikte.

Anoniem zei

Onze hond eet alles, dus ook pillen als het moet. maak haar niet uit zolang het maar eten is. het zijn er inderdaad wel veel zeg.

gr petra

blips zei

Tjonge nog steeds in de lappenmand en een hele rits pillen. Wij geven onze hon ook altijd een beetje pindakaas, werkt super.

Anoniem zei

Tjee wat een verzameling pillen.
Fijn dat ze helpen en dat Stace een stuk rustiger is!!

Jasmino zei

Wat een verzameling pillen inderdaad...... ik hoop dat Stacey gauw opknapt en alle pillen in de vuilnisbak kunnen!

Geef hem een dikke knuffel en een lieve aai van ons uit Muiden!

Anoniem zei

Wat een pillenfabriek zeg, kan begrijpen dat je 's-ochtends alles klaar leg voor de hele dag.

Groetjes, Kaar

Anoniem zei

Wat een berg pillen. Wat dat betreft kunnen we elkaar een hand geven. Sally krijgt ook een enorme hoeveelheid pillen per dag. Ik vind het bijna een dagtaak om het bij te houden en erin te krijgen. Maar heb het er net als jij graag voor over. Misschien is zo'n pillendoos met van die vakjes wel iets voor ons? Hoeven we niet zo na te denken.

Gr. Liesbeth

Anoniem zei

Het lijkt zeker wel een apotheek, het belangrijkste is dat de Stace ervan opknapt en daar gaan we voor!! Dikke knuf voor ons lieve bruine mannetje!!!

Anoniem zei

jeetje Peet, het houdt niet op zeg..Ik ben nu aan het bijlezen van de blogs en schrik toch wel weer hoor! Maar met al die aandacht en juiste medicijnen kan het niet anders als goed gaan! Geef de boys maar een dikke pil, uit die grote gele zak,xtra van ons!

Hou je taai! xxxxx

Anoniem zei

Blijft sneu hoor...
Dat zijn zeker veel pillen!Als ze maar werken he!
Groetjes uit Washington (de laatste maal vanuit the states, snif...)

Anoniem zei

Hoi Petra,

Weer bijgelezen. Dat was even schrikken om nu dit mee te maken. Het houdt niet op, zeg! Gelukkig ben je full time thuis en kan je hem lekker verwennen met veel knuffels en de nodige pillen!

De bruiloft zag er mooi verzorgd uit, jullie hebben goed werk geleverd!

Hoop dat het nu allemaal de goede richting uitgaat met Stacey !

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info

Petra zei

De pillen die Stace krijgt doe ik met een plakje kipfilet omwikkelen en dan zijn ze zo verdwenen.
1 pil is van het "Chew" type. Die smaken lekker en die geef je gewoon als snoepje.
Maar nou is Stace altijd al een snoepdoos geweest en eet eigenlijk alles wat los en vast zit. Connor is iets willekeuriger wat dat betreft.

@ Liesbeth
Ja zou inderdaad niet gek zijn zo'n pillendoos....

@ Bianca
Een hele goede reis terug naar NL gewenst. Weet zeker dat er veel mensen zijn om jullie een welkom thuis te wensen!!!

Groetjes Petra