zaterdag 14 juli 2007

Veel

Even een lief plaatje van Stace. Het gaat goed met hem en ik ben er zo "blij van". En hij ook.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Stukje bij beetje komt onze oude Stace weer bovendrijven. Hij is lekker doenig. Van de verlaging merk ik niet heel veel bij hem. Wel even in de eerste dagen. Ik had het idee, dat van de 1 x per dag 50 mg naar 2 x20 mg, hij in de loop van de dag wat te kort kwam. Maar na donderdag ging dat een stuk beter. Zijn oogleden blijven ook mooi roze en dat is een goede graadmeter.
Vandaag vooral veel gedaan. Eerst 's morgens naar de farmersmarket in Raleigh. De eerste keer dit jaar. Daar was het van alles, maar vooral erg druk. Ik wilde graag perzikken kopen, want die zijn hier altijd zo lekker. En daar is het nu de tijd van het jaar voor. En tijdens het rondje markt heb ik ze ook lekker mogen proeven. Mmmm, heerlijk. Uiteindelijk zijn het geen perzikken geworden maar nectarines. De vrouw waar ik ze kocht was heel aardig. Ze was de eerste waar ik ze geproefd had en toen ik terug kwam kreeg ik als bonus wat extra nectarines bij mijn portie. Erg aardig. Verder had ik ook een meloen en zonnebloemen gekocht en een soort van gerbera's. Het was overal een drukte voor de meeste kramen. En moest behoorlijk zoeken naar een parkeerplekje. Ook werd er weer mais uit de achterbak van de pick-up truck verkocht. Leuk gezicht vindt ik dat.



Toen ik weg reed zag ik een leuke winkel vlak naast de farmersmarket, die ik eigenlijk nog nooit gezien had. Ze verkochten veel tuinspulletjes en prullen en fratsen zeg maar. Dus ook daar even wezen kijken. Het was er duur, maar wel erg leuk. Een beetje ala een Belgische brocante markt. Hier zag ik ook "het" model bankje wat ik al jaren helemaal geweldig vind. Net als in NL was hij hier ook erg duur, dus ik zal het met de foto moeten doen ;-)
Daarna naar huis en zijn we tegen de avond met Connor naar "snake" lake geweest in Cary. Hier zien we altijd wel een waterslang of zoiets, maar vandaag eigenlijk alleen schildpadden. En die vindt ik veel liever. De temperatuur was vandaag heel lekker en de humidity voelde heel laag aan. Wat het vooral een stuk aangenamer maakte. Voor Connor was het weer even lekker om wat leuks te doen. Met Stace doen we toch nog een beetje voorzichtig aan en dus mist hij wel de leuke dingen. Dus het was weer even "Connor-time" vanmiddag.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Op de terugweg zijn we even gestopt bij Frank en Sharon, zij wonen een paar huizen verderop in onze straat en Connor en hun hond Duke kunnen het altijd heel goed met elkaar vinden.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ook onze andere buurtjes, Linda en Chris en hun kindertjes waren op bij hen bezoek. Dus het was even gezellig bijkletsen. Ook zij hadden hun hond Sabrina meegenomen. En Connor had het helemaal naar zijn zin. Hun zwembad was natuurlijk super en gelukkig heeft Connor niet geplonst en zich keurig gedragen. Geen "bommetje" dus ;-)



Frank en Sharon gaan volgende week trouwen en we zijn uitgenodigd om daar bij te zijn. De plechtigheid gaat in hun tuin gebeuren, dus de planning en de voorbereidingen waren het gesprek vanavond. Was leuk om al hun plannen te horen. Het wordt voor ons de eerste Amerikaanse bruiloft die we meemaken, dus ben heel benieuwd. Daarna weer naar huis gegaan en met Stace genoten van een prachtige zonsondergang.



He, wat zijn zaterdagen toch altijd heerlijk!

Groetjes Petra

18 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een lieve foto van Stace, fijn dat het steeds beter gaat!! Conor staat echt zo aan de rand van het zwembad te denken: zal ik wel of zal ik niet, gelukkig koos hij voor het laatste.

Anoniem zei

Beetje jaloers constateer ik, dat jouw hond gewoon beter luistert dan die van ons, die kunnen we nog niet eens uit een modderpoel praten laat staan uit zo een heerlijk zwembad. Waar water is, is Boyke. Het ergste is dat Trijn dit allemaal over aan het nemen is van hem, dus die ziet tegenwoordig met al die regen regelmatig grijs ipv wit. Ik kan er ook zo van genieten van de boswandelingen met de hondjes en gewoon de lekker simpele dingetjes waar je je dan zo blij om kan voelen. Ik begrijp wat je bedoelt. Nou lekker weer een simpele weekend dag voor de deur dus geniet zo nog maar.
groetjes, Ann

Anoniem zei

Wat een fijn gezicht is het om Stacey achter een frisbee aan te zien hollen.
Het lijk mij heel leuk om de bruiloft van Sharon en Frank mee te maken ik hoor wel van je of Frank zijn hoed op had ik heb hem nog nooit zonder hoed gezien
feliciteer ze maar van mij
groetjes uit Barendrecht

Jasmino zei

Fijn dat het met Stacey nog steeds bergopwaarts gaat!

Lekker hè, zo'n tut-zaterdag met alleen maar gezellige dingen!

Anoniem zei

hey Petra; weer eens lekker bijgelezen .....
wat een heerlijk gezicht dat manneke weer aan de frisbee....wat moet dat goed voelen voor hem en jullie .......
Geef Hem maar een knuffel en vooral jullie zelf ook een pluim.
Ine

Anoniem zei

Nou Connor zou toch een lekkere plons nemen als ik jou was.

Goed om te zien dat Stace weer frisbeet als is het rustig aan.

Hier is het ook zomer....Ahum.

Vette regen, donder en bliksem, echt nederlands.

Erna

Nel zei

Wat heerlijk dat Stace weer helemaal aan het opknappen is, kan me voorstellen dat jullie dolblij zijn.

Wat is dat leuk wat je van photobucket heb geblogd. Is het een beetje hetzelfde als wat ik van Flickr aan de zijkant heb gezet ? Werkt het op dezelfde manier ?

In ieder geval nog een hele fijne zondag.

M@riet zei

Fijn om Stacey weer te zien frisbeen!! Leuk zo`n amerikaanse trouwerij, als het goed is heb ik er binnenkort ook eentje ;-))

Petra zei

@ Anja
Hij had meerdere van die momenten inderdaad ;-)

@ Anneke
Grijs is toch ook heel mooi ;-)

@ Ma
Ik zal het aan hem doorgeven.

@ Ine
Inderdaad een heerlijk gevoel geeft het. Leuk dat je weer even langs bent gekomen!


@ Erna
Ja ga jij het Connor even leren, hi hi hi.
Had gehoopt dat jullie ook lekker weer hadden dit weekend, maar regen klinkt niet echt zo als voorspeld.....

@ Nel
Werkt inderdaad het zelfde als Flickr. Heel makkelijk en je kunt ook nog uit verschillende manieren van tonen kiezen.

@ Mariet
Jahaaaaaa, jij hebt ook een bruiloft in het verschiet!!!

Groetjes Petra

Anoniem zei

Heerlijk dat het goed gaat met Stacey.
Hij lijkt op mijn Bryce, dezelfde uitdrukking in zijn ogen.
Deze ogen zeggen, ik vind je zooo lief !!!!

Groetjes Ronny.

Anoniem zei

Wat zijn jouw zaterdagen altijd heerlijk, en wat fijn dat je ons mee laat genieten ! Fijn dat het goed gaat met Stace ! Goede berichten. Hmmm zo'n zwembad is niet verkeerd ! Ik denk dat patries en ik volgend jaar maar eens op de koffie gaan bij hotel Glorie, is dat goed ? Groetjes uit W'veen...

Becs zei

FIjn zeg dat Stace weer helemaal de oude aan het worden is!! Heerlijk!

Annemiek zei

Nou dat was een mooie zaterdag. Lekker zo die hondjes, en een mooie zonsondergang.

Anoniem zei

Wat heerlijk dat het zo goed gaat met Stacey.
Prachtig he die kleuren bij die zonsondergang. Ik kan er ook erg van genieten

Gr petra

Anoniem zei

Hoi
Stace ziet er erg lief en gezond uit hoor. Leuk een echte amerikaanse bruiloft. Ben benieuwd of het echt zo is als in de amerikaanse films. Compleet met loper en prieeltje.
Groeten uit Hellevoet. Doei

blips zei

Wat een elende zo'n weekend. (grapje hoor) Gelukkig gaat het allemaal weer lekker. :)
Farmers market vindik ook altjd zo leuk, er staan bij ons heel veel aziatische mensen die dat verzorgen.

Anoniem zei

Mooi die zons onder gang foto is gewoon genieten geblazen. Fijne avond ookal weet ik niet of het bij jouw ookal avond is.

Anoniem zei

O dat lijkt me echt lekker een eigen zwembad achter in de tuin te hebben, maar daar heb je dan weinig aan als het regent zoals nu in NL. Van Loggy