vrijdag 6 november 2009

Er was er eens....

een man die ging wandelen in een bos in Zeeland met zijn lieve Bearded Collie pupje. Het pupje kwispelde in de rondte, zo leuk vond hij het bos. Natuurlijk kreeg het kleine pupje ook veel aandacht onderweg. Zo kwam er een vriendelijke Zeeuwse vrouw naar het pupje toe. Die vroeg wat voor ras het hondje was. De man antwoordde dat het een Bearded Collie was. Waarop de vrouw hem vertelde dat haar vriendin ook twee Bearded Collies had, maar dat zij inmiddels naar Amerika was verhuisd. Waarop de man weer antwoordde, uw vriendin is toch niet Petra van Stacey en Connor????? Jawel, dat was ze wel, antwoordde de vrouw. Kent u ze dan ook? Ja vertelde de man, hij was zelfs bij ze op visite geweest in Amerika. Wat een toeval zeg!

Mooi sprookje niet? Alleen het is geen sprookje, het is waar gebeurd en wel in Burgh Haamstede. Vond het zo'n leuk verhaal! Henk van Mariet liep dus met hun puppedup Jack te wandelen, toen onze oude buurvrouw Nel uit Zierikzee hen tegen kwam. En in gesprek kwamen. Zij kenden elkaar niet, maar ze kenden wel allebei ons. En dat kwam ook nog in dat gesprekje. Zo grappig! Echt wel een bijzonder verhaal niet?

Mariet zelf had trouwens ook al zo'n ontmoeting gehad met mijn schoonzus in de winkel waar mijn schoonzus werkt. Zij kenden elkaar toen ook niet, maar kwamen met elkaar in gesprek over North Carolina. Mariet vertelde dat haar broer daar woonde en Ron's zus vertelde toen dat haar broer daar ook woonde. Oh, ook toevallig. Waar woonden ze dan? Nou van het 1 kwam het ander en bleken haar broer en Ron dus gewoon bij het zelfde bedrijf te werken in North Carolina te werken. Echt de wereld is zo klein!

Verder heb ik nog een stemmingmakertje te delen. Tikkie vroeg, maar alles kan in Amerika niet? Zijn jullie er al klaar voor????Hahaha, dat is eventjes schrikken he? Gewoon Jingle Bells! Maar ook echt gebeurd en wel vanavond. En ja natuurlijk, hij was het echt ;-)

Photobucket

Dat weet ik zo zeker omdat Mevrouw Kerstman er ook was....

Photobucket

En een "neppe" kerstman neemt natuurlijk niet ook nog eens een neppe kerstvrouw mee. Neeeeeeee, deze twee waren de enige echte originelen ;-) Dat kan gewoon niet anders. En kwamen ze gewoon zo vroeg in het seizoen even op bezoek bij een tuincentrum bij ons in de buurt. Daar was nou net toevallig een kerst show, dus waarom zouden ze niet langs gaan toch? Het was er heel gezellig en ze hadden er zelfs hapjes en drankjes. Mevrouw Kerstvrouw had daarbij ook nog heerlijke koekjes uit te delen. Wat een sfeertje toch zo op een vrijdag avond.....

Photobucket

Photobucket

Zo, en nu is het dan echt tijd voor een bakkie chocomelk om het eind van deze week te vieren. En weer de voetjes op de bank tissue doos ernaast en verder bij komen van al die sprookjes ;-)

Groetjes en een fijn weekend,

Petra

9 opmerkingen:

Anja zei

Grappig, zo zie ja maar hoe klein de wereld is. Leuk sprookje!!

www.ine1149.web-log.nl zei

Tóch wel leuk hoor, al dat kerstgedoe! Ik hou er wel van.

Inderdaad, wat een kleine wereld.

elmarstel zei

hahaha, dat zijn leuke dingen voor de mens....., maar die kerstman....nu al!!!!dat is wel erg vroeg hoor.

M@riet zei

Het blijft bijzonder ;-)

Toch wel weer gezellig hoor, die kerstperikelen!
Fijn weekend!

groetjes Mariet

Bibi zei

Wat een ontzettend leuk verhaal zeg! De wereld is echt klein ja, maar het is ook wel een beetje freaky(in de goede zin) vind je niet? Toeval?
Harstikke leuk! En ook dat koor!

Marjon zei

Goh al helemaal in kerstsfeer, daar ben ik nog helemaal niet an toe hoor.

Wat is de wereld toch klein, ongelooflijk. Leuk verhaal.

Annemiek zei

Het is een klein wereldje!
Nu al in de kerststemming komen, kan niet vroeg genoeg beginnen he.

Sue in the USA zei

It's a small world afterall, blijkt maar weer eens.

Jeetje de kerstman is er vroeg bij bij jullie dit jaar. Ik heb hem hier nog niet gezien.

Sue in Orlando, FL

Anna zei

Wat een verhaal , de wereld is maar heel klein.
Dat is al vroeg in de stemming komen, wel heel gezellig.