zondag 7 augustus 2005

The Carolina Mudcats

Image hosted by Photobucket.com

Gisteravond was dus de wedstrijd van de Carolina Mudcats in Zebulon. De wedstrijd begon om half zeven en was na elven pas afgelopen. Het stadion ging al eerder open en vanuit Ron's werk waren de kaartjes geregeld en was er een lekker buffet met hotdogs en hamburgers.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Vond het heel leuk om nu is echt zo'n wedstrijd mee te maken. Tussen de innings word je in het stadion echt bezig gehouden. Zo is er Mudcat mascotte, die op een trike het stadion binnen kwam en werden er steeds wedstrijdjes met kinderen gehouden. Ook was er een camera, die op het grote beeldscherm te zien was en in zoomde op het publiek. Wat hele leuke tafereeltjes op leverde. Heb er erg om moeten lachen. Ook indrukwekkend was het volkslied aan het begin van de wedstrijd. Iedereen staan in het stadion. Echt leuk om allemaal mee te maken.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

De wedstrijd was in het begin niet heel erg spannend en lange tijd was het 0-0. Toen maakte de "Smookies" een punt en daarna scoorden de Mudcats een home run, waardoor ze voor kwamen te staan. Bij de home run werd er vuurwerk afgeschoten en het publiek was ontzetten enthousiast. Uiteindelijk was het bij de 10e inning nog steeds 3-3 en werd er een elfde inning gespeeld. Het was inmiddels al elf uur en de spanning in het stadion was groot. Gelukkig wonnen de Mudcats dus toch met 4-3. Vond het heel leuk om de supporters van zo'n wedstrijd te zien. Heel ander volk dan dat je in NL bij een voetbalwedstrijd ziet. Hele gezinnen waren aanwezig en de kinderen waren ook dolenthousiast. Enne...... geen 1 hooligan gezien hoor. Zo anders....... Na afloop was er een vuurwerk en dat duurde zeker een kwartier. Flinke vuurpijlen en flinke knallen !!!

Heb van de hele avond bijelkaar een filmpje gemaakt. Het laden kan best even duren en dan krijg je een zwart blok in beeld, met eronder verbinden. Maar op een gegeven moment gaat het filmpje lopen. Dus even geduld ;-)

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Helemaal gaaf je filmpie.

Kan je Amerikaanse volkslied al mee brullen of ga je nog voor het Wilhelmus.

Erna

Petra zei

Leuk, he, zo'n wedstrijd! Ik vind baseball een saaie sport om te kijken, maar de sfeer eromheen is zo leuk!

Anoniem zei

Mooi gemaakt je filmpje!!

Mariet

Anoniem zei

Bedankt voor het verslag! In het basketbal-seizoen moet je ook maar es proberen naar een wedstrijd van UNC te gaan, echt ook wel de moeite! Vorig jaar hebben ze de NCAA gewonnen (nationaal kampioenschap).

Annemiek zei

Wat een leuk filmpje, en met een leuk muziekje erbij!