dinsdag 23 augustus 2005

Hij heeft "em", helemaal.



Vanmorgen is Ron naar de DMV geweest voor het praktijk examen voor zijn motorrijbewijs. Hij had dus al de permit, en mocht dus al rijden. Nu was hij vanmorgen van plan om zijn praktijk te gaan doen en dan heb je dus je echt je motorrijbewijs hier. Hij was er al vroeg en er stond al een behoorlijke rij. En er was ook nog es een computerstoring vandaag. En er stonden zoveel mensen voor hem en niemand werd geholpen. Toen kwam er een man van de DMV aan hem vragen of hij voor een praktijk test kwam. Want daar hadden ze nu wel even tijd voor. Dus alle wachtende voor hem konden blijven staan en hij mocht er tussen uit. Wat een mazzelaar. De test was best nog wel moeilijk, zei hij. Hij moest om pionnen heen, met 1 hand motorrijden, een noodstop maken, in een korte tijd opschakelen en nog meer oefeningen. Totaal duurde het toch iets van een half uur of zo. Nou had het vanacht flink geregend, maar vanochtend scheen het zonnetje weer pittig dus was het best wel warm, maar hij is geslaagd. Dus nu geen permit meer, maar het volledige motorrijbewijs.



Mijn moeder en ik zijn vandaag naar de Triangletown shopping center in Raleigh geweest. Even lekker gewinkeld en tussen de middag lekker wat gegeten bij de Twisted fork. Dus ook wij hebben ons vermaakt ;-)

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed zo Ron!!!!!!!!!!!!!!!

Veilig blijven rijden hoor!
Fijn Peet zón volleerde motorrijder op dat groene monster hihi

Erna

Anoniem zei

Ron gefeliciteerd!!!!!!!!

Petra zei

Nou of ik het nou echt fijn vind? hi hi hi
Ben wel heel blij voor hem dat hij in 1 keer geslaagd is !!!
Groetjes Peet

Nel zei

Van harte gefeliciteerd. Is je moeder al wat gewend aan Amerika ? en alle mooie shoppingmalls en de ruimte die daar is ?

Anoniem zei

Gefeliciteerd hoor, Ron!

Groetjes Mariet

Anoniem zei

Gefeliciteerd Ron!!Nu is het echt!!!