dinsdag 16 augustus 2005

warm daagje

Vandaag was een warm daagje met een hoge vochtigheids graad. Dus we zijn weer o zo blij met onze airco. De weer mannen (en vrouwen) van Wral hadden al gewaarschuwd voor een flinke bui vanavond.

Image hosted by Photobucket.com

Waarschijnlijk hebben onze nieuwe overburen hen niet gehoord of gezien op de tv. Want die gingen om zes uur al hun verhuisdozen en ander afval buiten zetten. Waarschijnlijk denken ze dat morgen het vuil opgehaald zou gaan worden. Maar dat is pas op donderdag dus wij begrepen dat al niet zo. Vrijdag morgen is hun huis opgeleverd en vrijdag middag stond de vrachtwagen met al hun spullen al uit te laden. Het schijnt dat Amerikanen dus altijd direct intrekken. In tegenstelling tot de Nederlanders, die eerst alles in kleur moeten verven en de kamers gaan behangen.
Afijn om terug te komen op de weersvoorspellingen. Het was dus dikke pret toen om half acht de denderende onweer en dito windvlagen ons kwamen verlichten van de warmte. Keiharde vlaagregen en onweer die de grond deed trillen. Resultaat? De hele wijk ligt nu onder de kartonnen dozen, plastic zakken en andere niet gewenste spullen van de nieuwe buren. Lekkere binnenkomer, ha ha ha. Er was geen houden meer aan. Het spookte enorm en met 1 zucht lag alles overhoop om daarna elk huis in de straat een stukje afval te geven. Gelukkig stonden onze auto's binnen want alles waaide dus alle kanten op en moet er niet aan denken dat zo'n stuk plastic op je net nieuwe auto (of in ons geval motor) terecht komt. Denk dat als het morgen ochtend licht wordt, het effect helemaal leuk is om te zien ;-)

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

Nel zei

Ja wij Nederlanders willen inderdaad up-to-date in het nieuwe huis intrekken. Liefst nog de tuin ook helemaal. Als je er eenmaal inzit dan pas je voor weer alles overhoop te halen en als het huis leeg is dan gaat alles een stuk gemakkelijker.
Maar ja, wie zijn wij ?

Anoniem zei

Beste beurt voor de nieuwe buren
Dat word ruimen voor ze. hihi

Erna

Anoniem zei

weet je zeker dat de mensen geen flodder heten.

groetjes

ingrid