vrijdag 19 augustus 2005

Veilig geland

Nou ze is er !!! Het was nog een heel verhaal, want bij de douane in Londen hadden ze haar, in het engels, gevraagd hoe ze de reis betaald had. Eerst begreep ze het niet, maar daarna had ze het door en zei ze met de giro. Nou begreep die man van de douane het weer niet. Uiteindelijk wilde een Nederlands sprekende man haar helpen, maar die mocht niet helpen van de douane. Toen kreeg ze een formulier van de douanebeambte om in te vullen, want het spreken lukte dus niet. Afijn dit formulier was in het duits, en dat spreekt mijn moeder ook niet. Toen was het feest compleet..... Er werd een heuse tolk bijgehaald. Aardig vrouwtje hoor, zei mijn moeder. Ze heet Josephien en kwam uit Den Haag, maar woonde in Londen. Afijn Josephien heeft mijn moeder door de douane heen geholpen en helemaal tot in het vliegtuig gebracht. Ze heeft de groene kaart voor haar ingevuld en gezorgd dat alles naar wens was. Ze heeft ook alvast het eten met haar uitgezocht voor in het vliegtuig. Verder werd ze flink verwend dus.

Image hosted by Photobucket.com

Wij hebben vandaag steeds op internet gekeken naar haar aankomsttijd. Onderweg naar Ron op zijn werk zag ik al dat de snelweg helemaal vast zat. Dus moesten we een alternatieve "tussendoor" route nemen. Vlakbij het vliegveld werd het "tussendoor" ook druk. Maar we waren op tijd. Voor ons ook de eerste keer weer op het vliegveld. We hadden allebei het idee dat wij het waren die gingen vliegen. Weer naar Nederland terug want onze vakantie had nu toch wel heel lang geduurd hoor. Toch wel vreemd eigenlijk, dat wij nu hier wonen. Het leek net of nu pas dat kwartje viel. Zo raar. Vanaf de parkeerplaats hebben we naar de vliegtuigen staan kijken die aankwamen. Het was trouwens ook wel makkelijk zo hoor. Lekker dichtbij bij huis het vliegveld en vlak bij je auto kunnen parkeren. Heel wat beter dan Schiphol vond ik zelf. Keurig op tijd landde het vliegtuig en een uurtje later kwam mijn moeder door de deur. Wat een heerlijk moment !

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Met zijn drieen hebben we haar koffer opgehaald en op naar de auto. Ook nu was het nog druk op de weg. En hebben we hier en daar nog even in een file-tje gestaan. Het was echt druk vandaag. Op weg naar huis hebben we lekker bij Applebees gegeten.

Image hosted by Photobucket.com

Daarna naar huis. Stace en Connor waren helemaal door het dolle heen. Waarschijnlijk hadden ze haar stem al gehoord toen wij een beetje om het huis heen liepen. Ze vlogen echt op haar af en dikke knuffels kreeg ze van het stel. Zo mooi om te zien. Ze waren dus ook niet bij haar vandaan te krijgen. Zo leuk om die herkenning te zien. Normaal zijn ze bij elke visite super enthousiast, maar Connor wilde zelfs niet mee wandelen met Ron. En maar kwispelen en knuffelen. Helemaal toen ze in de gaten hadden dat ze bleef slapen. Toen was het feest helemaal compleet en waren ze helemaal dolblij. Lekker stel !

Image hosted by Photobucket.com

Welcome to North Carolina !!!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een toestand zeg daar in London:-((
Heerlijk dat ze er nu is, geniet er maar lekker van!!!!

Groetjes ook aan moeders;-))

Yvonne en weer eens een dikke leb van Ayla

Anoniem zei

Heerlijk dat ze er is.
Werd wel een beetje emo van je verhaal.
Jij zal het ook niet droog hebben gehouden.

Geniet ervan!!!!!!


Erna

Annemiek zei

Ik kan het me precies voorstellen...

Anoniem zei

hoi

de tranen sprongen me in de ogen toen ik je verhaal las en de fotos zag. kan me voorstellen hoe je je voelde. veel plezier met elkaar.

doei

ingrid

Anoniem zei

zoo ik zit me hier even een potje jaloers te maken...
hahaha..
als die aller leukste school er niet was zat ik nu ook daaro,
pff maarjaaa ik kom er wel over heen ahaha..

en even voor oma...; gelukkig dat alles goed is gegaan haha..
de volgende keer kom ik wel helpen met engels praten hihihi..

dikke knuffel voor jou , oma ron en de 'doggy's' haha

;monique

Anoniem zei

Ooo wat erg! Gelukkig alles goed gekomen en geniet nu maar dubbel en dwars van elkaar, gr.anja

Anoniem zei

Ik zou zeggen Geniet lekker van je moeder, dit zijn nou weer bijzondere momenten

Anoniem zei

Sorry vergat mijn naam.