maandag 1 augustus 2005

Fotootjes.....

Allereerst een fotootje van onze nieuwe border. Zoals beloofd. Moet wel even vertellen dat we er voor nieuw gras gezaaid hebben hoor, dus dat ziet er nog niet uit, maar daar wordt aan gewerkt zeg maar. Dat gekke gras ook altijd ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Even een close-upje van een plantje wat er in staat. Deze plantjes stonden ook al ergens anders in de tuin en die waren er door de bouwer geplant. Vond het aparte blad zo leuk tussen de groene planten, maar nu zag ik dat er ook nog paarse bloemetjes in komen. Dus hebben we ze ook in deze border erbij gekocht. Het fleurt het geheel een beetje op, vindt ik.

Verder was ik vandaag in afwachting van een pakketje wat bezorgd moest worden. En om 1 uur kwamen ze het brengen. De behendigheid spulletjes die ik via het internet besteld had. In Nederland deden we met Stacey altijd behendigheid. En het leek me super om dat hier ook te kunnen doen en het liefst bij ons in de achtertuin, ha haha. Ben gaan zoeken op het internet en vond deze set. Het was heel makkelijk in elkaar te zetten en is gemaakt van pvc buizen. Ziet er allemaal heel leuk uit. En bij elke dingetje wat ik in de tuin zetten, ging Stace helemaal uit zijn dak. Maar hij moest echt wachten tot alles af was, en dat was moeilijk.....

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Hij kijkt ook echt van, nou genoeg foto's, actie nu graag.....

Image hosted by Photobucket.com

En hij vindt het altijd zo leuk. Hij was helemaal in zijn nopjes. Nu kunnen we elke avond, naar de behendigheid als we willen. Of elke ochtend als we willen of in de middag ha ha ha.

Image hosted by Photobucket.com

Kortom, dikke pret met dit behendigheidspakket !!! En niet alleen voor de hondjes. Ook de baasjes vinden het superleuk om zo weer lekker bezig te zijn. En het is ook nog es goed voor de conditie, want Stace gaat als een speer als hij de vaart er in heeft.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

De sprongetjes maar vooral de breed vindt hij het leukst. Connor is helemaal gek van de slurf. Die zet ik neer voor een sprongetje of de paaltjes en hij loopt dan als een speer weer naar de slurf. En niet 1 keer maar keer op keer....... Ook een lekker ding hoor ;-) Hij komt er dan weer heel hard kwispelend uit. En eigenlijk gaat het daarom, als we het maar naar ons zin hebben.

Hier ook nog een filmpje van Stace achter elkaar over het breedte sprongetje. Zijn favo onderdeel.

Image hosted by Photobucket.com

Breeeeeeeed, zoals we op cursus geleerd hebben........
Al met al was het zo leuk om ze bezig te zien tussen de nieuwe spulletjes. Zij (en ikke ook hoor) zijn er dan zo blij mee. Heerlijk !!!

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Helemaal geweldig en Stace had er zin in zo te zien hihi

Mis nog wel een actie fotootje van Connemans.

Nou maar hopen dat het niet zo warm is kan je elke dag lekker springen met ze .

Erna

Annemiek zei

Mooie plantjes, dank voor de foto :-)
En nog leukere foto's van de hondjes, wat zijn het toch een lekkere wolbaaltjes. Heerlijk dat ze die behendigheid zo kunnen doen, ze hebben er zichtbaar reuzeplezier in.

Nel zei

Wat een leuke foto's van jullie knuffels. Dat ze zo behendig zijn, geweldig.

Anoniem zei

Super petra en dat in je eigen "backyard".Schitterende foto's.Leuke plantjes staan er ook.

Knuff voor stace en connor.
Slobber van daika en dana..
Gr ingrid

Anoniem zei

Zooooooooo leuk en hij laat alle hoogte sprongen heel:-). Knap hoor.

Mooie plantjes, vooral die met dat paarse blommetje.

Gr. Nop

Petra zei

Ik heb net Stacey's foto's aan Rick laten zien, ik probeer hem ervan te overtuigen, dat dit een leuk ras is. Hij vond het ook erg leuk om hem zo actief te zien. Wie weet!