donderdag 11 augustus 2005

Roggebrood en beschuit

Vanochtend kwamen Helma en Mariette op bezoek. Vanwege Mariette's verjaardag zijn we bij Ruby Tuesday's wezen lunchen. Het was weer overheerlijk..... Vind dat altijd een lekker restaurant. Ze hebben een heerlijke salade bar en hele lekker burgers. Dit keer voor het eerst bij de vestiging in Fuquay. En ook hier was het lekker. Dus met zijn drieen gezellig zitten eten!! Ron kwam die middag ook vroeg thuis, want die wilde bij een motorzaak gaan kijken. Dus we gingen weer op pad. Maar bij het vertrekken zag Ron een aantal dozen bij de voordeur onder de porch staan. Hey wat was dat nou........ Het was "DE" bestelling van Vander Veen's. Van der Veen is een Nederlandse winkel waar je echte Hollandse kost kunt bestellen. Vorige week hebben we met de andere Nederlandse vrouwen een bestelling bij hun gedaan. En al die spulletjes werden dus nu bezorgd......Ohhh wat een heerlijkheid. Mijn Calve Currysaus zat er bij. En Jodello's (ha ha ha, op zijn hollands Enkhuizer Jodekoeken) De "Hak" Rode kool, Koopmans pannekoeken mix en de rollen beschuit en nog veeeeeel meer lekkers. De "oooh's" en "Mmmmm's" waren begrijpelijk niet te tellen. Heb dus vanavond een heel speciaal diner tot mij genomen. (kon echt niet meer wachten tot morgen ochtend) Het is geworden : 2 x roggebrood met (van de Appie) smeerkaas met sambal en 3 beschuitjes met hagelslag. En als toetje, vanille vla en chocolade vla, die ik natuurlijk lekker door elkaar geroerd heb, ha ha ha. Oerhollands. Ondanks de rare combinatie heb ik heerlijk gesmikkeld. Gek he, dat je bepaalde dingen zo kan missen. Toch hebben ze hier ook best lekker eten, maar je wilt altijd dat gene wat er nou net niet is........

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Morgenochtend komen de Nederlandse vrouwen bij mij koffie drinken en kan ik ze dus verblijden met al het lekkers van hun bestelling. Dat zal genieten worden denk ik!
Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou Petra, Hollandse kan het niet en wat is internet toch makkelijk. Het maakt niet uit waar je zit, je kan toch overal aankomen. Lang leve het internet. Geniet van je inkopen en eet/snoep ze.

groetjes
Kaar

Anoniem zei

Heerlijk

Straks lekker een bakkie met een stroopie mmmmmmmmmmmmm
Geniet ervan

Erna

Nel zei

Wat heerlijk voor jullie om Hollandse producten te kunnen bestellen. Geniet er lekker van. De levertijd valt dus ook wel mee, maar de prijs zal wel on-Hollands zijn want ik denk dat een Amerikaanse firma niet mee doet met de supermarktoorlog net als hier.

Petra zei

Nou moet zeggen dat ik de prijzen wel mee vind vallen. De hagelslag is wat duurder. Maar de beschuiten en het roggebrood vielen reuze mee.

Petra zei

Heerlijk, die spullen. Ik zie daarom ook naar Aruba uit, daar hebben ze heel veel Nederlandse produkten in de supermarkt. Mjammie! Eet smakelijk!

Annemiek zei

Lekker dat je het zo kunt bestellen. Smikkelen maar!

Anoniem zei

Nou Peet dat is genieten geblazen :-))

Wat voor ons nog steeds heel gewoon is, is nu voor jullie toch wel bijzonder. Gek is dat he!!
Eet smakelijk ;-)
Yvonne

Anoniem zei

Oh wat heerlijk moet dat voor jullie zijn!!! Ik zou dit ook heel erg missen hoor!
Gelukkig kan je het daar bestellen en lekker oppeuzelen!
Zal wel wat prijziger zijn dan hier helaas....
Geniet maar lekker van de rest!!!

Anoniem zei

Hebben ze geen goed wc-papier in de USA??

Petra zei

Jij let ook overal op, hi hi hi....

Anoniem zei

Hihihihi, tja.... iemand moet het doen.....

Petra zei

Wilde je gelijk even bedanken voor de leuke kaart die je gestuurd hebt, Marieke!! En ook je vader en moeder!Zoals je weet ben ik gek op post uit Nederland. Hartstikke leuk.
Groetjes Petra

Anoniem zei

Graag gedaan hoor!!Vond hem erg toepasselijk!!!Die moest gewoon naar jullie verstuurd worden!
Fijn dat je er blij mee bent!