woensdag 30 november 2005

50 States

In de afgelopen maanden was Ron al begonnen met het sparen van kentekenplaten van de verschillende Amerikaanse staten. Die verzameling ging langzaam maar gestaag.... totdat hij op Ebay ging kijken. Want daar zag hij een pakket van alle 50 staten bij elkaar.
Van het weekend zijn ze bezorgd en inmiddels hebben ze een plekje gevonden aan een muur in de garage.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Het ziet er heel leuk uit en elke staat heeft zo zijn eigen kenmerk er een beetje in verwerkt. North Carolina heeft bijvoorbeeld "First in Flight" als slogan en zo heeft iedere staat zijn herkenningspunt. Het is een leuk gezicht om ze zo allemaal bij elkaar te zien.
Verder vanochtend ook weer op de koffie bij de Nederlandse dames. Vandaag was Helga jarig en werden we getrakteerd op appelstrudel en later ook nog heerlijke lekkernijen uit de oven. Maandagmiddag gaan we ook met zijn allen Sinterklaas vieren en de voorpret is al enorm, want er schijnt een Zwarte Piet langs te komen. Ben benieuwd!!
Vanavond kwam Ruud, een collega van Ron, bij ons een "bakkie" doen en tot onze grote vreugde had hij een kadootje van de Sint bij zich. Zo leuk. Hij is pas nog in Nederland geweest dus wel heel speciaal dat Sinterklaas er ook nog aan gedacht heeft ! En het mooie was dat we dit kadootje al direct open mochten maken!!! Yeah, wat een mazzel, ha ha ha. In het mooi met Sinterklaas papier verpakte kadootje van de Sint zaten twee chocolade letters. De R en de P, leuk he? Dus ja Karin, ik ga nog even door met zingen hoor, het heeft duidelijk resultaat. ;-)

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Jij bent toch wel errug lief geweest, al een grote doos en nu chocoladeetters, hier nog niks gezien......... Dan vanavond mijn schoen maar eens zetten;-))
Groetjessssssssss

Anoniem zei

hahahahaha ik bedoel echt Letters hoor hierboven!!!

Anoniem zei

Ja ja Yvon hahaha.

Enne dat is natuurlijk geen verzamelen, alles tegelijk kopen.
Maar daar is het een Ron voor.

Erna

Petra zei

@ Yvonne
Je moet natuurlijk niet alleen je schoen zetten, je moet zingen meid!!! Voor namen en chocolade letters ;-)
Groetjes Petra

Anoniem zei

Leuk die kentekenplaten he? Ik heb er toen ook eentje gekocht in Wyoming, die met die cowcoy erop, hij zit nu op de Chevrolet Silverado van vrienden van ons, past er perfect bij!Zelf heb ik er nog eentje hangen vanuit Missouri, die hebben we toen langs de weg gevonden :-)Zal er nog eens eentje aan broer vragen van NC!

Groetjes Mariet

Anoniem zei

hoi
ja over verzamelen gesproken. ik zei het nog tegen rich. Ron verzamelt alles in 1 keer tegelijk. het moet niet te lang duren. ron verzamelde vroeger ook postzegels. dat ging ook met boeken tegelijk.
groetjes ingrid

Petra zei

@ Ingrid

Ha ha ha, dat heeft hij dus nog niet verleerd ;-) Hij heeft over 5 kentekenplaten 8 maanden gedaan. Dus het duurde 80 maanden eer hij er 50 zou kunnen hebben. Dat was echt veeeeeeelste lang, ha ha ha

Groetjes Petra

Annemiek zei

Leuk die nummerplaten. Wij zijn nog niet verder dan Nederlandse en de 2 staten waar we gewoond hebben gekomen.

Anoniem zei

heej peetje
ik kan echt niet meer op skype
snap er niks van.
Kun je misschien jou e-mail
en die van oma even mailen
naar divanioo@hotmail.com

want anders spreek ik jullie
weer zo lang niet :(

oja heb je geen msn?
want daar kun je ook
met de mic praten met elkaar

kusjes monique

Anoniem zei

Ha Petra, jij word verwend met de letters, wij hebben de sint geen ades wijziging gestuurd, dus gaan voor de gevulkde kerstsokken. Het is een aanrader om naar de Outerbanks te gaan en naar het first in flight memorial te gaan. Daar waar het echt gebeurt is ! Fijn weekend, en ga vooral door met zingen ! Doeg

Anoniem zei

Hahaha, handig zo'n "verzameling" waar je eigenljk in 1 keer klaar mee bent!

Jij bent in Amerika al meer verwent dan wij Hollanders!! Tis toch wat!!

Ben toch benieuwd hoe de sint dat voor mekaar krijgt als zijn boot hier aan wal ligt!!!

Anoniem zei

Hai Petra, eindelijk weer eens je weblog bijgelezen. De foto's van de versieringen had ik nog niet gezien, mooi hoor. Ik pak het echt Amerikaans aan met een patriotic tree. Geniet van je choladeletter, heeeeeel langzaam opeten, mmm
Groetjes van de (bijna buurvrouw)uit Camp Lejeune, NC