woensdag 9 november 2005

Bezoek uit Holland

Vandaag hebben we bezoek uit Holland gehad. Marcel en Christine, welke ik heb leren kennen van het Amerika forum, waren in North Carolina bij familie en bleven een nachtje in Cary overnachten en kwamen gezellig bij ons langs. Voordat wij naar Amerika gingen heb ik op een Amerika forum heel wat info kunnen vinden van de gebruiken in Amerika en hoe we bepaalde dingen het beste aan konden pakken. Een aantal keer had ik contact gehad met Marcel. Marcel is getrouwd met Christine. Christine is een Amerikaanse, sterker nog ze komt ook uit North Carolina. Dus zij weet heel goed hoe het hier een beetje werkt. Dus hadden zij wat nuttige tips voor ons destijds. Nu hebben zij inmiddels besloten om hier in North Carolina met hun tweeling te komen wonen. En wilden zij tijdens hun bezoek aan Christine's familie, de verschillende plaatsen waar ze eventueel zullen gaan wonen komen bekijken en gezellig even bij ons langs komen.
Het was leuk hen nu in het "echt" te zien en even lekker te kletsen. We weten heel goed, hoe het voelt om je huis te koop gaan zetten en DE stap te nemen. Voor Marcel is het nog iets spannender dan voor ons, want hij gaat hier ook een baan zoeken t.z.t.. Spannende tijden dus voor hen en wij hebben zoveel mogelijk verteld hoe het bij ons is verlopen en hopelijk kunnen zij onze ervaringen gebruiken bij hun verhuizing naar Amerika. En ze hadden nog een leuke verrassing voor ons. De verrassing zat in een tasje met een molen er op, dus dat duidde echt op iets uit Nederland. En in het tasje zat een zakje pepernoten en kruidnootjes!! Heerlijk! En wat lief van ze. Klein beetje Sinterklaas in Fuquay. Morgen zijn ze in de ochtend nog in Cary en dan zouden ze weer terug gaan naar hun familie. We zullen voor hun duimen dat we ze heel binnenkort weer zullen zien en dan voorgoed !

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Nel zei

Ja het AllesAmerikaForum is een heel bijzonder forum, zoveel mensen die daar mee bezig zijn en weet de een het niet dan weet de ander het wel.
Voor mijn vakanties heb ik ook al heel veel geleerd van iedereen. Zo ben ik ook aan het bloggen geslagen. Ook nuttige dingen, zoals emigratie, visa e.d. zijn er volop te vinden. Kunnen jullie dus ook van meepraten, ik zie je weleens voorbij komen. Ook al is er voorlopig geen vakantie in Amerika gepland, ik lees toch zo nu en dan even alles door en kan heel af en toe ook nog wel eens iemand van advies dienen.
Het was pas weer reunie in Nederland zag ik en het was erg gezellig.

Anoniem zei

He, zo worden we nog beroemd met dit verhaal op jouw blog ;-)

Anoniem zei

Leuk visite uit nederland.
Ja op ons moet je nog ff wachten.

En dan Sinterklaas lekkers mee.
Dat is weer ff genieten, en dat bij een zomers temperatuurtje, erg gek.

Erna

Petra zei

Leuk, dat je Marcel ontmoet hebt (en Christine en de tweeling)! Zo ontmoeten allerlei verschillende mensen van het forum elkaar, erg leuk! Dennis kan trots zijn :).

Petra zei

@ kasaka

De "Twins" waren bij oma en opa gebleven. Marcel en Christine waren dus alleen op pad ;-)
Inderdaad Dennis heeft al heel wat mensen tot elkaar gebracht via zijn forum!

Annemiek zei

Leuk dat ze je ze ontmoet hebt. Inderdaad kun je veel kennissen opdoen op het forum.