zaterdag 7 mei 2005

Dogwalk in Raleigh

Vanmiddag zijn we naar Raleigh geweest. We hadden afgespoken met Kristy en Penny en hun Beardie Scout. Toen we nog in Nederland woonden heb ik haar via het Amerikaanse Beardie forum leren kennen. En nu zouden we elkaar en de honden ontmoeten. Het was een warm daagje vandaag en om vijf uur zou de wandeling zijn en er voor was er een honden markt in het parkje waar het verzamelen was. Het was ruim 25 graden en de wandeling was tussen de hoge gebouwen van Raleigh. Aangezien onze schatjes de warmte nog niet zo gewend zijn hebben wij niet meegedaan aan de wandeling. Er was bijna geen wind en de ontmoetingen van al die verschillende hondjes was overweldigend voor Stace en Connor. Ook alle aandacht die ze kregen was super. Ze hebben voor heel de week gekroeld volgens mij. Het marktje met al die verschillende hondjes en hondenkraampjes waren hartstikke leuk. Er waren van allerhande wedstrijden en kraampjes voor honden spulletjes en hondengerelateerde instellingen. Leuk om door heen te lopen. Zo heb ik de chip laten testen en het apparaat wat die meneer had, herkende de Europese chip niet. Dus dat zet ons wel te denken. Misschien es navragen bij de Nederlandse hondenchipfabrikant. Verder werden de heren vreselijk bekroeld en bejubeld en........ ze hebben eindelijk Scout ontmoet. Het was leuk om ze nu een keer in het echt te ontmoeten. Scout leek ontzettend veel op Connor. Geweldig toch hoe die twee van ons, Scout al op grote afstand zagen aankomen tussen al die andere honden. Soort kent soort zelfs in Amerika, dat is zeker. Scout is een 1- jarige Beardie die heerlijk enthousiast is en bovendien een lekkere lieverd. Kristy en Penny hebben ons uitgenodigd om andere keer es bij hun in de tuin het stel te laten rauzen met zijn drietjes, want nu moesten ze keurig aan de lijn blijven en dat is voor een Beardie niet de makkelijkste opgave. Niet voor Amerikaanse Beardies maar zeker ook niet voor Nederlandse exemplaren..... Het was een leuke middag waar we veel leuke, lieve en toch een tikkie extreme Amerikanen met hun hondjes gezien hebben. Ook de mobiele trimster hebben we gezien met haar rijdende wasserette. En we zijn twee bandana's, hondensnoepjes, een beardiesticker en een hondenpootmagneet rijker. Kortom een hele ervaring zo'n hondenmiddaagje op zijn Amerikaans.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Dogfrisbee wedstrijd en een Labrador met Sunglasses ;-)


Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Big city Raleigh. Stacey aan het kroelen met de lieve kindertjes die hem maar wat graag wilde aaien.

Image hosted by Photobucket.com

Scout & Connor

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Net een soort van hondenbraderie met allemaal hondenliefhebbers en hun hondjes.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er leuk uit.
Jammer dat het een aangelijnde wandeling was, maar dat kan ook niet anders door de stad en dan ook nog zo warm. In ieder geval weer wat beleefd:-))
Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Jeetje Scout lijkt echt veel op Connor.
Als de doggies aan de warmte gewend zijn kan Ron wel een demo geven met stacey hihihi.
Leuk al die hondenhebbedingetjes.
En wandelen aan de lijn is nooit leuk.

Bey bey maar weer

Erna

Anoniem zei

Dat ziet er weer leuk uit zeg. en weer een nieuwe belevenis. De 2 heren zullen het wel vreemd gevonden hebben dat ze niet los konden.
Maar wat leuk dat je dan allemaal weer hondenhebbedingetjes kan kopen.

Groetjes weer
Nancy