donderdag 26 mei 2005

Warm he?

Nou ik heb de weer berichten in NL zitten bekijken en daar is het nu ook lekker weer. Vind altijd de eerste echte zonnestralen van het jaar het lekkerste. Alsof je er echt aan toe bent. Gisteren was het hier behoorlijk fris, maar vandaag straalt de zon hier ook alsof de schade van gisteren ingehaald moet worden. Ga dus ook als ik dit stukje geschreven heb me even nestelen aan het zwembad, nu het nog kan. Strakjes in ons nieuwe huis is geen zwembad, dus nu het nog kan het er maar even van nemen. niet waar?
Vanochtend ben ik met Helma mee geweest naar Helga in Apex. En bij Helga kwamen er nog andere Nederlandse vrouwen langs, zoals zij vaker afspreken. Ben nu al vaker met Helma mee geweest, maar het is gezellig en we doen dan een "bakkie" en gaan dan weer. Het is leuk te horen wat zij allemaal mee gemaakt hebben. Aankomend weekend is het hier Memorial day weekend wat inhoud dat de maandag ook een vrije dag is omdat dat dan dus Memorial Day is. En een paar vrouwen gingen dus lekker even weg. De ene naar Las Vegas en de natuurparken er om heen en iemand anders naar Boston. Leuk om hun plannen te horen.
Wij gaan zaterdag naar ons nieuwe huis en gaan dan de laatste inpectie doen. Bij deze inspectie plak je dan op elk ding wat je ziet (en er niet hoort te zitten) een stukje tape en de bouwer heeft dan nog de tijd om dat in orde te maken voordat het huis opgeleverd wordt. Dus belangrijk om vooral goed te kijken overal. Larry gaat met ons mee en heeft ons al voorbereid dat hij geen makkelijke is in deze en dat is voor ons dan wel weer fijn. Zondag gaan we zoals de plannen nu zijn lekker golfen en de maandag is nog helemaal vrij. Lekker hoor zo'n lang weekendje.
Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

5 opmerkingen:

kastelke zei

Oef, ik vreesde al dat je in het zwembad verdronken was omdat we gisteren niks van je hoorde!
Jullie lijken wel geluk te hebben met die Larry!

Petra zei

hi hihi.... Nee heb al m'n diploma's hoor ;-)
groetjes Petra

Anoniem zei

Zo kan jij nog even lekker genieten van het zwembad. Heerlijk vooral als het heel warm wordt.
Hier is het natuurlijk ook gelijk weer van het ene uiterste naar het andere uiterste. dus lekker puffen hier. hahahaha maar we mogen niet klagen.
Jullie hebben het geloof ik wel getroffen met Larry. Echt super!!!
Nou meid zwem ze:-)

Groetjes Nancy

Anoniem zei

De warmte is helaas altijd van korte duur.
En jij zegt dat Larry niet makkelijk is en een pietluut, nou wat dacht je van je eigen Ron hihihi
Succes en geniet van de vrije dagen

Doeiiiiiiiiiiiiiiiiii
Erna

Petra zei

Ja precies Erna, hi hihi
Zit ik mooi met twee van die mannen ha ha ha....
Groetjes Peet