vrijdag 27 mei 2005

Memorial day weekend

Dit weekend dus een extra lang weekend. In elke winkel word je dan dus ook vooral een heel prettig weekend toe gewenst. Veel mensen gaan er op uit dit weekend. Dus hier net als met pasen, hemelvaart en pinksteren in Nederland een grote uittocht van mensen. Hier verschillen de landen dus niet. Wel is het zo natuurlijk dat de Amerikaan veel minder vakantie dagen heeft dan de Nederlander, dus dit wordt echt als een soort van vakantie gezien.
Wij kregen gisteren een telefoontje van Larry dat de inspectie van zaterdag is uitgesteld omdat ze aankomende week gaan beginnen aan de screened porch aan het huis. Volgens de planning zijn ze er dan op 8 juni mee klaar en zullen we dan het huis "kritisch" gaan bekijken. Vanavond zijn we weer even langs gereden en verders was er geen activiteit te bekennen, behalve dat het gras net gemaaid was. Dat houden ze wel steeds netjes bij hoor. We hebben nog even met onze nieuwe buurtjes Bob en Alison gepraat. Zij zijn van onze leeftijd en hebben twee labradors, dus ook honden liefhebbers. Dat is zekers wel prettig.
Maar om even terug te komen op zaterdag. Omdat dus die inspectie niet doorgaat, gaan we morgen naar Lake Jordan met de hondjes. Kunnen ze weer even zwemmen en wij even relaxen...... Het is per slot van rekening Memorial day Weekend !!!
Groetjes Petra

http:www.beardie.nl

1 opmerking:

Nel zei

Vanuit het zeeuwse een fijn "Memorial-weekend" toegewenst. Geniet er maar van, voor je het weet is het 8 juni en krijg je het druk genoeg.
Wat leuk dat de toekomstige buren van jullie leeftijd zijn en dat ze ook honden hebben.