vrijdag 20 mei 2005

Hij is open......

Gistermiddag ben ik met Helma naar de school van hun zoon Randy geweest. Wat een belevenis was dat. We zouden hem daar op pikken want hij had examen gehad en zijn schoolbus zou pas later in de middag weer naar huis rijden. Het was echt een hele aparte ervaring. Toen we aankwamen rijden stonden er al vele ouders (in hun auto) te wachten. Er stond dus gewoon een hele file. Ongelooflijk. Allemaal in de auto met de airco aan. Toen de kinderen dus inderdaad vrij waren gingen veel kinderen ook met hun eigen auto naar huis. Hier mag je dus als je 16 bent je rijbewijs halen en na een aantal testmaanden mogen ze ook echt alleen rijden. Het was zo'n raar gezicht om de kinderen in een grote Jeep Cherokee te zien stappen of een Volvo. Ik heb echt alles een beetje te zitten observeren. Veel kinderen stonden met hun mobiel te bellen, waar hun ouders geparkeerd stonden. Het is dus ook echt een grote school en het verkeer wordt geregeld door een paar politieagenten om de chaos een beetje rijdende te houden. Het was een hele belevenis om dit een keer mee te maken. Zo heel anders dan in Nederland.
's avonds hadden we afgesproken met Larry. Hij had ons gevraagd of we nog wat maten wilden opnemen. Hij had de dag er voor de plattegronden afgegeven, en nu konden we de maten er bij zetten. Daarvoor zijn we even naar Ricardo geweest, die was namelijk jarig. En zijn Rian en Nel mee geweest om ook ons huis aan de binnen kant te bekijken. Via hen zijn we aan Larry gekomen, dus zijn kenden hem ook. Hij was ook hun realtor toen zij hun huis kochten. Ik vond het leuk om hun het huis te laten zien. En inmiddels werd het ook al wat donkerer en hebben we overal in het huis de lichten aan gehad. Ik vond dat toch ook wel erg leuk om te zien. Zo kwam ik er achter dat onder de keuken kastjes dus ook lichtjes waren en dat in de badkamer verschillende lampen zaten. Jeetje was het maar vast juni........
En nog meer leuk nieuws. Het zwembad is open !!!! Alleen nu regent het hier met kans op onweer...... Het schijnt dat het vanmiddag beter weer wordt, dus vanmiddag ga ik eindelijk zwemmen. Heerlijk.....

Groetjes Petra


http://www.beardie.nl

4 opmerkingen:

Nel zei

Veel plezier met de ingebruikname van het zwembad. Het is altijd prettig om 's morgens vroeg voor je werk een frisse duik te kunnen nemen.
Niet te versmaden ook als je vrij bent heerlijk met een drankje aan het zwembad te kunnen liggen.
Geniet er maar van !!

Anoniem zei

Ohhhhhhhhh eindelijk plonzen.
Hier is de temperatuur ook wat omhoog gegaan,
helaas met bewolking en af en toe een bui.
De heren hebben vanmorgen weer hun Beardie feessie
op het strand gehad met Jamy en Dana.Ze hebben weer heerlijk door de branding geplonst.

Nou meid
zwem ze!!!!!!!!!

Erna

Anoniem zei

Hè, hè, eindelijk kan je je duik nemen. Niet gaan overdrijven nu, en ons maar lekker maken met het zwembad. De temperaturen in Nederland zijn nog niet geschikt voor een duik in het water (in de buitenlucht) Hiervoor moeten we naar zo'n subtropisch zwembad.
Karin

Petra zei

Hoi Petra,

Ja, op zo'n school zit Katja ook. Maar hier mogen ze alleen in het laatste jaar met hun eigen auto komen en de mobieltjes moeten in de school uit zijn (voor 9/11 mochten ze helemaal geen mobieltjes mee, maar dat is toen veranderd omdat zoveel kinderen hun ouders wilden bereiken).
Zelfs bij de lagere school wordt het verkeer geregeld door een politie agent, maar wij lopen (vrijwel) iedere dag daarheen.
Katja loopt trouwens ook vaak terug van high school. Kai's middle school is te ver weg (ja, ik heb dit jaar met drie scholen te maken!).
Ik hoop, dat je nog een frisse duik hebt mogen nemen, wij moeten wachten tot Memorial Day, maar het is hier (voor mij althans) nog te koud om te zwemmen.