dinsdag 10 mei 2005

Postcards from Holland

Vandaag hadden we weer leuke post uit Nederland. Een kaart van Ron's moeder voor ons nieuwe huis. Leuk toch steeds om Nederlandse kaartjes te krijgen. En een envelop van mijn zus met de DVD met de opnames van Stacey bij K3 . Die we gelijk hebben zitten kijken. Zo raar om Stace bij Martin Gaus te zien op tv. Vooral toen hij de kamera ging voor zien van een lekkere natte neus. Heerlijk. Stace heeft altijd zo'n lekkere snuggere uitdrukking op zijn koppie en het typeert hem gewoon. Zo leuk.....
Vanochtend ben ik weer even bij ons huis wezen kijken. Ik had afgesproken met Nel, die ook graag ons huis even wilde zien. Dus eerst even een lekker "bakkie" Cola Light bij Nel en daarna naar Fuquay gereden. Vanaf haar huis in Holly Springs, was het maar een klein stukje rijden. Het huis was helaas op slot dus we konden niet binnen kijken, maar we hebben alle kanten van de buiten kant bekeken en daarna lekker naar binnen gegluurd. Kan haast niet wachten tot we de sleutel krijgen. Op de weg terug kwamen we er achter dat we strakjes vlak bij de Food Lion komen te wonen. Food Lion is een supermarkt van de Belgische Del Haize groep. Da's makkelijk. Dat de Harris Teeter vlak bij was had ik al gezien en natuurlijk niet te vergeten de Aldi ;-) Ook zijn er veel restaurantjes in de buurt en speciaal voor Ron, de golfbaan "Par 3".
's Avonds had Ron via internet de radio aangedaan en radio 538 opgezet. We hebben heerlijk genoten van de Nederlandse muziek die we hoorden. Zo heb ik lekker mee "geblerd" met Blofs "Hier" welke gevolgd werd door het Nederlandse weerbericht. Ahhhhhhhh gossie...
Miniumtemperatuur 3 graden en de maxiumtemperatuur 7 graden...... Sorry hoor, maar we hebben nog even goed gekeken, maar wij liepen toch echt in onze korte broeken en de airco stond op "freezing". Over "hier" gesproken ;-) Even voor de liefhebbers het weerplaatje in Cary voor de komende week.....
Groetjes uit een warm Cary,
Petra

http://www.beardie.nl

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Peet, ben blij dat de DVD goed is aangekomen, en moet zeggen ook vrij snel nog. Leuk hé dat jullie nu de tv uitzending hebben kunnen bekijken. Wat het weer betreft; wrijft het er maar bij ons in dat het bij jullie een veel betere temperatuur is dan hier in Nederland. Het is hier koud/nat en ga maar door. Tijd voor vakantie naar een warm land. (nog 4 weken)
groetjes vanuit Rotjeknor (Karin)

Anoniem zei

En ik denken dat Stace zijn verjaardagskaart eindelijk gearriveerd was:-((
Ach wie weet wordt die nog wel doorgestuurd naar je nieuwe postadres t.z.t.
Jij hebt in ieder geval weer leuke post uit Nederland :-))
Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Ik snap niet veel van je weerplaatje, bij mij staat dat het vandaag 83 graden bij je is, ja dan kan je je korte broek wel aan ja!!! :-)

Groetjes van Annemieke (flint/jelle)

Petra zei

Je kan links in het scherm, bij voorkeur pagina's kiezen voor F (fahrenheit) of C (celcius). Dan veranderd de temperatuur naar Celcius graden.
Want 83 graden is inderdaad errug warm op zijn Nederlands, hi hihi

Anoniem zei

Ohhhhhhhh wat een aangenaam temperatuurtje, net wezen winkelen en een toppie knalblauwe zomer outfit gekocht,dusssssssss laat de zomer maar komen.

Erna

Anoniem zei

Kan me voorstellen dat je uitkijkt naar het huis!! Lekker inrichten met je oude vertrouwde spulletjes en wellicht nog wat nieuwe erbij!!!

En wat een weer zeg!! Echt super daar!! Van het weekend wordt het wel iets beter hoor hier!!! Gaan we echt van pinksteren genieten!!!!

Gr. Marieke

Anoniem zei

hoi
even proberen of het gaat

Anoniem zei

hoi
ja het ging dus goed. weet ik dat ook weer kan ik ook zo eens reageren op je verhalen van alledag.
wat een heerlijk weer he. zit je nog goed in je korte broeken. hier schijnt nu de zon alleen je moet niet in de wind komen.

groetjes ingrid