donderdag 19 mei 2005

movies

Gisteravond zijn we naar de bioscoop geweest. De bioscoop is op Crossroads in Cary. Het is een grote bioscoop met wel 20 zalen. Voordat we de bioscoop in gingen zaten er allemaal mensen buiten op de stoep en op stoeltjes. Het bleek dat dit allemaal Star Wars fans waren. Om middernacht ging deze film in premierre en zij wilden als eerste binnen zijn. De hele nacht door werd deze film gedraaid. Wij zijn naar de film, Monster in law geweest. De film was heel erg leuk. En we hebben heerlijk zitten lachen. Wat een grappige film. Jennifer Lopez en Jane Fonda spelen de hoofdrollen in deze film. Jennifer Lopez gaat met de zoon van Jane Fonda trouwen. Het is echt een leuke film, een echte feel-good movie.
Verder nog even het laatste nieuws over het zwembad ;-) Het bordje Pool closed hangt er nog steeds aan. Dus nog steeds niet gezwommen..... Maar heb goede hoop op de komende dagen ;-)

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jullie hebben in ieder geval een leuke avondje bios gehad :-))
Ik weet bijna zeker dat het zwembad pas op 10 juni open gaat!!!

Trouwens nog maar 13 nachtjes slapen;-))

Anoniem zei

Wauw, starwars, na al die herhalingen op t.v. is hier ook een kleine man die naar de bios wil. Wat een gigabios trouwens, en wat ben ik blij met die kalender ;)gr.anja

Anoniem zei

En viel het tegen een Amerikaanse film zonder ondertiteling???

Petra zei

Nee het was eigenlijk heel goed te volgen. Maar dit was misschien ook een film van het wat luchtiger genre. Misschien bij een of andere thriller dat je meer moet concentreren.
Groetjes Petra