zaterdag 28 mei 2005

Lake Jordan

Vandaag zijn we met de hondjes naar Lake Jordan geweest. Het was 's ochtends heel erg lekker weer en hebben de hondjes lekker kunnen zwemmen.
Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com
Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

We waren er vrij vroeg en zagen dus de vele families aankomen. Hele families van oma's tot baby's van een paar weken kwamen uit de auto's gevolg door bergen voedsel. Koelboxen, pannen met eten, barbeques, zakken chips. Ongelooflijk veel voedsel. Om tien uur ging dus de BBQ al aan !!! We hebben ons heerlijk vermaakt met het bekijken van het gehele ritueel. Al met al een hele belevenis en het was heel interessant te zien hoe al die verschillende mensen hun zaterdag door brengen aan Lake Jordan. De hondjes hebben weer genoten en toen het wat warmer werd zijn we naar huis gegaan en zijn wij even lekker gaan zwemmen.

Image hosted by Photobucket.com

Waarschijnlijk zijn veel mensen in het appartementen complex naar familie want er stonden bijna geen auto's meer bij de appartementen. Wat dus ook resulteerde in een prive zwembad. Heerlijk. Helaas liet het zonnetje het in de middag een beetje afweten, maar het was heerlijk rustig.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk hoor lekker allemaal genieten van het zwemmen:-))
ik heb trouwens een nieuwe Jordan tandenborstel hihi(verder gaat alles best wel goed hoor)

groetjes Yvonne

en nog even dat je niet zo hoeft te rekenen...nog maar 3 nachtjes;-))

Anoniem zei

Heerlijk lekker zwemmen.
Wij hebben vanmiddag in de zeik regen op het strand rondgesjouwd. Enne we waren bijna de enige. Hoe zou dat nou toch komen.....

Nog maar 2 nachtjes

Erna