maandag 30 mei 2005

Golfcabrio

Gisterochtend zijn we wezen golfen bij Knight's Play in Apex samen met Rob,Helma en Randy. Het is een hele mooie baan en het leuke is ze hebben daar van die golf karretjes voor op de golfbaan. En nu hadden we zo'n karretje er bij gehuurd. Ik moest zo lachen elke keer om de Golf cabrio. Het is net een botswagentje. Het maakt ook echt een brommer geluidje. Zo grappig.
Verder vond ik Knight's Play een erg mooie golfbaan. Het was gezellig en heb weer erg gelachen. Het was me nu voor het eerst geluk om in drie keer het balletje op de plaats van bestemming te krijgen, dus we gaan zekers vooruit !!
Natuurlijk wat foto's maar dit keer ook een leuk filmpje van het golfkarretje. En dit was echt het geluid wat er uit kwam en is er dus niet later bij gemonteerd of zo. ;-) Golfkarretje

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Na het golfen zijn hebben we een uurtje bij het zwembad afgekoeld Het was prachtig weer en het zonnetje was heerlijk. 's middag hebben we hiervoor op het grasveldje met de hondjes gespeeld. Op het filmpje kun je zien hoe ze allebei het touw willen hebben en dat ging dus nog een poosje door. Heerlijk om ze zo met elkaar te zien rennen.

Vandaag zijn we bij Yvonne en John's nieuwe huis wezen kijken. Yvonne is ook een collega van Ron en zij hebben van de week de sleutels gekregen van hun nieuwe huis. Het is een prachtig huis met een heerlijk grote woonkamer. In de middag kwam ook Ronald nog even kijken en na wat gedronken te hebben zijn we met z'n allen wezen kijken bij ons huis. Ronald ontdekte dat we in onze porch een zwaluw nestje hebben. Toen we stonden te kijken zagen we er geen vogeltje in. Maar daarna stonden we even te kijken en toen kwamen de twee zwaluwen aan. Zo lief.....
Het ene vogeltje ging helemaal bij zijn nestje zitten. Misschien zitten er wel eitjes in. Vind het echt heel leuk.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

4 opmerkingen:

Annemiek zei

De eerste bewoners zijn al in je huis :-)

Anoniem zei

Dat was weer een dagje genieten !!
heb je trouwens alle 27 hole's gehad;-)))
Lief hoor zo'n zwaluwnestje, kan je gelijk goed in de gaten houden wat voor weer het wordt!!
Wat gaat de tijd toch snel hé.... NOG MAAR 1 NACHTJE SLAPEN !!!!!

Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Leuk hoor die zwaluws.

Die beardies zijn toch beter op te voeden als die Nizinny's, want dan had Ron(is het toch, ben slecht in namen)toch wel onderste boven gelegen.

Gr. Nop

Anoniem zei

Hihihihi Leuke filmpje met dat golfkarretje, hij remt als een F1 auto(het geluid dan)



Nog maar 1 nacht dan mag je het eindelijk uitpakken!!!!!!!

Erna