woensdag 4 mei 2005

We hebben er 1 gevonden....

Omdat de laatste dagen heel er hectisch waren, heb ik even een paar daagjes over geslagen. Dit komt namelijk omdat we zondag ons nieuwe huis hebben gevonden. Zondag was er namelijk in die subdivision in Fuquay Varina een Open huis dag en dan kan je alle huizen die te koop staan bekijken. Zo ook dit huis. We waren er al es eerder wezen kijken, maar nu hadden we allebei zoiets van dit gaat het worden. Even een fotootje......

Image hosted by Photobucket.com

Het is een nieuwbouw huis wat hier inhoudt, dat er vloerbedekking in ligt, de keuken is klaar, de badkamer(s), de verlichting en in de voortuin ligt gras met wat plantjes en bij dit huis ook de achtertuin. Er zit een flinke tuin aan vast en de bouwer gaat er voordat we er in gaan een hek omheen plaatsen. Ook wordt er nog een "screened porch" ( afdak afgescherm met gaas) zodat je lekker buiten kunt zitten zonder lekgeprikt te worden door muggen. Van af zondag ging het in een stroom versnelling. Zondag hebben we met de makelaar van de bouwer gepraat en maandag hadden we samen met Larry afgesproken om het huis te gaan bezichtiging. De bouwer was er toen ook en we konden al onze vragen aan hem kwijt. We zijn tot ongeveer 8 uur bezig geweest met het bekijken van het huis samen met Larry. Hij heeft heel verstand van van alles en nog wat, dus het is fijn zo iemand er bij te hebben in dit geval. Toen zijn we naar huis gegaan en is Larry een "bod" klaar gaan maken. Het bod was in dit geval heel belangrijk. Larry heeft er veel tijd in gestoken en toen werd er 's morgens gebeld door Larry dat ze het bod accepteerden.
Dus daarna stukken tekenen en vandaag hebben we die terug gehad. Dus we krijgen 10 juni de sleutels en kunnen we de container laten komen en alles uit gaan pakken.
Nu dus allemaal dingen regelen voor het gas en licht, inschrijven in gemeente en de adreswijzigingen. Dus we zijn nog wel even bezig, maar geen huisjes kijken meer ;-)
Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Joepiieeeeeee, champagne! Heeeeeel veeeeel geluk in jullie onderkomen, en als je er de volgende keer mee zit, wil ik je wel wat nummers sturen hoor :))Het ziet er super uit! Is er nog een vakature vrij daar?! knuffies anja

Petra zei

Hartelijk gefeliciteerd!! Het ziet er heel mooi uit! Ik ben eigenlijk een beetje benieuwd hoeveel een huis die grootte daar nu kost. Hier zou het dicht bij het miljoen zijn. Maar je hoeft dat niet te schrijven, hoor, curiosity killed the cat ;).

Anoniem zei

Hoi Petra en Ron,

Ook van ons hier van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Ziet er allemaal toppie uit en weer een mooie paleistuin voor Ayla d'r Prinsenbroertjes;-))
In ieder geval weer een zorg minder en dalijk weer gezellie jullie eigen meubeltjes :-))

groetjes Ton en Yvonne en een dikke lebber van Ayla

Annemiek zei

Wat een mooi huis! Proficiat!
Annemiek

Anoniem zei

Nogmaals hartstikke gefeliciteerd.

Enne ik hoop dat er veel muren zijn om al het moois wat jullie gekregen hebben als afscheid op te hangen, hihihi.

Doeiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anoniem zei

Nou, heel hartelijk gefeliciteerd met jullie mooie huis, eindelijk. Nu nog een maandje wachten, en je mag weer gaan verhuizen. Ligt het in een mooie buurt? Ben benieuwd naar verdere foto's hoor....

Anoniem zei

Wat een mooi huis zeg, geweldig. Heel veel plezier in dit nieuwe huis, maar dat lukt vast wel. Van harte gefeliciteerd.
Ingrid (van Guus)

Anoniem zei

Wow! Jullie hebben een prachtig huis uitgekozen. Nieuwsgierig als ik ben heb ik het gelijk even op internet opgezocht (en gevonden). Gelukkig maar dat de huizen in jouw regio (nog) lang niet zo duur zijn als in Virginia bij Kasaka in de buurt. Tjemig, kost dat bij haar echt een miljoen?! Dan moeten wij daar dus niet gaan wonen! :-) Het is een type huis dat ons ook zeer aanspreekt: full brick (blijft toch mooier dan de vinyl siding ook al kost het flink wat meer) en een garage die tenminste zo is geplaatst dat ie niet het complete vooraanzicht van het huis domineert. Prachtig. Ik wens jullie bijzonder veel woonplezier in dit nieuwe optrekje.

Groeten,
Marcel

kastelke zei

Petra, je hebt een prachtig huis uitgekozen! Dat was de moeite van het zoeken zeker waard!
Als je ons nu nog lekker wilt verwennen met massa's foto's van binnen en buiten, dan zijn we weer tevreden. ;-))

Anoniem zei

Wat een mooi huis, van harte gefeliciteerd. Dat was het zoeken toch wel waard????
Het is in ieder geval beardie-waardig:-)
gr. nop

Anoniem zei

Wow! Wat een waaaaaaaaaanzinnig mooi huis! Het ziet er echt prachtig uit! Heel veel geluk en plezier in jullie nieuwe huis! Ik hoop het gauw in het echt eens te bewonderen hoor!

Groetjes Mariet

Anoniem zei

Waaaauuuuwwwwwwwwwwwwww zeg,
Hartelijk Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe huis.

Heel veel woonplezier !!!!!!

Groetjes Miriam + Bibi

Anoniem zei

Wauw wat een huis zeg!! Echt supermooi!!!!! Wat zullen jullie daarvan gaan genieten, dat kan echt niet anders!!!! Van harte Gefeliciteerd en heel veel gelukkige jaren toegewenst in jullie nieuwe stek!!!!

Anoniem zei

Petra, we hebben je hulp nodig op het Amerika Forum :) Er heeft iemand wat vragen of het financieren van een huis als Nederlander in Amerika. Misschien wil je ons helpen?
http://amerika.nedforum.nl/index.php?board=22;action=display;threadid=1846;start=0#lastPost