vrijdag 25 maart 2005

Aankomstdag

Na een lekkere lange nacht, werden we toch behoorlijk vroeg wakker. 5 uur 's morgens om precies te zijn. Dat is 11 uur 's ochtends Nederlandse tijd. Ron probeerde of we met de laptop een wireless verbinding hadden in de kamer en dat lukte! Dus even skype bekijken. En Henny, de fokker van onze honden, was on line. Kon hem vertellen dat de hondjes het super gedaan hadden en dat het hele vlieggebeuren goed was gegaan. Voor ons allebei een opluchting. Raar om hem te horen, leek net of we skypten vanuit Zierikzee. Maar nu was het werkelijk een stukkie verder. Daarna hebben we onze spulletjes uit de hotel kamer naar beneden gebracht en zijn we naar Washington gegaan. Omdat we lekker vroeg waren, heel vroeg voor Amerikaanse begrippen, was het totaal geen probleem om een parkeer plek te vinden. Voor zevenen mocht je op veel plaatsen nog gewoon (gratis) parkeren en waren er voldoende plekken. Zo konden we "om de hoek" bij het Witte huis parkeren.

Image hosted by Photobucket.com

Nou ja om de hoek. Er was een hele berg beveiliging maar we konden wel het park er om heen in wandelen en langs het hek foto's maken. Wat raar om zo'n gebouw nu in het echt te zien.
Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

De hele weg, Constitution Ave., waar de White House aan ligt, in Washington is heel bijzonder. Prachtige gebouwen en een mooi park er om heen.
Image hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.com

Zo kon je de "Naald" van het Vietnam monument en Capitol Hill van uit het park zien. In dit park werden we zowat toegejuicht door de vele joggers. "Great dogs, Beautiful dogs, Wow....."waren enkele kreten die ze ons mede deelden. Ha ha ha, we waren zowat een bezienswaardigheid in het park. Wel leuk om al die reacties te zien.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Capitol Hill van dichterbij......

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Het Pentagon. Er staan nog steigers. Dit is de plek waar op 11 september 1 van de andere vliegtuigen neerkwam....

Image hosted by Photobucket.com

Daarna op naar Cary. Onderweg hier naar toe hebben we ontbeten bij Denny's. Was weer even vergeten hoeveel eten je hier altijd krijgt. En de mega cola glazen..... Het was lekker even rustig te ontbijten, na het gevlieg door Washington. Daarna door naar Cary. Bij de grens naar North Carolina is er een visitors center, waar je allerlei info kunt vinden over de staat. We hebben daar even gestopt. Leuk om allerlei leuke en mooie plekjes te zien, die we zeker nog es zullen gaan bezoeken.

Image hosted by Photobucket.com

Om een uur of 3 kwamen we aan in Cary bij het appartement. Het appartement is heel mooi en toen we binnen kwamen stonden er tulpjes en paaseieren te wachten. Wat leuk.
Image hosted by Photobucket.com

De koelkast was gevuld met lekkere dingen en er stonden chocolade paaseitjes op tafel. Prettig om zo binnen te komen. Er was brood, wat te drinken en het hondenvoer en de drinkensbakken stonden klaar! Wat een luxe en wat fijn dat de hondjes al gelijk konden aanvallen. Super. We waren net binnen of de telefoon ging. Ron's collega Rob. Leuk, en ze zouden vanavond even langskomen. Het was gezellig en hebben even lekker zitten kletsen over het Amerikaanse gebeuren en gewoontetjes. Toch altijd weer leuk om te vergelijken met de Hollandse nuchterheid. Daarna even met de honden gewandeld en naar het meer gelopen. Het was al donker, maar weet zeker dat we hier heerlijk met ze kunnen wandelen.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje Peet het is net of jullie gewoon op vakantie zijn.Zelf zit in de nachtdienst en dacht om 6.00
onze tijd, ga ff kijken of ze nog wat beleefd hebben. Jullie liggen nu heerlijk te slapen.En dat ga ik nu ook bijna doen.
Heerlijk om op zón manier lekker contact te houden en dat zal alleen maar meer worden denk ik.
Fijne dag morgen en een dikke knuffel voor jullie en de boys

Doeiiiiiiiiiiiii Erna

Anoniem zei

Wat geweldig dat het allemaal zo soepeltjes is gelopen! Leuk dat de beardies zoveel bekijks hebben ;-)
Het is haast niet voor te stellen dat jullie er nu echt zijn joh! Kan niet wachten tot je volgende stukje! Doe ze maar de groetjes daar van mij, ok?
Groetjes Mariet

Annemiek zei

Een leuk verhaal en wat een mooie foto's van de honden in Washington.
Annemiek

Anoniem zei

Hallo Petra
Heb genoten van je verhaal en een aantal bekende plaatsen gezien in Washington.Daar zijn we ook geweest in 1974,onvoorstelbaar zo lang geleden maar wel een hele ervaring.Wij logeerden toendertijd in Toronto bij familie van Wim en hebben een auto gehuurd om een week in o.a.West Virginia te gaan toeren.Ook hebben we Arlington bezocht.Onvoorstelbaar dat jullie nu daar zitten.Een fijn weekend en een knuffel voor de woefies.

groetjes Wim en Netty
+ een stevige poot van Lucky

Anoniem zei

Het is echt zo leuk om te zien die foto's van de boys zo voor het witte huis. Ik zie Ayla daar nog niet zitten hoor. Was al heel wat voor de toren van Pisa;-))
Ik denk dat jullie het helemaal toppie gaan krijgen en wij kunnen zo heerlijk met jullie meeleven:-))

Groetjes van Yvonne en een dikke lebber van Ayla