donderdag 17 maart 2005

Ron's laatste werkdag

Vanmorgenvroeg, en dat is errug vroeg altijd, ging voor het laatst de wekker voor Ron om hier naar zijn werk te gaan. Voor de laatste keer zijn stuur richting Vlaardingen. Hij vertelde dat toen hij bij zijn werkplek aankwam zijn collega's zijn plekje versierd hadden met Amerikaanse vlaggen.
Image hosted by Photobucket.com
Tussen de middag werd de vergadertafel gedekt. Ron had geen idee wat ze van plan waren. Uiteindelijk werd het hem duidelijk. Ze gingen met zijn allen snacken van de Mac Donald.
Image hosted by Photobucket.com
Er werd ook een cd op gezet met allemaal songs waarin in de titel America/Carolina voorkomt, zoals "winter in America" van Rene Froger en Neil Diamond "Coming to Amerika" enz... Dit cd-tje, getekend door zijn collega's, heeft Ron mee gekregen en de hoes was echt helemaal gemaakt met foto's van Ron en van de afdeling en het bedrijf. Wat een leuk idee !!!
Image hosted by Photobucket.com
Hier een foto nadat de afdeling engineering klaar was met het snacken van de Mac ........Vond de foto's heel erg leuk om te zien en ik weet zeker dat Ron dit ook heel erg leuk vond, dus collega's als jullie dit lezen, "Hartstikke bedankt!!!!"

Vandaag ben ik zelf bezig geweest om de koffer enigszins in te gaan pakken...... Maar het is duidelijk, sinds de laatste keer dat wij op vakantie zijn geweest en het op zolder zetten van die dingen, zijn ze echt gekrompen. Ron heeft er een andere theorie over, maar die vind ik niet leuk, ha ha ha... Het is een feit, ik moet dus echt gewoon meer dingen in de container doen, want het past gewoon niet. Moet wel zeggen dat er uiteindelijk aan het eind van de middag toch nog best veel mee kon. Al was ik vergeten mijn schoenen in te pakken. Oeps, die had ik toch wel nodig, hi hi hi. Dus die gaan nog wat ruimte innemen. Maar het meeste zit er nu in. En ik heb nog ietjes, met de nadruk op ietsjes, ruimte over. Maar de toilettassen moeten er nog in en de laatste dingen. Al met al viel het me niet tegen en ben blij dat er nu een beetje inzicht in zit te komen. In de middag zouden de oude buurtjes uit Hellevoetsluis langs komen voor een "bakkie". Het is altijd gezellig met Corrie en Nico. Zij hebben een zoon die in Denemarken is gaan wonen, dus voelen zij een beetje aan hoe wij ons nu voelen. We hebben afgesproken dat zij straks ook nog een keer een "bakkie" komen doen. Gezellig........ Kreeg ook nog een telefoontje van mijn broer die me alle goeds toe wenste in het verre Amerika. Ook zaten er in de brievenbus nog lieve kaartjes van mensen uit de buurt die ons veel geluk toe wensten. Al met al het was een bewogen donderdag.........

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

Geen opmerkingen: