donderdag 31 maart 2005

shoppen

Vandaag weer wat papieren moeten regelen. We hebben de papieren laten notariseren bij de bank (Bedankt Marcel ook voor de tip) Dit stelt inderdaad niet zo veel voor. Ze maken dan een kopie van je paspoort en gaan er met een soort van tang overheen, zodat er een watermerk in komt, zetten een handtekening en het is klaar. En het kost je helemaal niks. Dus op naar de kantoren en dit keer waren we vroeg en was er geen rij. Dat was fijn, zeg. Hopelijk is het nu wel goed gegaan, al moet ik zeggen dat de vrouw achter de balie, niet echt blaakte van zelfvertrouwen. Op hoop van zegen dan maar…..
Daarna, omdat we nu toch in Raleigh waren, naar Crabtree valley Mall.

Image hosted by Photobucket.com

Was eigenlijk alweer vergeten hoe groot dit winkelcentrum was. We waren net binnen en toen liepen we al tegen een winkeltje aan dat speciaal voor honden was. Met speciale hondenkoekjes….. Zo leuk….

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

En zowaar ze hadden ook wat van een Bearded Collie…. Natuurlijk kon ik het niet laten hangen. Leuk voor strakjes in mijn autootje…..

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra


http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou Peet, kon je je zeker helemaal uitleven in zo'n shopping mall. Het ziet er allemaal even leuk uit al die hebbe dingetjes. Het is net als bij de auto's alles heel netjes gesorteerd. Hoe is Ron z'n eerste werkdag verlopen, als je dit leest is hij misschien nog aan het werk. Ben wel benieuwd hoe het gegaan is en hoe jij de dag doorgekomen bent met de honden.
Karin

Anoniem zei

O leuk zeg al die koekies, heb je ze gekocht voor de dogs of alleen bij speciale gelegenheden.
Wel spannend zo alleen als Ron op zijn werk is , werkt hij ook op zaterdag?

Doeiiiiiiiiiiii Erna